petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Profit & Purpose VIP-Traject

In 6 maanden de autoriteit en beste speler in jouw markt

Als ondernemer heb je veel aan je hoofd, je barst van de ideeën. Je probeert allerlei kansen te pakken. Je bent vast al eens aan de slag gegaan met (online) programma’s over werken aan je ideale klant, je niche, je aanbod, teksten voor je website, opzetten van je Facebook Advertising, Social Media…

Daarna staat ook van alles keurig op je website. Maar je merkt…het klopt niet. Je hebt alleen losse eindjes.

En de stroom aan klanten die je verwacht blijft uit. Ondertussen werk je heel hard voor die paar klanten die je wel hebt. Je bedrijf komt nog steeds niet echt van de grond.

Het is een enorme tijdrovende klus om die losse puzzelstukken in elkaar te passen. Het overweldigt je allemaal en er zijn zoveel keuzes te maken.

Je blijft met heel veel vragen zitten: “Hoe implementeer ik nou alles tot een winstgevend bedrijf? Waar begin ik nou eerst mee? Wat is de volgorde?

Wat werkt voor mij? Wanneer ga ik hier resultaten mee boeken? Wat is eigenlijk de strategie die alles met elkaar verbindt?’’

Terwijl je alle tactieken uitprobeert merk je dat jouw klanten jouw waarde niet begrijpen en zeker niet snel bij je kopen. Je vraagt je af: ”Hoe trek ik nou die goedbetalende klanten aan?”

Programma’s met  vaste formules en tactische tools werken niet voor jou. Jij wilt kwaliteit en diepgang. Echt alle onderdelen van jouw bedrijf verbinden tot een krachtige strategie waarmee je een constante stroom van klanten aantrekt.

In die programma’s zit teveel algemene informatie. En aan het eind van het traject sta je nog steeds met daar waar je mee begon: met twee lege handen. Het geleerde is niet in de praktijk gebracht en niet geïmplementeerd.

Waarom niet? Omdat je er alleen voor stond. Er was geen tijd om te sparren. Vaak was je coach niet bereikbaar. Dat zijn ze alleen als je hun volgende programma koopt.

“Laat die roeptoeters maar even links liggen.
We gaan het niet hebben over schreeuwen, maar over luisteren.”

In de Network of Purpose krijg je alle puzzelstukken voor het bouwen van jouw sterke bedrijf eindelijk bij elkaar!

Ontvang de juiste focus en strategie voor een voorspelbaar hoog inkomen

De Network of Purpose is voor jou geschikt als:

Na de Network of Purpose:

De Network Of Purpose is GEEN regulier online programma. Wij werken anders. Je zit niet gevangen in een standaard formule, methode of stappenplan. Dat sluit vaak niet aan bij jouw bedrijf en hoe jij bent.

"Geef waarde, verdien geld
en maak het verschil"

– Petra Iuliano

Een online aanbod vergroot je inkomen en impact, geeft je vrijheid, en geeft jou controle over de toekomst van je bedrijf.

Ik ben Petra

Ik ben Petra Iuliano, de Nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers. Ik heb de afgelopen 10 jaar honderden ondernemers geholpen volgeboekt te worden en een continue stroom aan klanten te krijgen.

Ik sta op podia als AHOY Rotterdam, het Marketing Insights & Analytics Event, Sprout en TEDx om over verdienmodellen en purpose te spreken. Graag wil ik dat slimme en bijzondere ondernemers met een mooie visie en missie zoals jij de belangrijkste toekomstproof skills in handen krijgen om de groeiuitdagingen van vandaag de dag aan te gaan.

Kennis tot je nemen heeft geen zin. Het gaat om implementeren.

Petra weet als geen ander hoe je wel actie neemt en dat wat je leert gaat implementeren. Zij is jaren verbonden geweest aan de Hogeschool Rotterdam waar zij het nieuwe marketingvak ontwikkelde over verdienmodellen.

Hierdoor weet ze hoe jij leert en hier actie op kan nemen zodat je echt de resultaten haalt die jij wilt halen. Hier heeft zij haar eigen methode voor ontwikkeld.

Zij heeft meer dan 20 jaar ervaring in de marketing. Zij werkte voor internationaal gerenommeerde bedrijven en haalde voor hen miljoenen aan omzet binnen.

