Verdienmodellen Winter School

Je bent 1 stap verwijderd van een stabiel inkomen

VERDIENMODELLEN WINTER SCHOOL 

25 januari 2019 - Dynahouse te Nieuwegein

Voor trainers, coaches, consultants, ontwerpers, opleiders en experts die klaar zijn met loze beloftes en willen verdienen met hun kennis, gaven en talenten via slimme verdienmodellen.

Pak je TICKET - € 197 - Inschrijven kan nog tot en met 23 januari.

Ja, ik kom naar de Verdienmodellen Winter School

Ik heb 2 vragen voor jou: Geef jij veel waarde aan jouw klanten? En zou je graag met de waarde die je biedt een leven van overvloed willen creëren?

Onder overvloed versta ik niet alleen geld, maar ook voldoening, vrijheid en echt de regie hebben over jouw bedrijf en leven.

Tijdens de unieke Verdienmodellen Winter School op 25 januari 2019 leer je in 1 dag welk uniek verdienmodel bij jou hoort om je leven van overvloed neer te zetten. Je leert hoe je grotere impact krijgt op jouw klanten en meer voldoening haalt uit je bedrijf.

Hoe fantastisch zou het zijn als jij jouw waarde helder kan maken aan de juiste type klanten en jij het inkomen verdient dat voor jou belangrijk is.

Nu voelt je bedrijf nog als steeds harder werken voor hetzelfde. Echte stabiliteit is er nog niet. Dat wat je verdient is snel op.

Zoveel zaken op om te letten, zoals administratie, marketing, je website etc. Je bent daar soms meer mee bezig dan met je klanten. Dat is niet wat je wilt!

Je komt er gewoonweg niet aan toe om bij belangrijke keuzes stil te staan.

Je hebt te weinig tijd. Of je hebt geen idee waar te beginnen. Het is alsof je nu je volledige potentieel niet meer benut.

Ooit stapte je laaiend enthousiast uit je bed om lekker met je bedrijf aan de slag te gaan, maar nu vraag je jezelf steeds meer af: 'Zit ik wel op het juiste spoor?'

Hoe kun je je nou meer met je vak bezig houden, klanten bedienen en de impact en het verschil maken waar je naar verlangt? 

Jij wilt jouw bedrijf serieus aanpakken. De fase van aanmodderen ben je nu wel voorbij.

Jouw tijd is kostbaar. Jij wilt weten hoe je bedrijf met het juiste verdienmodel te laten groeien. 

Bovendien, en dat is nog belangrijker, je wilt groei zonder je vrijheid en de balans in je priveleven op te geven.  

Hoe krijg je de regie over je inkomen? Hoe haal je vreugde en plezier uit je werk? 

Wat is dan de volgende stap?

 • Met slimme verdienmodellen haal je voldoening uit je bedrijf en leef je je volledige potentieel.

Waarschijnlijk weet jij heel goed WAT je wilt en WAAR je voor staat, maar weet je nog niet HOE je dat te realiseren en implementeren.

Het stroomt nog niet.

Ik weet precies waar je staat…

Tijdens de Verdienmodellen Winter School ga je aan de slag met praktische stappen om door je inkomstenplafond te breken en krijg je helder welk uniek verdienmodel bij jou past:


 • Je gaat aan de slag met de unieke en spectaculaire Verdienmodel Game en leert zo welke 7 elementen de grootste impact hebben op jouw verdienmodel om meer inkomsten te krijgen.
 • Je ontdekt dat er verdienmodellen zijn voor elk soort inkomensniveau en welke jij direct kan toepassen in jouw bedrijf.
 • Hoe je binnen 1 maand tot een 6-cijferige business kan komen zonder website of emaillijst.
 • Je ontwikkelt en ontwerpt 3 krachtpijlers in je bedrijf om met gemak meer te gaan verdienen.
 • Vergeet Salesfunnel Stress! Je gaat aan de slag met authentiek, integer en krachtig ondernemen via de 6 Step Exponential Growth Cycle.


Na de Verdienmodellen Winter School...

 • Ervaar je meer vrijheid, tijd en balans. Je hoeft minder tijd in je bedrijf door te brengen en je kan er meer uithalen. Hierdoor bedien je je klanten beter en kan je meer het verschil maken in hun leven.
 • Krijg je meer zelfvertrouwen, meer erkenning en een grotere expertstatus.
 • Ga je gemakkelijker de juiste klanten in een continue stroom aantrekken.
 • Ontwerp je het juiste verdienmodel om de lifestyle te leven die jij jezelf gunt. 
 • Veel ondernemers werken nog uurtje/factuurtje. Of je hebt een fixed prijs en je prospects zeggen dat je veel te duur bent.  

