Bedankt - Gratis Business Masterclass - The Network Of Purpose Bedankt - Gratis Business Masterclass - The Network Of Purpose

Jouw plek is gereserveerd!

De bevestiging en meer informatie over de masterclass ontvang je zometeen per mail.

Wacht nog heel even met wegklikken…Misschien is dit ook iets voor jou?

 

Je maakt nu kans op de Gratis Verdienmodel Scan! In het persoonlijke gesprek van 30-60 minuten ontdek je binnen no-time wat je tegenhoudt op het vlak van de groei van je bedrijf.

 

Let Op! Voor de Gratis Verdienmodel Scan selecteer ik alléén ondernemers en zelfstandigen die serieus stappen willen zetten met de groei van hun bedrijf.

 

Om voor de scan in aanmerking te komen zijn er 3 voorwaarden:

 

• Je hebt een enorm verlangen om jouw ambitie neer te zetten en waar te maken. Jij weet dat wat je doet heel veel waard is.

 

• Ten tweede, je ben iemand die 100% verantwoordelijkheid neemt voor het succes van zijn of haar bedrijf.

 

• En ten derde, jij wilt en kan op korte termijn financieel investeren in jezelf en bent bereid dit jaar dingen wellicht anders te doen in bedrijf.

 

Tijdens de Verdienmodel Scan zie je precies waar je staat, waar je kansen liggen, welke focus en actie jouw bedrijf nodig heeft en waar je eerst aan hebt te werken om door je inkomstenplafond te breken.

 

Uiteraard bespreken we ook hoe je naam goed op de kaart te krijgen en hoe het systeem werkt om een constante stroom van (online) klanten aan te trekken.

 

We kijken samen waar je nu staat. Ik stel vast wat je nodig hebt om sneller te groeien en jij ontvangt concrete en praktische stappen.

 

Na het gesprek ontvang je een aantal actiepunten van mij waar je mee aan de slag kan gaan. En we kijken samen hoe ik jou daarbij kan helpen.

 

The Network Of Purpose