petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

2018 is begonnen…

Het is begonnen.
De Facebook posts, de advertenties, de nieuwsfeeds met ‘’2017 is voorbij!!
Heb jij al jouw plan voor 2018? Zo niet, koop dit bij mij!’’ Tenminste, zo zie ik dat vanuit mijn kant.
Ik herinner mij nog dezelfde tijd vorig jaar toen ook al die posts voorbij kwamen en ik bij mijzelf dacht…
Ik heb helemaal geen hulp nodig om een plan te maken.
Ik ben heel goed in plannen!
Ik ben heel goed in uitvoeren!
Ik heb dit onder de knie.
Een maand later was het december.
Ik keek destijds naar een ondernemer die veel verder was dan ik in haar bedrijf. Wat zij deed vond ik behoorlijk next level. De dingen die ze deed, wat ze schreef, waar ze over sprak, de manier waarop ze denkt…soms begreep ik het even niet.
Maar ik wist wel, DAT wil ik ook. En opeens…mijn plannen en mijn visie voor het jaar erop leken ineens…tja, wat incompleet.
Het leek net of ze het over een mogelijkheid en level had waar ik mij geen voorstelling van kon maken. Ik kon gewoonweg niet zien hoe dat mogelijk zou zijn.
Ik wist alleen dat ik meer van dat in mijn leven wilde. En dus stuurde ik haar een persoonlijk bericht via Facebook… “Ik weet dat je normaal gesproken niet met ondernemers zoals ik spreek…” zo begon ik.
En ja, natuurlijk, dat is altijd hoe het begint als je aan je volgende stap gaat werken.
Ik weet niet precies wat jij wilt… Maar jij bent ervan bewust dat er meer is, je kunt het soms niet concreet vastpakken wat dat nou is… En dat je er dan niet zeker over bent hoe dit voor jou mogelijk zou zijn.
Dus dit is mijn uitdaging voor jou.
Sta ervoor open dat er veel meer voor jou mogelijk is dan je nu kunt zien. Luister naar die stem in jezelf die zachtjes fluistert, ‘’Ik weet niet hoe…maar ik heb meer van dat in mijn leven nodig.’’
En vraag jezelf dan af … Wie zou ik kunnen benaderen die mij echt naar de volgende stap helpt? Die ervaring heeft met business bouwen, niet vanuit hypes, maar vanuit duurzaamheid, winstgevendheid en onderscheidend vermogen.
En benader hen. Je weet nooit hoe je er over een jaar voor staat zonder dat je zegt: “Ik weet dat je normaal gesproken niet met ondernemers zoals ik spreek…”
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S. Als jij mij wilt benaderen, voel je vrij om dat te doen.
Ik hoor vaak de opmerking, ‘’Petra, ik wil jouw tijd niet verdoen…’’
Maar begrijp me goed: Ik maak mij er meer zorgen over dat jij jouw tijd aan het verdoen bent.
Als je het gevoel ontkent dat er veel meer voor jou mogelijk is, DAT is pas een enorme verspilling van jouw tijd. Je blijft dan vastzitten in waar je nu staat en stapt niet in de vele mogelijkheden die er voor jou zijn.
Dus als je een gesprek met mij wilt aangaan, laten we dat inplannen.
>>> Boek hier jouw sessie
Ik spreek je graag!

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.