Profit Focus 2 Daagse

Maak Jouw Beste Jaar Ooit Met...

- Minder Marketing Meer Klanten - Verdubbel Je Aanmeldingen Voor Jouw Programma, Workshop of Training

Je bent 1 stap verwijderd van een voorspelbaar hoog inkomen 

 • Je workshop, (online) programma of training vullen, marketingcampagnes en lanceringen doen voelt nog steeds als veel gedoe en zoeken naar de juiste formules en funnels voor succes. 
 • Je doet al die zaken die je zou moeten doen (bloggen, video’s maken, posten op social media…). Je probeert ‘de laatste trends en tools’ te volgen die jou beloven dat klanten je nu gemakkelijker vinden. En hoe jij jouw (online) programma's, workshops en trainingen snel vol krijgt.
 • Marketing kost je allemaal heel veel tijd en energie – en waarschijnlijk ook flink wat geld. En daarna vraag je je af…. 
 • Heeft het nou werkelijk allemaal zin? Zoveel zaken op om te letten. Daar word je gek van! 
 • Je komt er gewoonweg niet aan toe. Je hebt te weinig tijd. Of je hebt geen idee waar te beginnen. Wat is de eerste stap?
 • Hoe kun je nou je met minder marketing meer regie krijgen over jouw inkomsten? 
 • Jij wilt jouw marketing serieus aanpakken. Niet dat slappe geleuter of dat oppervlakkige van steeds maar meer posten op Facebook. 
 • Jouw tijd is kostbaar. Jij wilt weten hoe het ECHT werkt. De fijne kneepjes, daar gaat het je om. Niet in het kneutercircuit blijven hangen maar professioneel aan de slag gaan.
 • Bovendien, en dat is nog belangrijker, je wilt exact weten hoe jij jouw succes kan versnellen als je de boel eenmaal op de rit hebt. 
 • Hoe krijg je in 2018 jouw (online) programma's, trainingen, workshops voller dan ooit met de juiste klanten? 
 • Hoe doe je dat in minder tijd en op een integere en authentieke manier?


Vervang Marketing Stress door Profit Focus Succes! 


 • De meeste ondernemers missen 2 essentiële stukken uit de marketingpuzzel waardoor ze veel tijd kwijt zijn aan hun marketing en blijven hangen in middelmatige campagnes.
 • Deze 2 ontbrekende puzzelstukken weerhoudt hen ervan het beste resultaat te halen uit alle tijd en moeite die ze in hun marketing steken. Het ontneemt hen de lol en voldoening die je van marketing krijgt. 
 • Het eerste dat ontbreekt is een Profit Focus Plan. Dat plan gaat jou helpen efficiënt, productief en doortastend te zijn met al je marketingactiviteiten.
 • Het gaat je focus en helderheid brengen op de gehele manier hoe jij je bedrijf runt. Het ontwerpen en bouwen van je salesfunnel schud jij nu uit je mouw. Lanceringen doe je voortaan met veel meer gemak.
 • Het tweede essentiële stuk is het verhaal van je boodschap die je naar buiten brengt.  
 • Het verschil tussen jouw campagnes en campagnes die heel succesvol zijn heeft niks te maken met Facebook advertenties, de nieuwste trends volgen of de expertise van de ander. Het is het verhaal van je boodschap die de klik maakt. Zo trek je de juiste mensen naar je toe.  
 • Wat is er dan voor nodig om succesvolle campagnes te lanceren of je groepen vol te krijgen? 
 • De beste klanten binnenhalen is zeker niet het moeilijkste dat er is. Maar het vraagt wel om het juiste proces en een slimme strategie. 
 • Ik ken de fijne kneepjes van het maken van winstgevende marketingplannen en succesvolle campagnes. Ik doe dit al 20 jaar voor grote en kleine bedrijven.
 • Na het jaren helpen van honderden coaches, trainers, creatieven, consultants, tekstschrijvers, webbouwers etc. hun inkomstenplafond te doorbreken, heb ik een betrouwbaar proces ontwikkeld waarmee je een Profit Focus Plan maakt voor het lanceren van succesvolle (online) campagnes op een integere en authentieke wijze. 
 • Geen junk-food marketingtactieken waar je uitgeput van raakt, maar bewezen, gezonde, strategische en duurzame fundering voor jouw bedrijf. Vanuit deze fundering verdien jij meer geld, groeit je merk, groeit je expertstatus en brengt het de missie en visie van jouw bedrijf tot leven.  
 • Mijn naam is Petra Iuliano en graag wil ik dat slimme en bijzondere ondernemers zoals jij de bewezen methode in handen krijgen om de marketinguitdagingen van vandaag de dag aan te gaan. Want die marketinguitdagingen komen er zeker. 
 • Mijn team en ik hebben ondernemers al op verschillende manieren geholpen zoals:  
 • Leven van een mager of te laag inkomen naar zorgen voor voorspelbaar hoog inkomen
 • Succesvol schaalbare lucratieve diensten en producten in de markt zetten
 • Vanuit concept naar het ontwikkelen en verkopen van concrete producten en diensten 
 • Starten als eenpitter en groeien naar een klein bureau
 • De transitie van baan in loondienst naar full-time ondernemer zijn
 • Het lanceren van een 5-cijferige campagne
 • Van uurtje factuurtje verdienmodel naar lucratieve pakketten die klanten graag willen kopen


