petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Continu Online Klanten

Waarom redden veel zelfstandigen het niet en anderen wel?

Zelfstandigen in Nederland verdienen gemiddeld € 23.100 aan omzet per jaar (bron: CBS). En als je de kosten daarbij vanaf trekt houden ze € 1400 per maand netto over – minder dan een modaal inkomen – om zichzelf salaris te betalen en te investeren in hun groei. Dat is uiteraard te weinig.

Alhoewel hun dienst of programma de potentie heeft tonnen op te leveren, zijn zzpers niet in het bezit van de strategieën en systemen om daadwerkelijk die winst binnen te halen….

….Dat is heel erg zonde. En het is de garantie om te blijven hangen in het ‘uurtje/factuurtje’ geworstel en een hekel aan je bedrijf te krijgen.

Teveel zzpers werken harder en harder, maand na maand,
en NOG STEEDS lukt het hen niet om aan € 50.000 omzet per jaar te komen.

Krijg Continue Steady Stroom Aan Online Voorspelbare Inkomsten

Neem deel aan dit groepsprogramma en ontvang de steun die jij nodig hebt om jouw toekomstproof aanbod in de markt te zetten en te verkopen.

Zodat jouw bedrijf de komende jaren overeind blijft.

Ondanks dat jij mogelijk supergoed bent in het helen, helpen, en transformeren van jouw klanten, trek je af en toe de haren uit je hoofd om maar jouw waarde helder te communiceren aan potentiële klanten.

Maar met een product of (online) programma in handen ben je in het bezit van grote waarde. Die waarde kan wel eens oplopen naar een paar ton – of mogelijk zelfs een miljoen – over een aantal jaar.

Mogelijk heb je door het huidige economische klimaat minder inkomen en zoek je naar een manier om nieuwe inkomensstromen te creëren.

Of je ziet nu in dat het de hoogste tijd wordt je jezelf vrij te maken en niet meer tijd voor geld te ruilen.

Het zou kunnen dat je beseft dat je aan risicospreiding hebt te doen en jezelf voortaan wilt beschermen tegen de economische neergang.

Als jij er klaar voor bent veel meer klanten te helpen dan ooit tevoren en geld te verdienen met jouw ideeën, expertise, en ervaring…

Dan is er geen betere manier om snel nieuw, schaalbaar inkomen te creëren dan je kennis en ideeën te verpakken in een online aanbod.

Een online aanbod is een krachtige manier om de groei van je bedrijf en merk te versnellen.

Maar het juiste aanbod hebben in deze onzekere tijden is van het allergrootste belang. Je wilt wel dat het verkocht wordt.

Wellicht heb je al een online aanbod en merk je dat klanten ermee krijgen nog best een grote uitdaging is. Het zou kunnen dat je iedere gouden formule die je op je pad bent tegengekomen hebt uitgeprobeerd. Maar er ontbreken steeds stukjes of je merkt dat het niet goed voor je voelt want het past niet bij jouw waarden en visie.

Die techniekhel waar je ingezogen wordt…daar heb je helemaal geen zin in.
En dan heb ik het niet eens over de allergrootste vraag: wat als niemand je aanbod koopt nadat jij al die tijd en energie erin hebt gestoken?

Geef Je Bedrijf De Belangrijkste Kick-Start Ooit, Leer Jezelf Overeind Te Houden In Onzekere Tijden EN Help Mensen Die Jou Nu Hard Nodig Hebben.

Vul gemakkelijker en sneller je (online) groepen vullen waarmee jij een vaste en continue omzetstroom krijgt – en waar jij voldoening uit haalt. Het is geen fantasie. Het is echt mogelijk…

…jij hebt alleen te weten hoe.

Ik vertel je dat zo, maar eerst heb je te begrijpen waarom dit zo belangrijk is:

Het hebben van een online bedrijf is booming (en dat is geen verrassing!). Elke dag zetten meer en meer zelfstandigen hun online bedrijf op of bouwen ze het verder uit.

Jij wil NIET wachten totdat iedereen al aan boord is voordat jij ervoor gaat.

In plaats daarvan wil je…

Aan de voorhoede staan van de digitale revolutie.

