Zonder Webinar, Ads of SEO Snel Online Succes Met...

- Launch Master -

Verdubbel Je Aanmeldingen Voor Jouw Online Programma, Workshop of Training In Slechts 4 Weken

Je bent 1 stap verwijderd van continu online klanten 

 • Je workshop, (online) programma of training in de markt zetten, ze vullen, marketingcampagnes en lanceringen doen... het voelt allemaal nog steeds als veel gedoe. En zoeken naar de juiste structuur, formules en strategie voor succes kost je veel tijd en energie.
 • Je doet al die zaken die je zou moeten doen (bloggen, video’s maken, posten op social media…). Je probeert ‘de laatste trends en tools’ te volgen die jou beloven dat klanten je nu gemakkelijker vinden. En hoe jij jouw (online) programma's, workshops en trainingen snel vol krijgt.
 • Dit soort marketing kost je allemaal heel veel tijd en energie – en waarschijnlijk ook flink wat geld. En daarna vraag je je af…. 
 • Heeft het nou werkelijk allemaal zin? Zoveel zaken op om te letten. Daar word je gek van! 
 • Je komt er gewoonweg niet aan toe. Je hebt te weinig tijd. Of je hebt geen idee waar te beginnen. Wat is de eerste stap?
 • Hoe krijg je nou snel meer structuur in al die marketing die je hebt te doen om knallend te lanceren zodat je meer regie krijgt over jouw inkomsten? 
 • Jij wilt jouw online marketing eindelijk serieus en gestructureerd aanpakken. Niet dat slappe geleuter of dat oppervlakkige van steeds maar meer posten op Facebook of Instagram.
 • Jouw tijd is kostbaar. Jij wilt weten hoe het ECHT werkt. De fijne kneepjes, daar gaat het je om. Niet in het kneutercircuit blijven hangen maar professioneel aan de slag gaan.
 • Bovendien, en dat is nog belangrijker, je wilt exact weten hoe jij jouw succes kan versnellen als je de boel eenmaal op de rit hebt. 
 • Hoe krijg je in 2021 jouw (online) programma's, trainingen, workshops voller dan ooit met de juiste klanten? 
 • Hoe doe je dat in minder tijd en op een integere en authentieke manier?

Vervang Marketing Stress door Lanceer Succes! 

De meeste ondernemers missen 2 essentiële stukken uit de marketingpuzzel. Hierdoor zijn ze veel tijd kwijt aan hun marketing en blijven hangen in middelmatige campagnes. Gevolg: te weinig aanmeldingen!

Deze 2 ontbrekende puzzelstukken weerhoudt ze ervan het beste resultaat te halen uit alle tijd en moeite die ze in hun marketing steken. Het ontneemt ze de lol en voldoening die je van marketing krijgt. 

Puzzelstuk 1 dat ontbreekt: de juiste structuur en strategie voor een succesvol stap-voor-stap Lanceer Plan.

Je leert het Lanceer Plan dat jou helpt efficiënter, productiever en doortastender te zijn met al je marketingactiviteiten.

Het brengt je focus en helderheid op de gehele manier hoe jij je bedrijf runt.

Het ontwerpen en bouwen van je salesfunnel schud jij nu uit je mouw. Lanceringen doe je voortaan met veel meer gemak.

Puzzelstuk 2 dat ontbreekt: het systeem hoe online meer klanten te bereiken die snel vertrouwen krijgen in jou en je aanbod.

Het verschil tussen jouw campagnes en campagnes die heel succesvol zijn heeft niks te maken met Facebook advertenties, de nieuwste trends zoals Clubhouse of de expertise van de ander. Het gaat erom dat je het systeem leert hoe je continu online klanten krijgt. Je hebt daarbij het verhaal over je aanbod te vertellen dat de klik maakt. Zo trek je de juiste mensen naar je toe.  