Hier is hoe het werkt...

 • Een Profit Focus Plan voor je bedrijf maken is een proces van checken wat al werkt, identificeren van nieuwe kansen en het optimaliseren van bestaande systemen.
 • Als je dat doet, ga je de juiste beslissingen nemen waar acties uitkomen waarmee je de resultaten boekt die jij wilt. 
 • Zo is het ook bij Cora Verhagen gegaan.  

Cora helpt eigenzinnige ondernemers met hun visuele identiteit en marketing zodat ze een bijzonder en onderscheidend merk worden. 

Toen Cora bij ons kwam had zij hele leuke klanten en een continue stroom aan opdrachten. Het beperkte zich alleen tot 1-op-1 werk. Als ze hiermee zou doorgaan zou ze al snel aan haar inkomstenplafond zitten.  

'Ik kon er mijn vinger niet op leggen hoe ik verder moest en welke richting ik op moest gaan. Ik hou van groeien en was me ervan bewust dat de manier waarop ik tot nu toe werkte niet veel mogelijkheden tot groei meer had.  

Ik wist al aardig wat over marketing, maar had het idee dat ik nog veel diepere kennis kon leren van Petra. Hiermee help ik niet alleen mijzelf, maar kan ik ook mijn klanten beter helpen.'

Haar hoofd staat bol van de ideeën, maar zocht daarom juist focus. Ze werkte zich uit de naad en de vermoeidheid nam toe.  

Ze kreeg door dat ze zo niet langer kon doorgaan. Ze had echt een goed marketingplan nodig om meer te gaan verdienen. 

Ze deelde als creatief heel veel leuke en waardevolle content, en had leuke klanten. Maar haar bedrijf kwam niet echt van de grond. 

Ze wilde graag een inkomen waar je ECHT lekker van kan leven. 

En hier kwam het Profit Focus Plan om de hoek kijken. 

Om tot nieuwe inzichten te komen, moet je naar zaken kijken die je al hebt. Cora moest opnieuw haar merk, haar klanten en haar aanbod bekijken. Ze bleek op goud te zitten. 

Cora was na de training in staat om de exacte boodschap naar haar klanten te sturen en zorgde zo voor meer enthousiaste aanhangers van haar merk en meer inkomen. Ze veranderde zelfs de naam van haar bedrijf Studio Neeltje naar Creative Soul Solutions. 

Ze deed zichzelf niet meer tekort, ze had nu een plan en proces in handen om de gewenste resultaten te bereiken. 

Ze transformeerde de manier waarop ze over haar diensten sprak en hoe ze die verkocht.  

Daarnaast verhoogde zij haar prijzen voor 1-op-1 werken, en startte een online programma om haar impact te vergroten. 

Dit kwam allemaal samen in haar Profit Focus Plan. 

Cora wilde minder tijd kwijt zijn aan sales en meer tijd geven aan de juiste klanten. Daarnaast wilde zij graag creatieve content maken. 