De objectieve waarde van je dienst of product is het werk dat je erin steekt of hebt gestoken. Maar voor je klant is je prijs is een verhaal, een perceptie. Voor hem/haar telt alleen de subjectieve waarde.  

De Romeinen snapten dit al. In het Latijn bestaat het woord 'pretium', dat zowel prijs als waarde betekent. Prijs en waarde waren voor hen al hetzelfde. Dat is een goede richtlijn voor als je een beslissing wilt nemen over je prijs. Veel ondernemers hebben te weinig tijd om meer klanten te kunnen bedienen. 

Veel ondernemers en zelfstandigen hebben geen idee hoe ze een constante stroom aan klanten kunnen bedienen; waar moeten ze de tijd vandaan halen? Ze kunnen hun tijd maar 1x uitgeven. 

Ze lopen ze tegen een omzetplafond aan. Ze zijn druk met hun opdrachten, maar door tijdsgebrek laten ze na de volgende opdracht in gang te zetten.

Daarnaast gedragen veel zelfstandigen en ondernemers zich in hun bedrijf als werknemers in loondienst. Ze werken in hun bedrijf ipv aan hun bedrijf. Ze gaan van opdracht naar opdracht en voeren ze uit zoals de opdrachtgever hen dit dicteert. 

Graag wil ik dat slimme en bijzondere ondernemers met een mooie visie en missie zoals jij de stappen en tools in handen krijgen om de groeiuitdagingen van vandaag de dag aan te gaan. 

Mijn team en ik hebben ondernemers al op verschillende manieren geholpen zoals:  

 • Leven van een mager of te laag inkomen naar zorgen voor voorspelbaar hoog inkomen
 • Succesvol schaalbare lucratieve diensten en producten in de markt zetten
 • Vanuit concept naar het ontwikkelen en verkopen van concrete producten en diensten 
 • Starten als eenpitter en groeien naar een klein bureau
 • De transitie van baan in loondienst naar full-time ondernemer zijn
 • Het lanceren van een 5-cijferige campagne
 • Het binnenhalen van een traject van € 26.000 bij een onderwijsinstelling
 • Van uurtje factuurtje verdienmodel naar lucratieve pakketten die klanten graag willen kopen
 • 2000% hogere prijs vragen voor een dienst door het anders te verpakken


 • Een slim verdienmodel heeft veel waarde voor jouw bedrijf. De hoogte van jouw inkomen bepaal je zelf.

De hoogte van haar inkomen, dat is waar ik met Lisette mee aan de slag ging. Ze worstelde al 6 jaar met het doorbreken van haar inkomstenplafond.

Ze helpt 40+ zakenvrouwen aan een betere uitstraling. Maar ze vroeg een te lage prijs voor de waarde aan transformatie die ze biedt. 

Ze had het idee dat haar klanten geen hogere prijs konden of wilden betalen.

Hierdoor kon ze amper rondkomen.  

Ze leerde via mij hoe haar waarde op een integere en authentieke manier over te brengen en hiermee haar prijzen te verhogen.  

Ze verdrievoudigde haar prijs.  

Ze verdient nu 200% meer inkomen.  

Laatst schreef ze in haar nieuwsbrief:


''Eén dingetje lukte mij nog niet en daar begon ik last van te krijgen. Want ik wilde dat heeeel graag. Als dit 'ene dingetje' wel zou lukken dan kan ik mijn klanten een beter resultaat garanderen, intensiever helpen, vaker zien en een fijne relatie opbouwen. En last but not least: het geeft ook mij zelfvertrouwen en meer inkomsten. 

Door begin dit jaar op een andere manier deze kennis te implementeren (dank je wel Petra Iuliano) is het mij toch gelukt. Doorzetten. Focus. Visie. Je talenten gebruiken en hulp inschakelen daar waar je niet zo goed in bent. 

En nu is het zover: zie je wel, ik wist het! Hier word ik gelukkig van, dit geeft mij heel veel voldoening. De leukste klanten met de beste resultaten, intensief contact en een fantastisch resultaat.’’- Lisette Goes, ColourBusiness 

Lisette is echt voor haar waarde gaan staan, heeft nu een stevig verdienmodel en kan exponentieel groeien. 

Dat is wat je leert op 25 januari a.s.

Wil jij ook een traject van € 26.000 verkopen? 

Gwendolyn van den Akker stond aan de vooravond van een grote beslissing toen ze bij ons kwam. Ze was er klaar mee dat ze voor veel te lage prijzen workshops deed binnen onderwijsinstellingen. Ze verkocht ze voor een paar honderd euro.