Kijk, die revolutie is net begonnen…En dingen zullen niet meer gaan als daarvoor. Dus jij wilt voorbereid zijn om je bedrijf te doen bloeien in deze tijden van grote veranderingen.

Je zorgt er niet alleen voor dat je het tijdens de recessie redt, maar je zorgt er ook voor dat je bedrijf lange termijn succes geniet.

Wat je hebt te doen om in deze tijd te slagen en te groeien is:

Ik snap best dat dit allemaal wat overweldigend is. Het zou kunnen dat je denkt dat het onmogelijk is om dit in je eentje voor elkaar te krijgen. En dat is de reden dat ik Continu Online Klanten voor je heb opgezet.

Een online aanbod vergroot je inkomen en impact, geeft je vrijheid, en geeft jou controle over de toekomst van je bedrijf.

Een online aanbod vergroot je inkomen en impact, geeft je vrijheid, en geeft jou controle over de toekomst van je bedrijf.

Ik ben Petra

Ik ben Petra Iuliano, de Nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers. Ik heb de afgelopen 10 jaar honderden ondernemers geholpen volgeboekt te worden en een continue stroom aan klanten te krijgen.

Ik sta op podia als AHOY Rotterdam, het Marketing Insights & Analytics Event, Sprout en TEDx om over verdienmodellen en purpose te spreken. Graag wil ik dat slimme en bijzondere ondernemers met een mooie visie en missie zoals jij de belangrijkste toekomstproof skills in handen krijgen om de groeiuitdagingen van vandaag de dag aan te gaan.

Mijn team en ik hebben ondernemers al op verschillende manieren geholpen zoals:

Continu Klanten is hét online groepsprogramma voor ondernemers die toe zijn aan duurzame, effectieve strategieën om hun (online) diensten, praktijk, groepen, trainingen, programma’s, workshops, events en opleidingen volgeboekt te krijgen.

Ben jij klaar voor de uitdagingen van de 21ste eeuw en bereid de leiding te nemen over je bedrijf ?

Snel online gaan zal je bedrijf en merk transformeren zodat je:

 

Het komt op het volgende neer: Met een online aanbod groeien jouw inkomen, impact, vrijheid en kansen

Je zal meer tijd hebben om het werk te doen waar jij het meeste van houdt en nieuwe ideeën neer te zetten die jouw impact alleen maar doen groeien.

Je zal een enorme sprong maken in erkenning krijgen voor jouw werk omdat je meer tijd hebt om je hart en ziel erin te leggen.

En je zal minder gestrest zijn omdat je niet meer zo klanten hoeft na te jagen.

Je zal de klanten waar je 1 op 1 mee werkt voortaan zelf uit kunnen kiezen want je online aanbod biedt jou altijd inkomen.

Toekomstproof ondernemen. Best wel tof!

Maar mogelijk heb je zoiets van:
”Gaan klanten nu wel kopen en betalen wat ik waard ben?”

Zeker weten van wel! Zie hieronder wat anderen hebben bereikt met het toepassen van de kennis uit Continu Online Klanten.

 
4.5/5

“Al jaren verdiende ik rond de € 20.000 per jaar. Nu binnen paar weken € 18.000 verdiend met totaal nieuw programma. Ik leerde bij Petra ook high-end te gaan en voor hogere bedragen programma’s te verkopen. Daarom was 2022 mijn beste jaar tot nu toe en verdiende ik 4x zoveel.”

Idelma

Idelma del Mar

YouTube Strategist

4.5/5

“In 1 jaar 55% meer omzet gemaakt! Ik heb mijn nr. 1 positie in de markt weer terug door de slimme positionering.

Ik leerde de waarde van mijn programma’s verhogen, betere prijzen te vragen en converterende copy te schrijven zodat ik continu klanten heb.”

Miranda

Online ondernemer

4.5/5

”Het programma vond ik fantastisch! Het is veel meer waard dan wat Petra ervoor vraagt. En echt geschikt voor ondernemers die willen starten met slimmer online ondernemen.”