Ze maakte een opzet van de conversatie die zij met de juiste klanten wilde voeren zodat zij haar inhuren. Zij heeft dit op vele creatieve manieren ingezet en dit ontwikkelt zich verder terwijl haar bedrijf groeit. 

Zonder een Profit Focus Plan blijven je beste diensten of producten onopgemerkt en verkoop je niets. Teleurstelling is het gevolg. Daar komt nog bij, zo help je niet de mensen die jij echt wil helpen.

Als jij met je Profit Focus Plan aan de slag gaat, heb jij niet zo maar een plan voor 1 enkele lancering. Jij krijgt een persoonlijke blauwdruk in handen om telkens weer de campagnes te ontwerpen voor iedere dienst of product dat je aanbiedt – of je dat nu geautomatiseerd doet of hiervoor een lanceringsmodel gebruikt.

Je weet voortaan welke content je kunt maken en wat voor emails je kunt sturen zodat jouw prospects jouw klant worden in jouw (online) programma, workshop of training.

Waar staat Cora nu? Ze werkt met nog leukere klanten dan eerst. Bovendien zien deze mensen de waarde in van wat zij kan en weet. En ze betalen haar daarom beter.

Zij veranderde haar bedrijfsnaam Studio Neeltje naar Creative Soul Solutions en zette een online community op met gelijkgestemde creatieve ondernemers die elkaar ondersteunen in hun groei.

De klantenkring is gegroeid, haar inkomsten verhoogd en zij is naar haar Next Level in ondernemerschap gegaan. 

Jij hebt geen 6 maanden programma nodig om 2018 tot jouw topjaar te maken. 

Want ik weet dat jij al programma’s hebt gedaan of wellicht nu er één volgt…alleen is toepassen nog best een ding. 

Want ik weet dat jij het internet hebt afgestruind voor informatie…  

Want ik weet dat je al een paar valse starts achter de rug hebt…

Want ik weet dat je het hebt geprobeerd zelf te doen... 

Daarom heb ik besloten de zaken anders aan te pakken. Ik wil je niet alleen helpen met het krijgen van meer deelnemers in je workshop, (online) programma of training, maar ook ervoor zorgen dat je jouw inkomstenplafond doorbreekt.  

Ik wil dit in 2 dagen voor je doen. 

Je gaat met mij en andere slimme, bijzondere ondernemers aan de slag op 

11 en 12 januari 2018 – lekker vanuit je huis of kantoor. We doorlopen de 6 stappen van het Profit Focus Plan waarmee jij meteen praktisch en doelgericht aan de slag gaat.

Voor een retreat hoef je echt de deur niet uit! 

Daarnaast krijg je een persoonlijk en concreet Profit Focus Plan in handen om jouw inkomstendoelen voor 2018 te halen. Ik neem jou stap voor stap mee vanuit waar jij nu staat met jouw marketingkennis naar hoe je dit het meest succesvol in de praktijk toepast.

Zo gaat het 2-daags Virtual Profit Focus Retreat eruit zien: 

Dag 1 - 11 janari 2018

 • Sessie 1: 09:30 – 11:00 uur  

- De 7 manieren van luisteren naar je klanten zodat ze als vanzelf kopen wat jij aanbiedt.

Je hebt vast al eens tot in den treure gezwoegd op het vinden van 'je ideale klant', een profiel, persona of avatar. Ik heb na het trainen van honderden klanten gemerkt dat dit niet effectief is. 

Dit gaan we hier dus ook niet doen.

Ik doe dit anders. 

We gaan aan de slag met echte mensen. Met name luisteren naar echte mensen zodat jouw marketingcampagnes zich als vanzelf bouwen. In deze sessie ontvang jij 7 effectieve manieren van luisteren die jij meteen in de praktijk toepast om de beste klanten te vinden.

Bovendien gaan we aan de slag met 10 redenen waarom marketingcampagnes mislukken hoe jij dit kan voorkomen.

 • Sessie 2: 13:00 – 14:30 uur  

- De 5 cruciale stappen om meer klanten te bereiken zodat je naamsbekenheid, expertstatus en inkomen groeit.

