Challenge Januari 2021 - The Network Of Purpose Challenge Januari 2021 - The Network Of Purpose

Ontvang GRATIS toegang tot de 5-daagse LIVE trainingen, ga toepassen en zet krachtige stappen naar…

 

SUCCESVOL EN TOEKOMSTPROOF IN ONLINE BUSINESS

GRATIS LIVE 5-DAAGSE CURSUS: In NO-TIME CONTINU ONLINE KLANTEN 18 – 22 JANUARI 2021

NOP

Je hebt nog

00dagen
00uren
00minuten
00seconden
Ik ga ervoor

We hebben de afgelopen jaren honderden ondernemers geholpen met quick wins en goedbetalende klanten…

En nu is het ook jouw tijd om jezelf klaar te stomen voor stabiele inkomsten en online succes, hoe de economie er ook voor staat.

Wil jij…

 • Nieuwe kansen ontdekken in jouw bedrijf die in ELKE economie werken?
 • Stabiele en duurzame inkomsten van GOEDBETALENDE klanten?
 • Exact weten hoe je nu je PRIJS VERHOOGT en meer verdient zonder harder te werken?

Dan is deze GRATIS 5-DAAGSE ONLINE CURSUS over hoe je in no-time continu online klanten krijgt voor een goede prijs precies iets voor jou!

De crux is:

Je hoeft je hoofd niet met nog meer informatie vol te proppen als je nu snel resultaten in je bedrijf wilt boeken.

Wat heb je dan wel nodig? Dat is stappen zetten!

Of je nu net met je bedrijf begint of dat je wilt opschalen met je huidige bedrijf, in deze workshop richt je je op actie nemen. Zodat je een duurzaam winstgevend bedrijf bouwt, meer klanten krijgt en je kennis, gaven en talenten online verkoopt.

Ben je er klaar voor om steady inkomsten te krijgen en jezelf klaar te stomen voor langdurig succes?

Neem dan nu LIVE deel en reserveer je GRATIS plek voor deze 5-daagse cursus vol met actie en het hoogste niveau in kennis over online ondernemen

Ik ga ervoor

Neem GRATIS deel aan de cursus en:   

 • Leer klanten MAKKELIJKER VOOR JOU TE KIEZEN. Je klanten kopen niet je dienst of product, ze kopen jouw verhaal. Leer klanten voor jou te kiezen vanuit je verhaal en krijg een sterke positie in de markt zodat klanten sneller voor 3-10x betere prijs bij je kopen, zelfs in deze tijd.
 • Maak KORTE METTEN met KLEIN DENKEN. Leer beperkende overtuigingen omzetten naar krachtige geldmindset. Laat de geldzorgen en zelfsabotage achter je. Focus en doorpakken worden je nieuwe gewoonten.
 • Bereik online meer klanten zodat je NAAMSBEKENDHEID, EXPERTSTATUS en INKOMEN groeien via de FUNNEL van de 21ste eeuw waarmee je warme relaties opbouwt met je klanten: de Cyclus van Verbinding en Vertrouwen.
 • Leer welke ONLINE VERDIENMODELLEN jou direct geld op je bankrekening brengen, zelfs als je nog maar net start met je bedrijf. Kom los van uurtje/factuurtje en ploeteren voor je inkomsten.
 • Lanceer je ONWEERSTAANBARE AANBOD ONLINE en realiseer een voorspelbaar hoog inkomen. Word de bestbetaalde ondernemer in jouw branche met toekomstproof ondernemen.
 • Verkoop je aanbod MET DE BESTE PRIJS en geloof in jezelf. Leer verkopen zonder verkoperig te doen. Storyselling gaat je daarbij helpen. Krijg hiermee de mindset voor succesvol online ondernemen.

''Ik worstelde te lang met hoe dan anders want ik bleef hangen in uurtje/factuurtje. Ik ben erg blij dat ik jou heb gevonden en uit dat denk kringetje ben gekomen. De doe maar normaal houding en transparantie die jij hebt spreekt me erg aan. Bedankt Petra, ik heb enorm veel van je geleerd! Je hebt me op de rails gezet en het is nu aan mij om te trein te laten rijden zo hard als ik dat wil. Bedankt voor alle inzichten, tools, hulp en gesprekken.'' - Jolanda verdiende € 6000 in 1 week.

Jolanda Damsma
Killer Content Academy

''Ik verkocht massagebehandelingen voor €50 p/u. Na de training van Petra verkoop ik mijn kennis en waarde nu in een online programma voor €1000. Ik durfde niet te geloven dat mijn klanten dit zouden betalen.'' - Najat haalde in 1 webinar meteen 3 klanten binnen

Najat Haddouch
Hijama en Cupping Rotterdam

''Het programma vond ik fantastisch! Het is veel meer waard dan wat Petra ervoor vraagt. En echt geschikt voor ondernemers die willen starten met slimmer online ondernemen.''