 

Ria Meijer

Winst Consultant

4.5/5

”Toen ik met Petra startte zat ik op € 40.000 als omzet per jaar. Nu ga ik dit jaar naar naar de € 90.000. Dat is 125% groei!”

Aster Maaskant

Visum Specialist USA

4.5/5

”Binnen 2 weken had ik mijn online programma staan en hier meteen 8 klanten voor binnengehaald.”

 

Susan Marletta Hart

Susan Marletta Hart

4.5/5

”Ik verkocht workshops van 200-500 euro. Nu verkoop ik VIP-dagen van 1500 euro. In totaal is mijn omzet met 50% gestegen. In 1 kwartaal net zoveel verdiend als in 1 jaar.”

 

Jeanine Van Varik

High Class Branding Coach

Is CONTINU KLANTEN iets voor jou?

Is continu klanten iets voor jou?

CONTINU ONLINE KLANTEN is perfect voor jou als:

CONTINU ONLINE KLANTEN is niet geschikt voor jou als:

Toekomstproof ondernemen. Best wel tof !

Alle trainingen vinden plaats in de 1e Nederlandse virtuele co-working space: The Network Of Purpose. Hierin helpen wij ondernemers om met minder stress meer winst te maken, exponentieel te groeien en op te schalen via slimme verdienmodellen.

 

Alle trainingen vinden plaats in de 1e Nederlandse virtuele co-working space: The Network Of Purpose. Hierin helpen wij ondernemers om met minder stress meer winst te maken, exponentieel te groeien en op te schalen via slimme verdienmodellen.

 

Start Nu Met Jouw Toekomstproof Bedrijf!

Als je met Continu Online Klanten aan de slag gaat, zal je:

Zo werkt Continu Online Klanten:

Ik heb in de afgelopen 10 jaar dat ik online onderneem vele formules getest en honderden klanten geholpen om hun inkomsten te doen groeien. Al deze kennis en mijn meer dan 20 jaar ervaring in de marketing helpen jou om snel tastbare resultaten te krijgen in deze uitdagende tijden.

Persoonlijke hulp vragen aan Petra in de besloten professionele online leeromgeving The Network Of Purpose
Elke week live Q&A Call met Petra die we afwisselend in de ochtend of avond doen
1x per maand Live Implementatiesessies met Petra
Er is toegang tot de opnamen van alle calls tijdens het programma zodat je het kan beluisteren wanneer je maar wilt en niets hoeft te missen

Toekomstproof online videolessen, checklisten, templates
Bijzonder unieke en uitgebreide bibliotheek met voorbeelden en templates van ruim 20 jaar ervaring in klanten krijgen, emailmarketing, sales, copywriting, funnels en follow-up van prospects.

Dus als jij de kracht van online nu wilt ervaren zodat je snel cashflow binnenhaalt en hiermee je bedrijf laat opbloeien in plaats van het gevoel te hebben te moeten overleven tijdens deze uitdagende tijden, dan is NU de tijd om actie te nemen.

Als je je op tijd aanmeldt starten we met jouw 90-dagen cashflow plan zodat je meteen aan de slag gaat en vooruitgang boekt voordat je de online modules bekijkt.

Wacht niet totdat je vermoedt dat er betere tijden aankomen (want dan is het al te laat). Neem NU actie en neem deel aan Continu Klanten waar je persoonlijke begeleiding en steun ontvangt om je bedrijf krachtig neer te zetten.

Investeer in 1X

€ 4000,00

Investeer in 6 termijnen

€ 700,00

Heb je nog vragen en/of twijfels?

Stuur je bericht naar petra@networkofpurpose.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

En wat als ik geen emaillijst heb?

Dat maakt in het begin niet uit. Je leert een aantal andere stappen om ook zonder website of emaillijst aan klanten te komen. Het is wel belangrijk dat je daarna je emaillijst opbouwt zodat jouw expertstatus meer mensen bereikt en je bedrijf groeit.

Hoeveel tijd gaat het mij kosten?

Je krijgt gedurende het programma toegang tot de online omgeving van Continu Online Klanten. We hebben gezien dat ondernemers op die manier zelf alle tijd kunnen nemen om de leerstof tot zich te nemen…en het voorkomt overwhelm.

