Profit & Purpose Mastermind - The Network Of Purpose Profit & Purpose Mastermind - The Network Of Purpose

Slapeloze nachten van al die losse eindjes!

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd, je barst van de ideeën. Je probeert allerlei kansen te pakken. Je bent vast al eens aan de slag gegaan met (online) programma’s over werken aan je ideale klant, je niche, je aanbod, teksten voor je website, opzetten van je Facebook Advertising, Social Media…

Daarna staat ook van alles keurig op je website. Maar je merkt…het klopt niet. Je hebt alleen losse eindjes.

En de stroom aan klanten die je verwacht blijft uit. Ondertussen werk je heel hard voor die paar klanten die je wel hebt. Je bedrijf komt nog steeds niet echt van de grond.

Het is een enorme tijdrovende klus om die losse puzzelstukken in elkaar te passen. Het overweldigt je allemaal en er zijn zoveel keuzes te maken.

Je blijft met heel veel vragen zitten: “Hoe implementeer ik nou alles tot een winstgevend bedrijf? Waar begin ik nou eerst mee? Wat is de volgorde?

Wat werkt voor mij? Wanneer ga ik hier resultaten mee boeken? Wat is eigenlijk de strategie die alles met elkaar verbindt?’’

Terwijl je alle tactieken uitprobeert merk je dat jouw klanten jouw waarde niet begrijpen en zeker niet snel bij je kopen. Je vraagt je af: ”Hoe trek ik nou die goedbetalende klanten aan?”

Programma’s met vaste formules en tactische tools werken niet voor jou. Jij wilt kwaliteit en diepgang. Echt alle onderdelen van jouw bedrijf verbinden tot een krachtige strategie waarmee je een constante stroom van klanten aantrekt.

In die programma’s zit teveel algemene informatie. En aan het eind van het traject sta je nog steeds met daar waar je mee begon: met twee lege handen. Het geleerde is niet in de praktijk gebracht en niet geïmplementeerd.

Waarom niet? Omdat je er alleen voor stond. Er was geen tijd om te sparren. Vaak was je coach niet bereikbaar. Dat zijn ze alleen als je hun volgende programma koopt.

Het lijkt allemaal zo simpel hè? “Volg je hart, pak je vrijheid en verdien geld.”

Jij weet ondertussen wel beter. Als het echt zo zou zijn, zou iedereen een bedrijf beginnen en genoeg verdienen.

Een echte business bouwen heeft niets te maken met formules en een 13-in-een-dozijn-aanpak. Daar zijn bedrijven als Apple, Zara, Ikea, Amazon, Netflix, Coolblue en Philips ook niet groot mee geworden. Zij focussen op strategie en innovatie in plaats van allerlei tactieken (losse eindjes) aan elkaar te knopen.

En wat jou opvalt is dat elke keer dat jij weer hulp zoekt bij het vinden van meer klanten, het neerzetten van jouw expertstatus, het verkrijgen van groter onderscheidend vermogen of jouw ideale verdienmodel jij zo’n uitgekauwde ultieme formule tegenkomt.
Daar ben je nou toch wel klaar mee?

Ondernemers die van betekenis willen zijn weten het:
Er bestaat niet 1 Ultieme Methode. Jij wilt jouw bedrijf ontwerpen en bouwen vanuit Jouw Unieke Authentieke Zelf en Jouw Waarden.

"Geef waarde, verdien geld en maak het verschil"
- PETRA IULIANO
In de Network Of Purpose krijg je alle puzzelstukken voor het bouwen van jouw sterke bedrijf eindelijk bij elkaar!

ONTVANG DE JUISTE FOCUS EN STRATEGIE VOOR EEN VOORSPELBAAR HOOG INKOMEN.

Het resultaat is dat jouw bedrijf werkt als een geoliede marketingmachine: met meer focus en gemak in een constante stroom de juiste klanten aantrekken.