Ria Meijer
Winst Consultant

''Toen ik met Petra startte zat ik op € 40.000 als omzet per jaar. Nu ga ik dit jaar naar naar de € 90.000. Dat is 125% groei!''

Aster Maaskant
Visum Specialist USA

''Binnen 2 weken had ik mijn online programma staan en hier meteen 8 klanten voor binnengehaald.''

Susan Marletta Hart
Susan Marletta Hart

''Ik verkocht workshops van 200-500 euro. Nu verkoop ik VIP-dagen van 1500 euro. In totaal is mijn omzet met 50% gestegen. In 3 maanden net zoveel verdiend als in 1 jaar.''

Jeanine Van Varik
High Class Branding Coach

Neem dan nu LIVE deel en reserveer je GRATIS plek voor deze 5-daagse cursus vol met actie en het hoogste niveau in kennis over online ondernemen

Ik ga ervoor

Dit is wat je tijdens de actiegerichte 5 daagse cursus ontvangt:

In plaats van oppervlakkige en kinderachtige informatie, word je ondergedompeld in het beste wat de markt te bieden heeft op het gebied online ondernemen.

Je gaat aan de slag met praktische oefeningen, inspirerende tools en ontmoet een leuk netwerk van ambitieuze ondernemers – dit allemaal is zo opgezet dat je actie neemt en ervoor zorgt dat je succesvol wordt in Het Nieuwe Normaal qua ondernemen.

Het gebeurt allemaal van 18-22 Januari 2021.

Krijg de helderheid, de befaamde schop onder je kont en de ondersteuning van andere ondernemers om NU actie te nemen…Zorg dat je je GRATIS ticket op tijd boekt.

Is de CONTINU KLANTEN iets voor jou?

CONTINU ONLINE KLANTEN is perfect voor jou als:

 • Je principes en purpose je lief zijn. Je wilt vanuit je missie je bedrijf bouwen. Het is voor jou niet zomaar iets dat je uit de grond stampt. Jij wilt van betekenis zijn.
 • jij professionele diensten levert als coach, trainer, ontwerper, consultant, academicus, opleider of conceptbedenker.
 • Je bent minimaal 1 jaar ondernemer en actief diensten en producten aanbiedt.
 • Je loopt tegen een plafond aan van inkomsten, klanten, energie etc. en je weet niet hoe daar doorheen te breken.
 • Je bent niet bang voor uitdagende vragen want jij weet ondertussen dat succes niemand komt aanwaaien.
 • Jij graag een schaalbaar bedrijf opbouwen met meervoudige inkomstenstromen omdat je graag meer vrijheid ervaart.
 • Je bent een zelfstarter.
 • Jij houdt ervan jouw bedrijf met veel liefde te leiden en veel waarde voor je klanten te leveren.

CONTINU ONLINE KLANTEN  is niet geschikt voor jou als:

 •  Jij van simpele antwoorden houdt en nog gelooft in magische pillen, zogenaamde succesformules, 1-2-3 stappenplannen en systemen waar je mee om de oren wordt geslagen.
 • Nog helemaal aan het begin staat van je ondernemerschap en jij weinig ervaring hebt met het aanbieden van je diensten en producten (kom later terug!).
 • Jij niet bereid bent hulp te vragen.
 • Jij van voorgekauwde standaard one-size-fits-all formules houdt.

Toekomstproof ondernemen voor de kleine investering van van € 1997. Best wel tof !

Alle trainingen vinden plaats in de 1e Nederlandse virtuele co-working space: The Network Of Purpose. Hierin helpen wij ondernemers om met minder stress meer winst te maken, exponentieel te groeien en op te schalen via slimme verdienmodellen.

Ik ga ervoor

OVER PETRA

Voordat ik mijn 6-cijferige online bedrijf startte was ik een zeer succesvolle internationale marketingmanager in de internet business – en graag commit ik mij nu om JOU te helpen.

Al 20 jaar zit ik in de internet wereld en ik kan je garanderen dat het NU de beste tijd is om aan je bedrijf te werken en actie nemen als je prioriteit te zien.

We gaan niet ‘’terug naar normaal’’, dus heb je jezelf klaar te stomen om online succesvol te zijn en je toekomstproof bedrijf te bouwen.

De afgelopen 10 jaar heb ik vele ondernemers zoals jij geholpen met minder moeite meer te verdienen en exponentieel te groeien via de inzet van slimme verdienmodellen. Daarbij verhoogden ze hun prijzen met 30%-70% voor dezelfde kennis, gaven en talenten.

Dus als je voelt dat het nu tijd is voor jou om actie te nemen (en dat is zo!) en krachtige resultaten neer te zetten in je bedrijf, zorg dan dat je jouw GRATIS ticket voor de 5-daagse cursus in handen krijgt.

*De waarde van deze 5-daagse cursus is € 697,- Nu eenmalig gratis.