Je ontvangt de ontbrekende contentmarketing puzzelstukken waardoor jouw klanten nu wel gaan begrijpen dat jij de juiste oplossing hebt voor hun probleem, verlangen, doelen of vragen. 

Je gaat de brug slaan tussen wat jij aanbiedt en wat jouw klanten willen. Telkens als jij een conversatie aangaat met een potentiële klant met de intentie een relatie op te bouwen, kun jij deze persoon ook tot echte klant maken.

Een van de deelnemers krijgt ter plekke een HOT SEAT om haar of zijn naambekenheid, expertstatus en inkomen te laten groeien. We gaan live aan de slag met zijn of haar marketingcampagne.


 •  Sessie 3: 15:00 – 16:30 uur 


- De 9 ultieme bouwstenen waarmee je iedere klant binnenhaalt.

Succesvolle campagnes en lanceringen start je niet met een lege pagina voor je neus. Voor iedere marketingcampagne gebruik ik 9 plug & play bouwstenen.

Zo breng je snel, creatief en onderscheidend jouw boodschap betrouwbaar over. Je leidt jouw klanten stap voor stap, geheel integer en authentiek naar jouw dienst of product.

Als je eenmaal weet hoe jouw bouwstenen voor jouw unieke bedrijf zijn opgebouwd kun je het op heel veel middelen toepassen.

Of dat nu de salespagina is, je blog, geautomatiseerde emails, je video, je webinar, je podcast, je salesgesprek, je presentatie...het maakt niet uit.  

In deze sessie ontvangt een van de deelnemers een HOT SEAT om de fundering te leggen voor de meest succesvolle campagne en salesfunnel ooit. Dit is een 1 op 1 sessie. Met deze fundering omzeil en weerleg je voortaan met gemak de bezwaren die je prospects gebruiken om geen stappen te nemen.  

Dag 2 - 12 januari 2018

 • Sessie 4: 09:30 – 11:00 uur  

- De 3 belangrijkste stappen voor jouw succesvolle marketingcampagne.  

Tijdens deze sessie vertaal jij de 3 stappen naar je unieke marketingcampagne voor jouw type bedrijf. Je start met je salespagina/landingspagina.

Een van de deelnemers krijgt ter plekke een HOT SEAT. We gaan live aan de slag met de bouwstenen. Daarnaast ontvang je Killer Headline Formules om voor eens en altijd fantastische start te maken met titels voor je salespagina, webinar, blog, nieuwsbrief, presentatie en nog veel meer.

 • Sessie 5: 13:00 – 14:30 uur  

- Ga aan de slag met Het Leads Groei Systeem voor jouw dienst of product.

Natuurlijk wil je dat jouw lijst groeit. Maar wat je nog liever wilt is de juiste leads aantrekken die ook echt klant worden. Waarschijnlijk doe je al van alles, maar hoe krijg je meer effectiviteit hierin? 

Niet meer marketing doen, maar je resultaten boeken met je tijd en energie.  

 • Sessie 6: 15:00 – 16:30 uur  

- Verdubbel Je Winst Met Het Profit Focus Plan. 

Een van de deelnemers krijgt live een HOT SEAT om zijn of haar Profit Focus Plan in elkaar te zetten. We gaan daarna aan de slag met hoe jij het hoogst mogelijke resultaat bereikt met jouw campagne. 

De adviezen in deze sessie verdubbelen minimaal het aantal deelnemers aan je (online) programma, workshop, training, event etc.. 

In deze sessie krijg je antwoord op vragen als hoeveel en welke marketing (blogs, vlogs, podcasts, webinars etc.) moet je doen om jouw aanbod of product te kunnen verkopen?

N.B.: Je kunt er zelf voor kiezen of je er live bij wilt zijn of alleen de opnamen wilt volgen. 

Nog een paar ondernemers die wij hebben geholpen hun Profit Focus Plan te creëren…

 

2018 Wordt Jouw Topjaar!

Wil jij ook 10.000 euro als maandsalaris? 

Mariëlle van der Burgt stond aan de vooravond van een herpositionering van haar diensten toen ze bij ons kwam. Ze was er klaar mee zich nog langer klein te houden. Ze was moe van het aantrekken van de verkeerde klanten die de waarde van haar kennis en coaching niet inzagen. 