De Network Of Purpose is geschikt voor jou als:

  • Jij meer focus en structuur kunt gebruiken voor de groei van jouw bedrijf
  • Jij je de werknemer voelt in plaats van de leider van jouw bedrijf
  • Jij er klaar mee bent dat klanten voor jouw concurrenten kiezen terwijl jij weet dat hun aanbod minder goede resultaten oplevert
  • Jij een goed product of een waardevolle dienst hebt, maar het verkoopt nog niet zoals jij zou willen
  • Jij het een flinke uitdaging vindt hoe je exact aangeeft dat jouw aanbod anders en beter is
  • Jij binnenkort een nieuw (online) aanbod met succes wil lanceren
  • Jij het best al goed doet en de volgende stap in de groei van jouw bedrijf wilt maken

Na de Network Of Purpose:

  • Heb jij een heldere en aansprekende visie voor jouw bedrijf
  • Heb jij goed inzicht waar jouw klanten echt naar op zoek zijn zodat je meer klanten aantrekt
  • Heb jij zicht op grote groei omdat jij jezelf meer weet te onderscheiden
  • Heb jij het slimme verdienmodel gekozen dat bij jouw leven past
  • Heb jij alle puzzelstukken van jouw businessmodel strategisch met elkaar verbonden tot een winstgevende marketingmachine
  • Heb jij de power om te denken en handelen als de leider van jouw bedrijf

De Network Of Purpose is GEEN regulier online programma. Wij werken anders. Je zit niet gevangen in een standaard formule, methode of stappenplan. Dat sluit vaak niet aan bij jouw bedrijf en hoe jij bent.

Kennis tot je nemen heeft geen zin. Het gaat om implementeren.

Petra weet als geen ander hoe je wel actie neemt en dat wat je leert gaat implementeren. Zij is jaren verbonden geweest aan de Hogeschool Rotterdam waar zij het nieuwe marketingvak ontwikkelde over verdienmodellen.
Hierdoor weet ze hoe jij leert en hier actie op kan nemen zodat je echt de resultaten haalt die jij wilt halen. Hier heeft zij haar eigen methode voor ontwikkeld.
Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de marketing. Zij werkte voor internationaal gerenommeerde bedrijven en haalde voor hen miljoenen aan omzet binnen.

De Network Of Purpose:

  • Bied je de unieke ervaring om vanuit je creatiekracht een stevig fundament voor een winstgevend bedrijf neer te zetten of verder op te bouwen
  • Het is de plek om antwoord te krijgen op al jouw vragen over de groei van je bedrijf en te sparren met mij en andere ambitieuze ondernemers
  • Wij respecteren jouw creativiteit en eigenheid en geven je hierbij vrijheid en ondersteuning
  • Helpt jou de focus te krijgen om met jouw slimme verdienmodel te gaan verdienen wat jij wilt
  • Sluit aan op jouw unieke bedrijf en de specifieke groeifase waar jij in zit in plaats van standaard voorgekauwde 13-in-een-dozijn formules
  • Helpt de waarde van jouw aanbod krachtig en onderscheidend naar de markt te brengen zodat je een constante stroom van klanten aantrekt

Tegen de tijd dat jij de Network Of Purpose hebt doorlopen word je niet meer afgeleid door losse tactische eindjes en zal jij in staat zijn alle puzzelstukken en onderdelen van jouw bedrijf strategisch met elkaar te verbinden, zodat jij meer van de juiste klanten aantrekt, gemakkelijker en meer integer jouw aanbod verkoopt en weet jij wat jij te doen hebt om jouw Next Level te bereiken.

Wie al hulp hebben gehad

"De eerste 5-cijferige lancering behaald via slimme copywriting en contentmarketing."

Marielle van der Burgt
Coach

"Ik worstelde te lang met hoe dan anders. Ik ben erg blij dat ik jou heb gevonden en uit dat denk kringetje ben gekomen. De doe maar normaal houding en transparantie die jij hebt spreekt me erg aan. Jolanda verdiende €6000 in 1 week."

Jolanda Damsma
Killer Content Academy

"Ik verkocht behandelingen voor €50 p/u. Nu verkoop ik mijn waarde voor €1000 in een online programma. Ik durfde niet te geloven dat mijn klanten dit zouden betalen."

