petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Gratis Verdienmodel Scan

Je hebt een mooi aanbod en geweldige klanten.
Alleen er knaagt iets.
De zaken in je bedrijf vallen nog niet helemaal op zijn plek.

Je hebt een mooi aanbod en geweldige klanten.
Alleen er knaagt iets.
De zaken in je bedrijf vallen nog niet helemaal op zijn plek.

Ondertussen heb je meer en meer geweldige ideeën en plannen voor je bedrijf. Ze dagen jou uit. Ze zijn heel spannend. Maar hoe ga je het voor elkaar krijgen? Wat heeft prioriteit? Welke stap zet je eerst?

Het bedrijf waar je eens heel blij mee was, voelt niet meer zo goed. Je blijft maar rond dezelfde inkomsten hangen. Je wilt vooruit, weer bevlogen ondernemen en je nieuwe ideeën concreet neerzetten.

Maar ja, je hebt al genoeg aan je hoofd. Je bedrijf moet blijven doordraaien, elke dag weer. Wat moet je doen om bij te blijven? Hoe pak je het aan?

De markt is aan het veranderen. Je merkt en voelt het. Je (online) groepen, trainingen en workshops lopen niet meer zo gemakkelijk vol. De klanten waar je het liefste mee werkt zijn wat afhoudend.

Meld je aan voor het Gratis Succes Gesprek en we nemen jouw specifieke situatie door. In een persoonlijk gesprek van 30 minuten leer je welke focus en actie jouw bedrijf nodig heeft en welke stappen je kunt nemen om door je inkomstenplafond te breken, je naam goed op de kaart te krijgen en de constante stroom van klanten aan te trekken.

We kijken samen waar je nu staat. Ik stel vast wat je nodig hebt om sneller te groeien en jij ontvangt concrete inzichten in wat jouw bedrijf nodig heeft. Ik kan met het gesprek vaststellen of ik je verder kan helpen met één van mijn programma’s.

Het gratis Succes Gesprek is alleen bedoeld voor ondernemers en zelfstandigen die serieus stappen willen zetten. Nadat je jouw datum en tijdstip hebt gekozen, ontvang je een mail met pre-kwalificerende vragen.

Reacties van deelnemers
aan de verdienmodel scan

4.5/5

”Toen ik met Petra startte zat ik op € 40.000 als omzet per jaar. Nu ga ik dit jaar naar naar de € 90.000. Dat is 125% groei!”

Aster Maaskant

4.5/5

”Ik verkocht behandelingen voor €50 p/u. Nu verkoop ik mijn waarde voor €1000 via een online traject. Ik durfde niet te geloven dat mijn klanten dit zouden betalen. Eindelijk kan ik nu minder werken en meer verdienen.”

Najat Haddouch

Score
9/10

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.