Tijdens het traject met ons kwamen haar belemmerende overtuigingen naar boven. Zo was er de angst dat niemand op haar zit te wachten. En ze had moeite om zichzelf te laten zien.

Het gevoel afgewezen te worden en teleurgesteld te raken zat diep. Het HRM interimschap was haar bekend, maar het echte ondernemerschap was eng. 

‘’Ik weet niet waar ik op afsteven als ik echt het oude loslaat en nieuwe avontuur vol in duik’’, zei ze mij.

Ze wilde weten hoe ze business bouwen verstandig en handig aanpakt zodat er snel return on investment ontstaat. Maar niet met teveel gedoe en stress. Daarom koos ze voor mij.

En er was een grote wens voor een goede balans tussen werk en aandacht voor haar dochter.

‘’Weet je Petra, ik heb al te lang het gevoel dat ik om de hete brij aan het heendraaien ben, ben aan het freewheelen. Time to get serious.’’

Gebaseerd op haar waarde en een ander verdienmodel bood ze haar klant nu een traject aan van een aantal maanden voor € 26.000. Dat is geen onaardig maandinkomen nietwaar?

Wil jij dezelfde resultaten behalen?  

Van je vrijheid genieten en rondreizen door Europa?

Ernst-Jan Buijs werkte bij een administratiekantoor. Niet echt een baan die hem boeide. Hij rommelde wat met ondernemen en maakte Wordpress sites voor klanten. 

Hier werd hij ook niet erg blij van. Het stimuleerde zijn creativiteit niet en het werd routinewerk.  

Toen hij bij ons kwam moest de boel om. Hij begreep dat hij een ander soort business moest opzetten.  

Nu heeft hij zijn baan in loondienst verlaten, is hij een van de upcoming online salesfunnel experts van Nederland en heeft hij een prachtige camper gekocht om met zijn vriendin door Europa te reizen.  

'Werken met jou heeft mij zeker 2 jaar ploeteren en worstelen bespaard', vertelde hij mij onlangs.

En vertel...wat is het jou waard om 2 jaar ploeteren en worstelen bespaard te krijgen?

Ik hoor je stem al…“Ik ben nog niet klaar voor de volgende stap.”  

Als jij dat zeurende stemmetje in je hoofd hebt dat tegen je zegt ‘’Ik ben er nog niet klaar voor’’, ben je niet de enige. Maar weet je, je voelt je nooit helemaal klaar voor de volgende stap – of de ervaringen (zoals deze) die je naar je volgende level leiden.  

Het enige dat je kunt doen om verder te komen is de stap ook echt maken.  

“Weer zo'n event met veel bla bla, daar heb ik geen zin in!”  

Je hebt helemaal gelijk. Je bent nu toch wel klaar met die oppervlakkige kennis die je bij veel events ziet?

Wij doen dat anders. Petra is een vakvrouw. Ze is als marketeer 20 jaar succesvol met business bouwen. Haar kennis is praktisch, diep en grondig. 

Er zijn al teveel hype en valse beloftes om ons heen. Jij wilt nu echt de fijne kneepjes leren.

Is de Verdienmodel Winter School iets voor jou?  

De Verdienmodel Winter School is perfect voor jou als: 

 • Jij levert professionele diensten als coach, trainer, ontwerper, consultant, academicus, opleider, creatief of conceptbedenker. 
 • Je bent minimaal 1 jaar ondernemer en biedt actief diensten en producten aan.
 • Je loopt tegen een plafond aan van inkomsten, klanten, energie etc. en je weet niet hoe daar doorheen te breken.  
 • Je bent niet bang voor uitdagende vragen want jij weet ondertussen dat succes niemand komt aanwaaien. 
 • Jij wilt een winstgevend duurzaam bedrijf opbouwen omdat je graag met de juiste en beste klanten wilt werken die jou waarderen.
 • Je bent een zelfstarter. 
 • Jij houdt ervan jouw bedrijf met veel liefde te leiden en veel waarde voor je klanten te leveren. 


De Verdienmodel Winter School is niet geschikt voor jou als: 

 •  Jij nog gelooft in de magische pillen en de goudkoorts van de Get-Rich-Quick formules en andere onzinnige beloftes naar de kortste route voor succes.
 • Jij denkt dat door simpel je hart te volgen jij een winstgevend bedrijf bouwt.
 • Jij niet bereid bent hulp te vragen. 
 • Jij van voorgekauwde standaard one-size-fits-all antwoorden houdt.  

En nu, hoe gaan we het aanpakken? 