Meld je nu aan

Ik ga ervoor

Heb je nog vragen en/of twijfels?
Stuur je bericht naar support@networkofpurpose.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

Veelgestelde vragen

Dat maakt in het begin niet uit. Je leert een aantal stappen om ook zonder website of emaillijst aan klanten te komen. Het is wel belangrijk dat je eenmaal start met online ondernemen je emaillijst opbouwt zodat jouw expertstatus meer mensen bereikt en je online bedrijf groeit.

Ik heb een deel van deze cursus begin 2018 op een aantal klanten getest. Een van deelnemers verdriedubbelde haar prijs en haalde daar nieuwe klanten mee binnen.

Omdat in de kern van alles wat ik en mijn team doen is…klanten resultaten bezorgen… wilde ik dat meer ondernemers deze resultaten zouden bereiken.

In de cursus In No-Time Continu Online Klanten leer je recht door zee, broodnuchter en zonder poes pas hoe je nu volgeboekte trainingen, (online) programma’s, workshops e.d. krijgt.

Met andere woorden hoe jij een continue en steady stroom aan klanten krijgt. Alle geheimen worden ontsluierd. Voortaan weet jij wat vele guru’s jou proberen te leren. En dat geheel gratis. Best wel tof toch?

De cursus is van 18-22 januari 09:30-10:30 uur. Je hoeft dus maar 5 dagen 1 uur opzij te zetten om de grote waarde tot je te nemen.

 

De cursus richt zich inderdaad kennisondernemers of kennisexperts. Hen maak ik helder dat het aanbieden van online diensten wereldwijd verantwoordelijk is voor miljoenen euro’s aan omzet.

De cursus leert je met name hoe je veel extra inkomstenstromen opbouwt met een slim online verdienmodel. En dat is in deze tijd een handige bijkomstigheid.

Deze extra inkomsten gelden voor ondernemers als:
👉 Fysiotherapeuten
👉 Personal trainers
👉 Nagelstylisten
👉 Acupuncturisten
👉 Marketeers/consultants/trainers die eerst nog voornamelijk afhankelijk waren van losse offline klussen
👉 Schoonheidsspecialisten/huidtherapeuten
👉 Workshoptrainers
👉 Coaches
👉 Kunstenaars en Creatieven
👉 Spiritual Healers

In feite werkt de cursus In No-Time Continu Online Klanten voor IEDERE soort ondernemer die serieus online wil ondernemen…uitzonderingen zijn bedrijven die hebben te reageren op urgentie zoals loodgieters, slotenmakers etc.

Jazeker! Ook al heb je een online bedrijf, ik denk dat je nieuwe dingen zal ontdekken in In No-Time Continu Online Klanten. Je ontvangt natuurlijk veel tips om je huidige online inkomsten te verhogen (waarvan een aantal super simpel en ongelofelijk effectief).

Maar er is meer. Je gaat ons systeem ontdekken om een volledig campagne rondom je dienst of product neer te zetten om aan meer klanten te komen. Met In No-Time Continu Online Klanten leer je ook meer te verkopen aan de mensen die je emails lezen.

Daarnaast leer je verkoopskills waarmee je zeker 80% meer verkoop binnenhaalt. Maakt dus niet uit hoeveel emails je al hebt geschreven of hoe lang je dit doet.

Goed nieuws – ik ben ook helemaal niet technisch! (ik heb van origine talen gestudeerd).

Op dit moment lees jij deze woorden op je telefoon, tablet of computer…maar in het verleden wist je niet hoe je deze zaken überhaupt moest gebruiken. Je hebt gewoonweg deze tools geleerd te gebruiken.

Het goede nieuws is dat we tijdens de cursus met een fijne tool werken die super makkelijk is. Het inschrijven gaat heel eenvoudig.

 

Het is totaal anders.

We focussen ons niet alleen maar op online ondernemers, maar ook op ondernemers die graag live willen blijven werken met hun klanten of alleen 1 op 1. En daarnaast los je niet 1 stuk van de puzzel op in je bedrijf om goed te verdienen, je pakt meteen de 3 belangrijkste recessieproof skills op.

Met het combineren van emails die verkopen, klantwervende copywriting en sales heb je de 3 belangrijkste geldmachines in handen. Het zijn zelfs de 3 meest essentiële elementen die al jaren het beste voor bedrijven werken.

Dus het resultaat is veel verdienen en mijn aanpak is direct en to the point.

Met In No-Time Continu Online Klanten leer je hoe je een totale marketingcampagne opzet zonder dat je overwerkt raakt. En verder onthul ik je de geheimen hoe een fantastische emailfunnel in elkaar te zetten.

Er zijn best wat cursussen over hoe je je online bedrijf opzet…en een aantal zijn best goed.

Maar meestal focussen ze zich maar op 1 puzzelstuk – hoe je met je emails omgaat of hoe je een funnel bouwt. En die zaken zijn ook zeker belangrijk. Daarom gaat In No-Time Continu Online Klanten ook voor 50% hierover.

In No-Time Continu Online Klanten focust op het GEHELE puzzel…en zorgt voor meer resultaten.

The Network Of Purpose