Gebaseerd op haar Profit Focus Plan, verhoogde ze haar prijs en schreef ze aantrekkelijke waardevolle content. Ze kreeg haar high-end programma vol en behaalde eindelijk haar eerste 5-cijferig lancering. Ze verdiende ruim € 10.000. Dat is geen onaardig maandinkomen nietwaar?

Wil jij dezelfde resultaten behalen?  

Genieten van je vrijheid en rondreizen door Europa?

Ernst-Jan Buijs werkte bij een administratiekantoor. Niet echt een baan die hem boeide. Hij rommelde wat met ondernemen en maakte Wordpress sites voor klanten. 

Hier werd hij ook niet erg blij van. Het stimuleerde zijn creativiteit niet en het werd routinewerk.  

Toen hij bij ons kwam moest de boel om. Hij begreep dat hij een ander soort business moest opzetten.  

Nu heeft hij zijn baan in loondienst verlaten, is hij een van de upcoming online salesfunnel experts van Nederland en heeft hij een prachtige camper gekocht om met zijn vriendin door Europa te reizen.  

'Werken met jou heeft mij zeker 2 jaar ploeteren en worstelen bespaard', vertelde hij mij onlangs.

Als jij je opgeeft voor de 2-daagse Virtual Profit Focus Retreat ontvang je tot een maand daarna begeleiding in de besloten community.  

Je kunt mij daar alle vragen stellen die je wilt. 

Ik hoor je stem al…“Ik ben hier nog niet klaar voor.”  

Als jij dat zeurende stemmetje in je hoofd hebt dat tegen je zegt ‘’Ik ben er nog niet klaar voor’’, ben je niet de enige. Maar weet je, wij voelen ons nooit helemaal klaar voor de volgende stap – of de ervaringen (zoals deze) die je naar je volgende level leiden.  

Het enige dat je kunt doen om verder te komen is de stap ook echt maken.  

Is het Virtual Profit Focus Retreat iets voor jou?  

Het Virtual Profit Focus Retreat is perfect voor jou als: 

 • Je professionele diensten levert als coach, trainer, ontwerper, consultant, academicus, opleider of conceptbedenker. 
 • Je minimaal 1 jaar ondernemer bent en actief diensten en producten aanbiedt.
 • Je tegen een plafond aanloopt van inkomsten, klanten, energie etc. en je weet niet hoe daar doorheen te breken.  
 • Je niet bang bent voor uitdagende vragen want jij weet ondertussen dat succes niemand komt aanwaaien. 
 • Je bomvol met klanten wilt zitten bij de volgende lancering en marketingcampagne van jouw (online) programma, event, workshop, training etc.
 • Je een zelfstarter bent. 
 • Je ervan houdt je bedrijf met veel liefde te leiden en veel waarde voor je klanten te leveren. 


Het Virtual Profit Focus Retreat is niet geschikt voor jou als: 

 •  Je van simpele antwoorden houdt. 
 • Je nog helemaal aan het begin staat van je ondernemerschap en weinig ervaring hebt met het aanbieden van je diensten en producten (kom over 6 maanden terug!). 
 • Je niet bereid bent hulp te vragen. 
 • Je van voorgekauwde standaard one-size-fits-all formules houdt.  

En nu, hoe gaan we het aanpakken? 

Op 11 en 12 januari 2018 onderzoeken, evalueren en innoveren wij samen live jouw huidige marketing. Je krijgt een persoonlijk Profit Focus Plan in handen waarmee je 2018 tot jouw topjaar maakt vol met succesvolle lanceringen en volle (online) programma's, workshops en trainingen.

Met mij 2 volle dagen werken kost normaal gesproken € 5.000. Maar via de wonderen van de technologie zijn wij in staat lekker vanuit huis of kantoor hieraan te werken. 

Dat betekent dat de investering een heel stuk lager kan. 