Op 25 januari onderzoeken, evalueren en innoveren wij samen live jouw verdienmodel. Je ontvangt persoonlijke adviezen over hoe jij in 2019 jouw inkomstenplafond kan doorbreken.

Aan het eind van 25 januari ben jij in staat om:  

 • Jouw bedrijf meer richting, helderheid en focus te geven naar wat jij wilt verdienen.  
 • Jouw aanbod aan te scherpen zodat klanten jouw waarde inzien en de prijs willen betalen die je ervoor vraagt.  
 • Met de juiste verdienmodellen aan de slag te gaan zodat je met minder moeite meer gaat verdienen.  
 • Meer voldoening uit je bedrijf te halen via de ideeën die op 25 januari worden aangereikt.


Zet 25 januari in je agenda, en wees bereid meer voldoening, lol en passie in je bedrijf te krijgen. 

De Verdienmodellen Winter School wordt alleen op 25 januari gegeven.

Locatie:

Dynahouse

Perkinsbaan 11

3439 ND Nieuwegein

Dit is een unieke bijeenkomst, wacht niet te lang om jezelf op te geven.  

De investering voor De Verdienmodellen Winter School is € 197 en je kunt je nog tot en met 23 januari inschrijven.

>>>Bovendien, je ontvangt het eerste hoofdstuk van het nieuwe boek van Petra Iuliano 'Groeien Als Google'<<

Zorg dat je erbij bent en dit eerste hoofdstuk over exponentieel groeien in handen krijgt!

Geef je hieronder op.  VEELGESTELDE VRAGEN

Is de Verdienmodel Winter School alleen voor dienstverleners? 

De informatie die op 25 januari wordt aangereikt overstijgt dienst of product. Het maakt dus niet uit of je een dienst of alleen producten verkoopt. Het principe van vermarkten dat je leert werkt voor beide soort bedrijven.

Wat als ik net met mijn bedrijf start?

Het is belangrijk voor deelname dat je al een bedrijf hebt. Je hebt je aanbod in de markt gezet. Je verdienmodel ken je maar graag leer je wat er nog meer voor jou mogelijk is.

Als je echt net gestart bent met je bedrijf kan de Verdienmodel Winter School pittig voor je zijn. Hou je van een uitdaging? Dan ben je van harte welkom.

Waarom deze Verdienmodel Winter School? 

Wij vroegen ons af: hoe zouden wij ondernemers snel kunnen helpen met hun verdienmodel?

Een retreat of een langdurig programma kost je vaak geld qua reizen en verblijf bovenop de training die je volgt. Met 1 dag Verdienmodel Winter School heb je dat niet. Het bespaart je heel veel tijd en geld.

Vaak leer je oppervlakkige kennis bij anderen. Je krijgt wel wat inzichten maar het gaat je niet echt helpen de transformatie te maken en de kennis meteen in de praktijk toe te passen.

Dan doen wij anders. Deze kennis is diepgaand want Petra Iuliano heeft 20 jaar werkervaring in de marketing binnen het internationale bedrijfsleven. Zij heeft de bestseller 50 Verdienmodellen geschreven.

Verder stond Petra op de podia van Sprout, MIE (dit is het grootste Marketing, Insights & Analytics Event georganiseerd door het NIMA waar zij samen met een klant een businesscase presenteerde) en sprak 20 april jl. MKB ondernemers toe over verdienmodellen tijdens Kingconnect netwerkevent in Ahoy

Petra is de Nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers. In 2008 studeerde zij af op Verdienmodellen bij de Tias School for Business & Society en behaalde haar MBA. 

In 2011 ontwikkelde zij het maketingvak over verdienmodellen voor de 4e jaars studenten Commerciele Economie aan de Hogeschool Rotterdam. Dit vak is officieel geaccrediteerd door het College van Bestuur.

Welk soort ondernemers hebben zich hier voor de Verdienmodel Winter School opgegeven? 

De ondernemers die komen hebben tussen 1-10 jaar een bedrijf. Ze snappen dat voortdurend investeren in zichzelf van groot belang is. 

Ze hebben het druk en moeten vele ballen in de lucht houden. Ze willen graag vrij en onafhankelijk met hun bedrijf opereren en zelf hun koers bepalen. 

Ze lopen tegen een plafond aan qua tijd, inkomsten en energie en zoeken naar slimme mogelijkheden hun bedrijf exponentieel te laten groeien zonder hun purpose, vrijheid en balans hiervoor op te geven.

Je hebt een andere vraag die hier niet wordt beantwoord?

Stuur je bericht naar support@networkofpurpose.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.