Ja, ik wil snel meer klanten in 2021

 • Wat is er nodig om succesvolle online campagnes te lanceren of je groepen vol te krijgen? 
 • De beste klanten binnenhalen is zeker niet het moeilijkste dat er is. Maar het vraagt wel om de juiste structuur en een slimme strategie. 
 • Ik ken de fijne kneepjes van het maken van winstgevende en succesvolle online campagnes. Ik doe dit al 20 jaar voor grote en kleine bedrijven.
 • Na het jaren helpen van honderden coaches, trainers, creatieven, consultants, tekstschrijvers, webbouwers etc. hun inkomstenplafond te doorbreken, heb ik de bewezen structuur ontwikkeld waarmee je het Succes Lanceer Plan maakt voor het lanceren van winstgevende (online) campagnes op een integere en authentieke wijze. 
 • Geen junk-food marketingtactieken waar je uitgeput van raakt, maar bewezen, gezonde, strategische en duurzame fundering voor jouw bedrijf. Vanuit deze fundering verdien jij meer geld, groeit je merk, groeit je expertstatus en brengt het de missie en visie van jouw bedrijf tot leven.  
 • Mijn naam is Petra Iuliano. Ik ben de nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers, Master Of Marketing en Business Strateeg. Daarnaast ben ik auteur van 3 boeken:
 • - 50 Verdienmodellen
 • - In 10 Stappen Continu Online Klanten
 • - De 11 Beste Online Verdienmodellen
 • Mijn ruim 20 jaar ervaring in marketing en sales maakt dat er wachtlijsten zijn voor klanten die 1 op 1 met mij willen werken. Maar graag deel ik mijn bewezen strategie voor online succes met meer zelfstandigen.
 • Meer dan ooit is het belangrijk dat slimme en bijzondere ondernemers zoals jij deze aanpak in handen krijgen om de marketinguitdagingen van vandaag de dag aan te gaan.  
 • Mijn team en ik hebben ondernemers al op verschillende manieren geholpen zoals:  
 • Leven van een mager of te laag inkomen naar zorgen voor voorspelbaar hoog inkomen
 • Succesvol schaalbare lucratieve diensten en producten in de markt zetten
 • Vanuit concept naar het ontwikkelen en verkopen van concrete producten en diensten 
 • Starten als eenpitter en groeien naar een klein bureau
 • De transitie van baan in loondienst naar full-time ondernemer zijn
 • Het lanceren van een 5-cijferige campagne
 • Van uurtje factuurtje verdienmodel naar lucratieve pakketten die klanten graag willen kopen

Hier is hoe het werkt...

 • Met Launch Master ontdek je in 6 stappen hoe je sneller en slimmer je online aanbod lanceert
 • Als je met dit programma aan de slag neem je de juiste beslissingen, kom je volop in de actiestand en boek je megagoede resultaten. 
 • Zo is het ook bij Bibianne gegaan.  

Bibianne helpt ondernemers een mind-blowing online programma te creëren zodat ze nog meer impact kunnen maken met hun business….. 

Toen Bibianne bij ons kwam had zij hele leuke klanten. Alleen ontbrak het haar aan een structuur en strategie om echt die continue stroom aan klanten te krijgen. Bovendien werkt ze 1-op-1 en haar prijzen waren te laag. Hierdoor liep ze tegen haar inkomstenplafond aan.  

Bibianne houdt van groeien met haar bedrijf en stond voor een grote uitdaging. Ze wilde een nieuw programma lanceren. Ze was zich ervan bewust dat ze nu een andere en meer gestructureerde aanpak nodig had wilde ze meer verdienen.

Oh, en ze wist al flink wat over marketing. Maar ze wist ook dat ze nog veel diepere kennis nodig had om slim en snel te lanceren en daarbij goed te verdienen.

Haar hoofd staat bol van de ideeën, maar zocht daarom juist focus. Daarom zette ze het Succes Lanceer Plan in om snel meer klanten te krijgen. 

Daarnaast werkte ze hard voor haar klanten. Te hard...ze verdiende beter.

Ze wilde graag een inkomen waar je ECHT lekker van kan leven. 

En hier kwam Launch Master om de hoek kijken. 

Ik hielp Bibianne met maken van een sterkere salesfunnel en haar prijs te verdubbelen. Ze deed zichzelf niet meer tekort, ze had nu een plan en strategie in handen om de gewenste resultaten te bereiken. 

Ze startte het programma met € 750 op haar rekening en een maand later had ze ruim € 18.000 omzet binnen.

Zonder Launch Master blijven je beste diensten of producten onopgemerkt en verkoop je niets. Teleurstelling is het gevolg. Daar komt nog bij, zo help je niet de mensen die jij echt wil helpen.

Als jij met je met Launch Master aan de slag gaat, heb jij niet zo maar een plan voor 1 enkele lancering. Jij ontvangt de persoonlijke blauwdruk in handen om telkens weer de online campagnes te ontwerpen voor iedere dienst of product dat je aanbiedt – of je dat nu geautomatiseerd doet of hiervoor een lanceringsmodel gebruikt.