Aan het eind van deze 2-daagse ben jij in staat om:  

 • Richting, helderheid en focus te geven aan wat jij wilt verdienen.  
 • Snel en vol zelfvertrouwen met behulp van het bewezen 6 stappen systeem een effectieve en lucratieve marketingboodschap voor je product of dienst in elkaar te zetten.  
 • Een plan en schema van slimme salesfunnels te creëren, zoals email, social media, blogs of video. Zo breng jij jouw aanbod naar de juiste mensen en trek je volle zalen.  
 • Jouw marketingsysteem voor campagnes te ontwerpen die je verder kan optimaliseren en automatiseren zodat je met minder moeite meer gaat verdienen. 


Bovendien: jij krijgt het systeem in handen dat je elk jaar opnieuw met groot zelfvertrouwen in je marketingcampagne kan gebruiken. 

Je kunt er zelf voor kiezen of je er live bij wilt zijn of alleen de opnamen wilt volgen. 

Zet 11 en 12 januari in je agenda, en wees bereid meer lol en passie in je bedrijf te krijgen. 

Het Virtual Retreat wordt alleen op 11 en 12 januari 2018 gegeven.

Reserveer jouw plek!

>>> Na het retreat is er nog een maand support in de besloten online omgeving!

Dit is een unieke bijeenkomst, wacht niet te elang om jezelf op te geven. Zet 11 en 12 januari in je agenda. Ik geef deze training maar 1x per jaar.

De investering voor het Virtual Profit Focus Retreat is slechts € 297.  

Er is nog plaats voor 10 deelnemers!

Geef je hieronder op.  

VEELGESTELDE VRAGEN

Is het Virtual Profit Focus Retreat alleen voor dienstverleners? 

Het Profit Focus Plan dat je in de 2 dagen wordt aangereikt overstijgt dienst of product. Het maakt dus niet uit of je een dienst of alleen producten verkoopt. Het principe van vermarkten dat je leert werkt voor beide soort bedrijven.

Wat als ik gedurende de dag op 11 of 12 januari een telefoontje moet plegen of een dag niet erbij kan zijn? 

Het mooie aan het Virtual Profit Focus Retreat is dat alles wordt opgenomen. Je ontvangt alle materialen en hiermee kan je aan de slag ook als je alleen de opname zou volgen.

Kun je een paar uur, een dag of 2 dagen er niet bij zijn? Je kunt alles perfect volgen dankzij de opname. Daarnaast ontvang je tot een maand daarna ondersteuning in de besloten community.

Wat als ik net met mijn bedrijf start?

Het is belangrijk voor deelname dat je al ervaring hebt opgedaan met het aanbieden van je dienst of producten. Je hebt wel eens een marketingcampagne gedaan of een salesfunnel uitgeprobeerd.

Natuurlijk kun je de 2-daagse ook volgen als je net start met je bedrijf. Besef dan wel dat dit extra uitdagend voor je is. 

Ben je al bekend met marketing en sales gezien je achtergrond en je start net je bedrijf? Dan is de 2-daagse zeker een aanrader voor jou.

Waarom een Virtual Retreat? 

Wij vroegen ons af: waarom zouden wij ondernemers laten reizen en veel tijd kwijt zijn hiermee terwijl ze vanuit hun heerlijke huis of fijne kantoor de kennis tot zich kunnen nemen?

Een live retreat kost je vaak geld qua reizen en verblijf bovenop de training die je volgt. Met een Virtual Retreat heb je dat niet. Het bespaart je heel veel tijd en geld.

Vaak leer je oppervlakkige kennis bij een live event. Je krijgt wel wat inzichten maar het gaat je niet echt helpen de transformatie te maken en de kennis meteen in de praktijk toe te passen en te implementeren.

Dan doen we hier wel. Je gaat meteen live concreet en praktisch aan de slag met de marketingcampagne van de diensten en producten in jouw bedrijf.

Wanneer zijn de opnamen gereed? 

Meteen na sessie 1 op dag 1 kun je al deze eerste sessie al terugkijken. Je logt in met dezelfde link waar je mee was ingelogd. Alle sessies van de 2 dagen staan onder dezelfde link. Zo gemakkelijk is het.

Je hebt een andere vraag die hier niet wordt beantwoord?

Stuur je bericht naar info@iuliano.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.