Najat Haddouch
Hijama en Cupping Rotterdam

"Zij denkt out of the box met je mee en laat je groter denken dan waartoe je oorspronkelijk geneigd zou zijn. De aanpak van Petra is persoonlijk en betrokken."

Jacqueline Bakker
Personeel- en organisatievraagstukken

Wat klanten zeggen over The Network Of Purpose

START METEEN!

INVESTEER IN 1X

€ 7500,00

- 1 JAAR PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING EN BEGELEIDING VOOR IMPLEMENTATIE

- On DEMAND en IN REAL TIME kennis tot je nemen die jij NU nodig hebt. Zie het als de Netflix onder businesscoaching. Je zit niet gevangen in een vast stramien

- Dagelijks direct contact met Petra Iuliano voor al je vragen via chatfunctie

- Het gehele jaar live sessies begeleid door Petra met thema's als Marketingplan, Sales, Lanceren, Verdienmodellen etc.

- Zet binnen 24 uur jouw 6-cijferige business neer (Leer de Speedy Smart Business Strategie)

- 4 Live Masterclasses in Rotterdam of midden van het land

- 2x per week jouw vragen stellen tijdens de Q+A sessie (=90x per jaar!!)

- 4x 1 op 1 Deep Dive sessies

JA, IK START NU!
En investeer in 1x
IN 12 TERMIJNEN

€ 650,00

- 1 JAAR PERSOONLIJKE ONDERSTEUNING EN BEGELEIDING VOOR IMPLEMENTATIE

- On DEMAND en IN REAL TIME kennis tot je nemen die jij NU nodig hebt. Zie het als de Netflix onder businesscoaching. Je zit niet gevangen in een vast stramien

- Dagelijks direct contact met Petra Iuliano voor al je vragen via chatfunctie

- Het gehele jaar live sessies begeleid door Petra met thema's als Marketingplan, Sales, Lanceren, Verdienmodellen etc

- Zet binnen 24 uur jouw 6-cijferige business neer (Leer de Speedy Smart Business Strategie)

- 4 Live Masterclasses in Rotterdam of midden van het land

- 2x per week jouw vragen stellen tijdens de Q+A sessie (=90x per jaar!!)

- 4x 1 op 1 Deep Dive sessies

JA, IK START NU!
En ga voor 12 termijnen

Het is geen Facebook Groep. In tegenstelling tot Facebook heeft Petra deze community in eigen beheer.

Het is een professioneel business platform waar je niet constant wordt afgeleid door allerlei privézaken en advertenties. Je treft dus op 1 platform. Hierdoor is er geen versnippering en verspil je minder tijd.

De Network Of Purpose is de plek om te sparren, te verbinden, te ontmoeten en te co-creëren. Het is de eerste virtuele co-working space in Nederland.

Er is continu hulp en je ontvangt antwoorden gebaseerd op jouw unieke bedrijf en specifieke groeifase.

De Network Of Purpose richt zich op ondernemers die minimaal 1-2 jaar een bedrijf hebben. Vaak hebben ze al van alles geprobeerd en verschillende vormen van begeleiding ingekocht. Ze merken alleen dat ze hun bedrijf niet van de grond krijgen. Ze zijn hongerig en willen naar de Next Level.

Het probleem is dat hun bedrijf is ontworpen naar wat ze nu verdienen. Daarom breken ze niet door.

Uiteraard kan de Network Of Purpose jou ook helpen de stappen te zetten naar groei als je nog een starter bent. Veel starters blijven ploeteren met hun bedrijf omdat ze geen idee hebben wat de volgorde is van het opzetten en bouwen van een sterk bedrijf.

Het scheelt je heel veel tijd, energie, stress en geld als je in het begin al hulp inroept. Verkijk je niet op vele kleine dingetjes die je hebt te leren, het gaat erom dat je weet hoe je een succesvol bedrijf ontwerpt zoals jij dat wilt.

