Gratis Succesgesprek - The Network Of Purpose Gratis Succesgesprek - The Network Of Purpose
Gratis Succesgesprek

Voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die vanuit hun unieke creatiekracht een winstgevend bedrijf willen opbouwen of verder uitbouwen.

Jouw markt verandert continu. Wat drie jaar geleden een goede keus was, is nu achterhaald. Het is een kwestie van bijblijven of je bent straks te laat. Maar ja, je hebt al genoeg aan je hoofd. Je bedrijf moet blijven doordraaien, elke dag weer. Hoe krijg je focus? Wat heeft prioriteit? Hoe pak je het aan?

Zou jij dit willen weten?

Meld je dan aan voor het gratis Succesgesprek. In dit persoonlijke gesprek van 30 minuten leer je wat jouw bedrijf nodig heeft om sneller te groeien en hoe je off- en online media daarbij kunt inzetten zodat het voor jouw unieke bedrijf werkt. Geen hypes, tactische tools, tips & tricks, maar strategische profit focus.

We kijken samen waar je nu staat. Ik stel vast wat je nodig hebt om sneller te groeien en jij ontvangt concrete en praktische inzichten. Ik kan met het gesprek vaststellen of ik je verder kan helpen met één van mijn programma’s.

Ik reserveer iedere week enkele gratis plaatsen voor het gratis Succesgesprek speciaal voor hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die willen investeren om sneller te groeien. Deze scan heeft een waarde van euro 197,-

Ik selecteer op basis van de ingevulde vragenlijst. Het Succesgesprek is alleen bedoeld voor ondernemers en zelfstandigen die serieus stappen willen zetten. Als je wordt geselecteerd voor de gratis sessie dan ontvang je een uitnodiging om een afspraak in te plannen.

Bewaren

Bewaren

 

Bewaren

The Network Of Purpose