Je weet voortaan welke content je kunt maken en wat voor emails je kunt sturen zodat jouw prospects jouw klant worden in jouw (online) programma, workshop of training.

Jij hebt geen 3 of 6 maanden programma nodig om 2021 tot jouw topjaar te maken. 

Want ik weet dat jij al programma’s hebt gedaan of wellicht nu er één volgt…alleen is toepassen nog best een ding. 

Want ik weet dat jij het internet hebt afgestruind voor informatie…  

Want ik weet dat je al een paar valse starts achter de rug hebt…

Want ik weet dat je het hebt geprobeerd zelf te doen... 

Daarom heb ik besloten de zaken anders aan te pakken. Ik wil je niet alleen helpen met het krijgen van meer deelnemers in je workshop, (online) programma of training, maar ook ervoor zorgen dat je jouw inkomstenplafond doorbreekt.  

Jij kan dit in een paar dagen doen. En snel in 6 stappen.

Lekker vanuit je huis of kantoor. Je doorloopt de 6 stappen van de Launch Master waarmee jij meteen praktisch en doelgericht aan de slag gaat.

Als je al een tijd voelde dat je vastliep en verward was hoe nou echt succesvol online te lanceren - of dat je dat voortdurend uitstelde (wel plannen hebben, maar niet uitvoeren), dat stopt dit nu.

Echt!

Je maakt een persoonlijk en concreet Succes Lanceer Plan om jouw inkomstendoelen voor 2021 te halen. In 6 stappen neem ik jou aan de hand mee vanuit waar jij nu staat met jouw marketingkennis naar hoe jij lanceersucces bereikt.

Zo zien de 6 stappen van Launch Master eruit: 

Stap 1 - De 7 manieren van luisteren naar je klanten zodat ze vanzelf kopen wat je aanbiedt.

Je hebt vast al eens tot in den treure gezwoegd op het vinden van 'je ideale klant', een profiel, persona of avatar. Ik heb na het trainen van honderden klanten gemerkt dat dit niet werkt. Het is ouderwetse marketing. 

Dit gaan we hier dus ook niet doen.

Ik doe dit anders. 

We gaan aan de slag met echte mensen. Met name luisteren naar echte mensen zodat jouw marketingcampagnes zich als vanzelf bouwen. In deze sessie ontvang jij 7 effectieve manieren van luisteren die jij meteen in de praktijk toepast om de beste klanten te vinden.

Bovendien leer je 10 redenen waarom online lanceringen mislukken en hoe dit te voorkomen.

Stap 2 - De 5 cruciale stappen om meer klanten te bereiken zodat naamsbekendheid, expertstatus en inkomen groeit.

Je leert hoe je een veel groter deel van je markt bereikt waardoor je snel meer verdient. De meeste ondernemers hebben niet door dat ze maar 3% van hun markt bereiken met de manier waarop ze hun marketing doen. Ze laten hierdoor heel veel geld op tafel liggen. Dit overkomt jou niet meer.

Bovendien ontvang je de ontbrekende contentmarketing puzzelstukken waardoor jouw klanten nu wel gaan begrijpen dat jij de juiste oplossing hebt voor hun probleem, verlangen, doelen of vragen. 

Voortaan sla jij gemakkelijker de brug tussen wat jij aanbiedt en wat jouw klanten willen. Telkens als jij verbinding maakt met je potentiële klant met de intentie een relatie op te bouwen, kun jij deze persoon ook tot betalende klant maken.

Stap 3 - De 9 ultieme bouwstenen voor je salespagina waarmee je iedere klant binnenhaalt

Succesvolle online campagnes en lanceringen start je niet met een lege pagina voor je neus. Mijn klanten gebruiken de inventieve en handige 9 plug & play bouwstenen om hun salespagina sneller en gemakkelijker te schrijven.

Zo breng je snel, creatief en onderscheidend jouw boodschap betrouwbaar over. Je leidt jouw klanten stap voor stap, geheel integer en authentiek naar jouw dienst of product.

En wat zo mooi is...

...Als je eenmaal weet hoe jouw 9 bouwstenen inzet voor je salespagina, kan je ze ook op heel veel andere middelen toepassen zoals je blog, geautomatiseerde emails, webinar, podcast, salesgesprek, presentatie...het maakt niet uit.

Kortom, je legt de fundering voor de meest succesvolle online campagne en salesfunnel ooit. Met deze fundering omzeil en weerleg je voortaan met gemak de bezwaren en haal je potentiele klanten sneller over de streep .  

