Jouw plek is gereserveerd!

De bevestiging en meer informatie over de masterclass ontvang je zometeen per mail.

Wacht nog heel even met wegklikken…
Misschien is dit ook iets voor jou?

Je maakt nu kans op de Gratis Verdienmodel Scan! In het persoonlijke gesprek van 30-60 minuten ontdek je binnen no-time wat je tegenhoudt op het vlak van de groei van je bedrijf.

Let Op! Voor de Gratis Verdienmodel Scan selecteer ik alléén ondernemers en zelfstandigen die serieus stappen willen zetten met de groei van hun bedrijf.

Om voor de scan in aanmerking te komen zijn er 3 voorwaarden:

Tijdens de Verdienmodel Scan zie je precies waar je staat, waar je kansen liggen, welke focus en actie jouw bedrijf nodig heeft en waar je eerst aan hebt te werken om door je inkomstenplafond te breken.

Uiteraard bespreken we ook hoe je naam goed op de kaart te krijgen en hoe het systeem werkt om een constante stroom van (online) klanten aan te trekken.

We kijken samen waar je nu staat. Ik stel vast wat je nodig hebt om sneller te groeien en jij ontvangt concrete en praktische stappen.

Na het gesprek ontvang je een aantal actiepunten van mij waar je mee aan de slag kan gaan. En we kijken samen hoe ik jou daarbij kan helpen.

Reacties van deelnemers
aan de verdienmodel scan

4.5/5

”Toen ik met Petra startte zat ik op € 40.000 als omzet per jaar. Nu ga ik dit jaar naar naar de € 90.000. Dat is 125% groei!”

Aster Maaskant

4.5/5

”Ik verkocht behandelingen voor €50 p/u. Nu verkoop ik mijn waarde voor €1000 via een online traject. Ik durfde niet te geloven dat mijn klanten dit zouden betalen. Eindelijk kan ik nu minder werken en meer verdienen.”

Najat Haddouch

Score
9/10

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.