Ben je een gevorderde ondernemer? Dan brengt het programma jou meer focus en structuur voor verdere groei. Jij leert met meer gemak meer te verdienen met je huidige diensten en producten. Je gaat je bedrijf ontwerpen om het droomleven te creëren dat jij wilt.

Deelnemen aan de Network Of Purpose betekent meer goedbetalende klanten krijgen of meer uit je huidige klanten halen. Het maakt niet uit of dat nu offline of online is.

Er is ook aandacht voor hoe je via Social Media concreet en praktisch klanten haalt. Die kennis heb je heel hard in deze digitale wereld nodig. Ook al werk je alleen maar live 1 op 1 of met groepen.

De Network Of Purpose is een professioneel business platform waar je niet constant wordt afgeleid door allerlei privézaken en advertenties. Hierdoor is er geen versnippering van aandacht en verspil je minder tijd.

Petra begeleidt jou live met het behalen van jouw doelen door deze om te zetten naar projecten, acties en het strategische actieplan waarmee jij echt de stap naar Next Level kan maken.

Dus je gaat geen voorgekauwde modules volgen. Het is geen regulier programma, maar een persoonlijke ondersteuning om dat wat je leert te gaan implementeren.

De live sessies zijn on demand, dus jij bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. Aangezien alle sessies het hele jaar doorlopen, kun je zelf je tijd hiervoor indelen en alles volgen wanneer het jou uitkomt.

In iedere live sessie zit meteen de actie, een opdracht tot implementeren. Doe je vanaf het begin enthousiast mee? Reken dan op 1 uur per week. Binnen 1 uur ga je meteen in de actie.

Jij ontvangt 1 jaar persoonlijke ondersteuning en begeleiding om je doelen voor dat jaar te behalen.

Je start meteen. Zodra jij je aanmeldt kom je in de online omgeving van de community.

Hier maak je kennis met andere ambitieuze ondernemers. Hier kun je direct met verbinden en sparren.

Heb je veel kennis in huis en verkoop je die kennis als oplossing? Dan is deze begeleiding en ondersteuning het meest geschikt voor jou. Denk hierbij aan ondernemers uit de dienstverlening zoals consultants, trainers, coaches, therapeuten, juristen, en andere kennis-experts.

Maar aan het programma nemen ook creatieven en ondernemers deel die tastbare producten verkopen. Zij weten daarna veel beter hun waarde te verkopen en daardoor verdienen ze meer.

De Network Of Purpose is de plek om te sparren, te verbinden, te ontmoeten en te co-creëren. Het is de eerste virtuele co-working space in Nederland.

Er is continu hulp en je ontvangt antwoorden gebaseerd op jouw unieke bedrijf en specifieke groeifase.

De Network Of Purpose is geen regulier en standaard programma. Het is een on-demand persoonlijk ondersteunings- en begeleidingstraject van 1 jaar waarin jij jouw bedrijf omvormt tot een geoliede marketingmachine.

Het is de Netflix voor ondernemers.

De begeleiding sluit meteen aan bij waar jij nu staat met je bedrijf, precies wat je nu nodig hebt.

Petra heeft heel veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van resultaatgerichte, praktische lessen als freelancer bij de Hogeschool Rotterdam. Daar bedacht en ontwierp zij in 2011 het marketingvak over verdienmodellen. Ze deed dit voor de 4e jaars studenten Commerciële Economie.

Door deze ervaring werkt Petra vanuit didactisch oogpunt. Veel business programma's zitten slechts op het niveau van kennis delen. Daarom slagen veel ondernemers niet, ze gaan niet implementeren en haken af.

Voor het bouwen van een duurzaam onderscheidend en winstgevend bedrijf is meer voor nodig dan alleen kennis tot je nemen. Met de Network Of Purpose breng je jouw creatie- en denkkracht naar een hoger niveau.

Om meer te verdienen heb je jezelf vragen van een ander niveau te stellen. Net zoals grote succesvolle bedrijven dat doen. De Network Of Purpose brengt jou hogere denkniveaus zodat je bedrijf boven het maaiveld uitstijgt, jij je concurrentie het nakijken geeft en een sterk merk bouwt.

The Network Of Purpose