Stap 4 - De 3 belangrijkste stappen voor jouw succesvolle online lancering

Tijdens deze module leer je welke 3 stappen jou helpen de unieke en succesvolle lancering voor jouw type bedrijf in elkaar te zetten. Zodat je de focus, structuur en strategie in handen hebt om continu klanten te krijgen.

Verder ontvang je Killer Headline Formules en andere copywriting geheimen voor succesvolle verkoop van je aanbod.

Stap 5 - Implementeer Het Leads Groei Systeem  

Natuurlijk wil je dat jouw emaillijst groeit. Maar wat je nog liever wilt is de juiste leads aantrekken die ook echt betalende klant worden. Waarschijnlijk doe je al van alles, maar hoe krijg je meer effectiviteit hierin? 

Het gaat niet om meer marketing doen, maar om betere resultaten te boeken met je tijd en energie. In deze module leer je in minder tijd meer leads te bereiken en te om te zetten naar klant.

Stap 6 - Verdubbel Je Winst  

Je gaat aan de slag met hoe jij het hoogst mogelijke resultaat bereikt met jouw lancering. 

De adviezen in deze module verdubbelen minimaal het aantal deelnemers aan je (online) programma, workshop, training, event etc.. 

In deze module krijg je antwoord op vragen als hoeveel en welke marketing (blogs, vlogs, podcasts, webinars etc.) moet je doen om jouw aanbod of product te kunnen verkopen?

Nog een paar ondernemers die wij hebben geholpen met succesvol lanceren...  

2021 Wordt Jouw Topjaar!

Wil jij ook € 10.000 per maand verdienen? 

Mariëlle van der Burgt stond aan de vooravond van een herpositionering van haar diensten toen ze bij ons kwam. Ze was er klaar mee zich nog langer klein te houden. Ze was moe van het aantrekken van de verkeerde klanten die de waarde van haar kennis en coaching niet inzagen. 

Gebaseerd op wat ze leerde in Launch Master verhoogde ze haar prijs en schreef ze aantrekkelijke waardevolle content. Ze kreeg haar high-end programma vol en behaalde eindelijk haar eerste 5-cijferig lancering.

Ze verdiende ruim € 10.000. Dat is geen onaardig maandinkomen nietwaar?

Wil jij dezelfde resultaten behalen?  

Genieten van je vrijheid en rondreizen door Europa?

Ernst-Jan Buijs werkte bij een administratiekantoor. Niet echt een baan die hem boeide. Hij rommelde wat met ondernemen en maakte Wordpress sites voor klanten. 

Hier werd hij ook niet erg blij van. Het stimuleerde zijn creativiteit niet en het werd routinewerk.  

Toen hij bij ons kwam moest de boel om. Hij begreep dat hij een ander soort business moest opzetten.  

Inmiddels is hij een van de upcoming online salesfunnel experts van Nederland. Hij heeft met zijn bijzondere camper en samen met zijn vriendin prachtige reizen door Europa gemaakt. En dit terwijl hij goed verdient met zijn online bedrijf.

'Werken met jou heeft mij zeker jaren van ploeteren en worstelen bespaard', vertelde hij mij.

Ook jij kunt leren goed te leven van het internet.

Maar...ik hoor je stem al die zegt: “Ik ben hier nog niet klaar voor.”  

Als jij dat zeurende stemmetje in je hoofd hebt dat tegen je zegt ‘’Ik ben er nog niet klaar voor’’, ben je niet de enige. Maar weet je, wij voelen ons nooit helemaal klaar voor de volgende stap – of de ervaringen (zoals deze) die je naar je volgende level leiden.  

Het grootste risico is dat je geen enkel risico durft te nemen. Niets is zo pijnlijk als vast blijven zitten op inkomsten die je geen vrijheid van tijd en geld geven.  

Is Launch Master iets voor jou?  

Launch Master is perfect voor jou als: 

 • Je professionele diensten levert als coach, trainer, ontwerper, consultant, academicus, opleider of conceptbedenker. 
 • Je minimaal 1 jaar ondernemer bent en actief diensten en producten aanbiedt.
 • Je tegen een plafond aanloopt van inkomsten, klanten, energie etc. en je weet niet hoe daar doorheen te breken.  
 • Je niet bang bent voor uitdagende vragen want jij weet ondertussen dat succes niemand komt aanwaaien. 
 • Je bomvol met klanten wilt zitten bij de volgende lancering en marketingcampagne van jouw (online) programma, event, workshop, training etc.
 • Je een zelfstarter bent. 
 • Je ervan houdt je bedrijf met veel liefde te leiden en veel waarde voor je klanten te leveren. 

