petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Het Verdienmodel van Voldoening en Vervulling

Wat zou je ervan vinden als je niet alleen goed verdient met wat je doet, maar dat het je ook voldoening en vervulling geeft?
Ik verdiende bakken met geld in de corporate wereld. Werkte als marketeer voor AOL Time Warner in de internetwereld en shopte in Londen.
Mijn geluk kon niet op….toch???
Eenmaal op de Marketing MBA opleiding leerde ik marketing veel prettiger en puurder in te zetten. Ik besloot de corporate wereld te verlaten.
Ik startte mijn bedrijf en schreef een aantal jaren voor de site Molblog (nu Marketingonline) over de transformatie binnen marketing. Ze werden gretig gelezen en je kan ze nog volop vinden als je Googlet op ‘marketingonline petra iuliano’.
Er waren in die tijd 2 boeken die een verpletterende indruk op mij maakten:
1) Firms of Endearment (Jagdish N. Sheth en Rajendra S. Sisodia)
2) The New Capitalist Manifesto (Umair Haque)
firms of endearment
Terwijl ik deze boeken las ging mijn kennis over businessmodellen op tilt!
Ik vroeg mij af: hoe zou het zijn als je waarde biedt in deze wereld, daar geld mee verdient en het verschil kan maken door bij te dragen aan een betere wereld?
En daarnaast vroeg ik mij met name zelf af: Hoe kan ik bijdragen aan meer inkomsten voor ondernemers zodat ze het leven kunnen leven dat ze willen en geld overhouden om bij te dragen?
Ik wil ondernemers helpen dit geld te verdienen vanuit voldoening en vervulling. Geld is geen doel op zich, het is altijd een middel.
Dat middel leidt naar meer welzijn voor jou, de dierbaren om je heen en anderen die jij dan kunt helpen. Hoe super zou dat zijn?
Ik startte met trainingen aan ondernemers om hun omzet te verdubbelen via slimme verdienmodellen. Om nog meer waarde te bieden kwam vorige week het boek ”50 Verdienmodellen” uit dat ik samen met Jeanet Bathoorn schreef.
Graag vertel ik je er dinsdagmiddag 12 april om 15:00 uur meer over in de Gratis Online Training ’15 Verdienmodel Geheimen Waarmee Jij Jouw Bedrijf Verdubbelt’.
Daarin geef ik megaveel waarde om de omzet in 2016 te halen waar jij naar verlangt. Geen geploeter en gedoe, maar direct aan de slag met de informatie die ik deel.
Uiteraard bied ik je ruim de gelegenheid om live vragen aan mij te stellen.
Deze online training is niet voor ondernemers die hun bedrijf als de baan zien die ze aan zichzelf geven, maar voor ondernemers die business willen bouwen. Ben jij de ondernemer die zichzelf serieus neemt?
Wat ik voor elkaar heb gekregen, dat kan jij ook. Echt waar!
Ontdek hoe jij jouw bedrijf laat groeien en doe mee met de gratis live training die ik dinsdagmiddag 12 april om 15:00 uur geef.
In deze live training leer je:
-Wat ik klanten leer om dag in dag uit hun omzet te VERDUBBELEN
-Welke keuzes je moet maken om grote IMPACT te hebben op de hoogte van jouw INKOMEN
-De belangrijkste beslissingen die je kunt nemen voor DUURZAME GROEI van je bedrijf
-Waarom je bijdraagt aan een betere wereld als je in MINDER TIJD MEER WILT VERDIENEN
-Wat je kunt doen om de voor jouw PERFECTE LIFESTYLE en VRIJHEID in je bedrijf te creeren
-Hoe jij op korte termijn naar jouw NEXT LEVEL kan gaan
+++Plus ontvang je als live deelnemer van deze training gratis een hoofdstuk uit het boek 50 Verdienmodellen.
Als jij je bedrijf serieus neemt ben je erbij. Ik spreek je dan!
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: Ken jij andere ondernemers die klaar zijn met ploeteren? Stuur deze mail door ze kunnen MET DEZE LINK aanmelden voor de gratis live training.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.