Zoals het programma is opgezet heb jij genoeg kennis om snel in enkele weken je praktijk, groep, training, workshop of wat dan ook vol te krijgen.

Je kan iedere week 1-2 uur opzij zetten om de video’s te bekijken en de oefeningen te doen, geheel afhankelijk hoe snel jij werkt.

Er gaat gewoonweg tijd en werk in zitten, dus verwacht geen magische knop die ervoor zorgt dat het geld met bakken uit de hemel komt vallen. De realiteit is, jij gaat dat eruit halen van wat jij erin stopt. De uren zijn niet zo belangrijk als de kwaliteit van jouw inzet.

Ik doe al aan emailmarketing... gaat dit mij iets nieuws laten zien?

Jazeker! Ook al heb je vele emails verstuurd, ik denk dat je nieuwe dingen zal ontdekken in Continu Online Klanten. Je ontvangt natuurlijk veel tips om je huidige emailmarketing te verbeteren (waarvan een aantal super simpel en ongelofelijk effectief).

Maar er is meer. Je gaat ons systeem ontdekken om een volledig campagne rondom je dienst of product neer te zetten om aan meer klanten te komen. Met Continu Online Klanten leer je meer te verkopen aan de mensen die je emails lezen.

Daarnaast leer je verkoopskills waarmee je zeker 80% meer verkoop binnenhaalt. Maakt dus niet uit hoeveel emails je al hebt geschreven of hoe lang je dit doet.

Wat als ik nou niet zo technisch ben?

Goed nieuws – ik ben ook helemaal niet technisch! (ik heb van origine talen gestudeerd).

Op dit moment lees jij deze woorden op je telefoon, tablet of computer…maar in het verleden wist je niet hoe je deze zaken überhaupt moest gebruiken. Je hebt gewoonweg deze tools geleerd te gebruiken.

Het goede nieuws is dat we simpele software tools gebruiken om met Continu Klanten aan de slag gaan en die leren wij jou ook.

Ik weet dat veel mensen het benauwd krijgen bij al die techniek van vandaag de dag. Maar zal ik je eens wat vertellen? Je hebt helemaal geen geweldige website of emaillijst nodig om succesvol te lanceren en je groepen vol te krijgen. Je kan zelfs starten met een website dat uit 1 pagina bestaat – je hebt tegenwoordig geweldige tools om die ene pagina in een paar minuten op te zetten.

Begrijp me niet verkeerd – je hebt nou eenmaal wat zaken te leren die jouw bedrijf vooruit helpen. Maar het is allemaal 100% uit te zoeken…en daarom zijn die geweldige tools nu beschikbaar, het is zoveel simpeler dan ooit.

Hoe is Continu Klanten anders dan een programma over het lanceren van je online bedrijf?

Er zijn best wat programma’s over hoe je je online bedrijf opzet…en een aantal zijn best goed.

Maar meestal focussen ze zich maar op 1 puzzelstuk – hoe je met je emails omgaat of hoe je een funnel bouwt. En die zaken zijn ook zeker belangrijk. Daarom gaat Continu Online Klanten ook voor 50% hierover.

Maar je kan heel veel meer verdienen als je de 3 Gouden Driehoek elementen gaat combineren. En dit is niet alleen geschikt voor het bouwen van een online business.

Als je een bedrijf hebt waarbij je live workshops, groepsprogramma’s of trainingen geeft, dan wil je die toch ook volgeboekt hebben?

Uiteindelijk worden je in andere programma’s veel tactieken geleerd, maar wat je nodig hebt om meer te verdienen is de ONDERLIGGENDE strategie.

Continu Online Klanten focust op het GEHELE puzzel…en zorgt voor meer resultaten.

Waarom heb je 'Continu Klanten' in de markt gezet?

Ik heb een klein onderdeel van dit programma begin 2018 op een aantal klanten getest. Een van deelnemers verdriedubbelde haar prijs na het volgen van het programma en haalde daar nieuwe klanten mee binnen.

Omdat in de kern van alles wat ik en mijn team doen is…klanten resultaten bezorgen wilde ik dat meer ondernemers deze resultaten zouden bereiken.