Launch Master is niet geschikt voor jou als: 

 • Je nog helemaal aan het begin staat van je ondernemerschap en weinig ervaring hebt met het aanbieden van je diensten en producten. 
 • Je niet bereid bent hulp te vragen. 
 • Je van voorgekauwde standaard one-size-fits-all formules houdt.  

Aan het eind van Launch Master heb jij:  

 • Richting, helderheid en focus te geven aan wat jij wilt verdienen.  
 • Het zelfvertrouwen om met behulp van het bewezen 6 stappen systeem een effectieve en lucratieve lancering voor je product of dienst in elkaar te zetten en je aanbod succesvol te verkopen.
 • Het plan en schema om slimme salesfunnels te creëren, zoals email, social media, blogs of video. Zo breng jij jouw aanbod naar de juiste mensen en trek je volle zalen.  
 • Jouw marketingsysteem voor campagnes helemaal helder die je verder kan optimaliseren en automatiseren zodat je met minder moeite meer verdient. 
 • De structuur en strategie is simpel en duidelijk. De continue stroom aan online klanten is het gevolg. De stress en uitputtingsslag met lanceren is voorbij!

Dit is een uniek aanbod. Wacht niet te lang om jezelf op te geven. Ik doe dit speciale aanbod echt alleen maar nu omdat ik jarig ben op 16 april.

Omdat het mijn verjaardag is, is de investering in Launch Master eenmalig slechts € 97 (i.p.v. € 297).  

Dit uitzonderlijke aanbod geldt tot en met uiterlijk 18 april!

Je ontvangt:

 • 6 live trainingsvideo's voor je Succes Lanceer Plan
 • Helder begeleidingswerkboek die je stap voor stap meeneemt in je Succes Lanceer Plan
 • De 30 Koopmotieven waarmee je iedere klant verleidt

BONUSSEN (gelden tot en met 16 april!!)

 • Checklist met 100 manieren om je emaillijst te laten groeien
 • Killer Headline Formules en andere copywriting geheimen voor succesvolle verkoop van je aanbod.
 • Masterclass Hoe Je Hogere Prijzen Vraagt
 • Masterclass Online Verdienmodellen

Geef je hieronder op.  

VEELGESTELDE VRAGEN

Is Launch Master alleen voor dienstverleners? 

Launch Master overstijgt je dienst of product. Het maakt dus niet uit of je een dienst of alleen producten verkoopt. Het principe van vermarkten en lanceren dat je leert werkt voor beide soort bedrijven.

Wat als ik niet meteen tijd hebt om de modules te volgen? 

Het mooie aan Launch Master is dat alles is opgenomen. Je ontvangt alle materialen en hiermee kan je aan de slag wanneer het jou uitkomt. Je hebt levenslang toegang.

Wat als ik net met mijn bedrijf start?

Het is belangrijk voor deelname dat je al ervaring hebt opgedaan met het aanbieden van je dienst of producten. Je hebt aan marketing gedaan of een salesfunnel uitgeprobeerd.

Natuurlijk kun je Launch Master ook volgen als je net start met je bedrijf. Besef dan wel dat dit extra uitdagend voor je is. 

Waarom bied je zoveel waarde voor deze investering? 

Dit is mogelijk omdat het je veel tijd scheelt aan reizen en vrij nemen om de training live te volgen. De lessen staan online dus je kunt het vanuit je heerlijke huis of fijne kantoor tot je nemen.

Het bespaart je op die manier heel veel tijd en geld. Je krijgt alle inzichten om de transformatie te maken en de kennis meteen in de praktijk toe te passen en te implementeren.

Je gaat meteen concreet en praktisch aan de slag met de lancering van de diensten en producten in jouw bedrijf.

Waar kan ik het programma volgen? 

Nadat je je hebt aangemeld ontvang je de bevestiging dat je bent ingeschreven. Daarna volgt de mail met de informatie hoe je op het professionele business platform inlogt.

Je kunt altijd weer alle modules terugkijken. Je logt in met dezelfde link waar je mee was ingelogd. Alle modules staan onder dezelfde link. Zo gemakkelijk is het.

Je hebt een andere vraag die hier niet wordt beantwoord?

Stuur je bericht naar support@networkofpurpose.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.