petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Gratis Live 5-daagse Cursus: In no-time continue online klanten

Je hebt nog

Dagen
Uur
Minuten
Seconden

We hebben de afgelopen jaren honderden ondernemers geholpen met quick wins en goedbetalende klanten

En nu is het ook jouw tijd om jezelf klaar te stomen voor stabiele inkomsten en online succes, hoe de economie er ook voor staat.

Wil jij…

Dan is deze GRATIS 5-DAAGSE ONLINE CURSUS over hoe je in no-time continu online klanten krijgt voor een goede prijs precies iets voor jou!

Je hoeft je hoofd niet met nog meer informatie vol te proppen als je nu resultaten in je bedrijf wilt boeken

Wat heb je dan wel nodig? Dat is stappen zetten!

Of je nu net met je bedrijf begint of dat je wilt opschalen met je huidige bedrijf, in deze workshop richt je je op actie nemen. Zodat je een duurzaam winstgevend bedrijf bouwt, meer klanten krijgt en je kennis, gaven en talenten online verkoopt.

Ben je er klaar voor om steady inkomsten te krijgen en jezelf klaar te stomen voor langdurig succes?

Neem dan nu LIVE deel en reserveer je GRATIS plek voor deze 5-daagse cursus vol met actie en het hoogste niveau in kennis over online ondernemen

Neem gratis deel aan de cursus en:

Neem nu live deel en reserveer je gratis plek voor deze 5-daagse cursus

Dit is wat je tijdens de actiegerichte 5-daagse cursus ontvangt:

In plaats van oppervlakkige en kinderachtige informatie, word je ondergedompeld in het beste wat de markt te bieden heeft op het gebied online ondernemen.

Je gaat aan de slag met praktische oefeningen, inspirerende tools en ontmoet een leuk netwerk van ambitieuze ondernemers – dit allemaal is zo opgezet dat je actie neemt en ervoor zorgt dat je succesvol wordt in Het Nieuwe Normaal qua ondernemen.

Krijg de helderheid, de befaamde schop onder je kont en de ondersteuning van andere ondernemers om NU actie te nemen…Zorg dat je je GRATIS ticket op tijd boekt.

Het gebeurt allemaal van 18-22 januari 2021

Ik ben Petra

Ik ben Petra Iuliano, de Nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers. Ik heb de afgelopen 10 jaar honderden ondernemers geholpen volgeboekt te worden en een continue stroom aan klanten te krijgen.

Ik sta op podia als AHOY Rotterdam, het Marketing Insights & Analytics Event, Sprout en TEDx om over verdienmodellen en purpose te spreken. Graag wil ik dat slimme en bijzondere ondernemers met een mooie visie en missie zoals jij de belangrijkste toekomstproof skills in handen krijgen om de groeiuitdagingen van vandaag de dag aan te gaan.

Mijn team en ik hebben ondernemers al op verschillende manieren geholpen zoals:

De waarde van deze 5-daagse cursus is € 697,-

Nu eenmalig gratis

Heb je nog vragen en/of twijfels?

Stuur je bericht naar petra@networkofpurpose.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.