In Continu Online Klanten leer je recht door zee, broodnuchter en zonder poes pas hoe je nu volgeboekte trainingen, (online) programma’s, workshops e.d. krijgt.

Met andere woorden hoe jij een continue en steady stroom aan klanten krijgt. Alle geheimen worden ontsluierd. Voortaan weet jij wat vele guru’s jou proberen te leren. En dat voor een kleine investering. Best wel tof toch?

Werkt dit alleen voor producten, of ook voor diensten?

Over het algemeen zijn het aanbieden van product, diensten in combinatie met mails die verkopen, copywriting en sales verantwoordelijk voor miljoenen euro’s met betrekking tot informatie producten, abonnementen op je community, online diensten, offline diensten, fysieke producten van winkels die online worden verkocht.

Het programma leert met name ook ondernemers hoe je veel extra inkomstenstromen opbouwt. En dat is in deze tijd een handig bijkomstigheid.

Deze extra inkomsten gelden voor ondernemers als:
👉 Fysiotherapeuten
👉 Personal trainers
👉 Nagelstylisten
👉 Acupuncturisten
👉 Marketeers/consultants/trainers die eerst nog voornamelijk afhankelijk waren van losse offline klussen
👉 Schoonheidsspecialisten/huidtherapeuten
👉 Workshoptrainers
👉 Coaches
👉 Kunstenaars en Creatieven
👉 Spiritual Healers

In feite werkt Continu Online Klanten voor IEDERE soort markt die hier serieus mee aan de slag gaat…uitzonderingen zijn bedrijven die hebben te reageren op urgentie zoals loodgieters, slotenmakers etc.

Ga ik mijn investering terugverdienen?

Als jouw doel enkel en alleen “get rich quick” is zonder ervoor te werken, dan is dit programma mogelijk niet voor jou.

De waarheid is…Ik kan je niet juridisch garanderen dat je meteen (zeker als je voor het eerst emails gaat versturen) het gaat terugverdienen. Dat is nou eenmaal de wetmatigheid.

En weet je, er spelen teveel factoren mee om dit soort garanties af te geven. Zelf heb ik in mijn eerste jaar € 100.000 verdiend met de combinatie van emailmarketing, klantwervende copywriting en het doen van sales. En dat is perfect voor mij…omdat ik mij realiseerde dat als ik dit 1 keer kan, ik dit weer kan doen…en dan nog beter.

Het komt erop neer dat als je een goed product of dienst hebt, je de stappen volgt en deze blijft verbeteren, dan weet ik zeker dat je volgeboekt raakt met klanten en een winstgevend bedrijf bouwt.

Sommige mensen kopen dit soort programma’s en laten het dan op de (zogeheten) plank liggen. Dus nee, die gaan het niet terugverdienen.

Andere mensen duiken er meteen in, volgen de stappen, gaan aan de slag met hun emails die verkopen, klantwervende copywriting en sales – en zien dan het geld naar binnen stroomt op een manier dat ze nog nooit eerder hebben gezien.

Wat maakt Continu Klanten anders dan andere programma's?

Het is totaal anders.

We focussen ons niet alleen maar op online ondernemers, maar ook op ondernemers die graag live willen blijven werken met hun klanten of alleen 1 op 1. En daarnaast los je niet 1 stuk van de puzzel op in je bedrijf om goed te verdienen, je pakt meteen de 3 belangrijkste recessieproof skills op.

Met het combineren van emails die verkopen, klantwervende copywriting en sales heb je de 3 belangrijkste geldmachines in handen. Het zijn zelfs de 3 meest essentiële elementen die al jaren het beste voor bedrijven werken.

Dus het resultaat is veel verdienen, maar mijn aanpak is direct en to the point.

Met Continu Online Klanten leer je hoe je een totale marketingcampagne op te zetten zonder dat je overwerkt raakt. En verder onthul ik je de geheimen hoe een fantastische emailfunnel in elkaar te zetten.

Je heb echt zowel email, klantwervende copywriting als sales in te zetten…deze 3 elementen zijn complementair aan elkaar – ze werken perfect samen.

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.