De Network of Purpose:

Tegen de tijd dat jij de Network Of Purpose hebt doorlopen word je niet meer afgeleid door losse tactische eindjes en zal jij in staat zijn alle puzzelstukken en onderdelen van jouw bedrijf strategisch met elkaar te verbinden, zodat jij meer van de juiste klanten aantrekt, gemakkelijker en meer integer jouw aanbod verkoopt en weet jij wat jij te doen hebt om jouw next level te bereiken.

Wat klanten zeggen over The Network of Purpose

4.5/5

”Ik verkocht behandelingen voor €50 p/u. Nu verkoop ik mijn waarde voor €1000 via een online traject. Ik durfde niet te geloven dat mijn klanten dit zouden betalen. Eindelijk kan ik nu minder werken en meer verdienen.”

Najat Haddouch

4.5/5

”Toen ik met Petra startte zat ik op € 40.000 als omzet per jaar. Nu ga ik dit jaar naar naar de € 90.000. Dat is 125% groei!”

Aster Maaskant

4.5/5

”Gloednieuw programma gelanceerd en het zat meteen vol. Ik voelde mij door Petra gedragen.”

Loeke Braam

4.5/5

“Petra, ik heb binnen 2 maanden een fantastische, alle verwachtingen overtreffende lancering gehad. Echt waaw!

Mijn doel was € 100.000 omzet, en daar zit ik zelfs aan. Ik ben helemaal door het dolle heen, en ben zo blij dat ik deze investering in jouw programma gemaakt heb.

Wat jij deelt is zo waardevol, ik moest het zien om te kunnen geloven.

Je bent echt top in je vak!”

Lieve Galle

4.5/5

”We verkochten eerst een 6 maanden afslankpakket van 12 live consults voor € 539. Met Petra hebben we deze kennis omgebouwd naar een 6 maanden pakket van € 5997 met veel minder consults en deze ook verkocht!

Daarnaast hebben we er ook een traject van 4 maanden van gemaakt voor € 1400 en die loopt als zoete broodjes! Het resultaat mag er zijn.”

Véronique Lecluyse

4.5/5

”Petra biedt door haar grote kennis heel veel diepgang die je niet snel ergens anders in de markt van businesscoaching aantreft.

We hebben ons salesproces geoptimaliseerd, een betere website ontwikkeld en lucratieve diensten neergezet. Dit heeft ons in het eerste kwartaal 40% meer omzet opgeleverd zonder harder ervoor te werken.

We kunnen onszelf nu meer salaris geven. Er is meer financiën voor scholing. ”

Thessa & Lynn

Nog jaren wachten op jouw doorbraak. Daar heb je geen zin in!

Te weinig betaald krijgen is niet leuk. Blijf niet rommelen in de marge.
Jij bent veel meer waard dan je denkt.

Weg van gevangen zitten in standaard formules. Je hebt mooie praatje en beloftes nou al 100 keer gehoord. Daar ben je klaar mee!

In de Network Of Purpose gaat het over hoe business bouwen nou echt werkt en wat wél voor jouw unieke bedrijf werkt.

Is de Network Of Purpose een Facebookgroep?

Het is geen Facebook Groep. In tegenstelling tot Facebook heeft Petra deze community in eigen beheer.

Het is een professioneel business platform waar je niet constant wordt afgeleid door allerlei privézaken en advertenties. Je treft dus op 1 platform. Hierdoor is er geen versnippering en verspil je minder tijd.

De Network Of Purpose is de plek om te sparren, te verbinden, te ontmoeten en te co-creëren. Het is de eerste virtuele co-working space in Nederland.

Er is continu hulp en je ontvangt antwoorden gebaseerd op jouw unieke bedrijf en specifieke groeifase.

Is de Network Of Purpose meer voor starters of gevorderde ondernemers?

De Network Of Purpose richt zich op ondernemers die minimaal 1-2 jaar een bedrijf hebben. Vaak hebben ze al van alles geprobeerd en verschillende vormen van begeleiding ingekocht. Ze merken alleen dat ze hun bedrijf niet van de grond krijgen. Ze zijn hongerig en willen naar de Next Level.

Het probleem is dat hun bedrijf is ontworpen naar wat ze nu verdienen. Daarom breken ze niet door.

Uiteraard kan de Network Of Purpose jou ook helpen de stappen te zetten naar groei als je nog een starter bent. Veel starters blijven ploeteren met hun bedrijf omdat ze geen idee hebben wat de volgorde is van het opzetten en bouwen van een sterk bedrijf.

Het scheelt je heel veel tijd, energie, stress en geld als je in het begin al hulp inroept. Verkijk je niet op vele kleine dingetjes die je hebt te leren, het gaat erom dat je weet hoe je een succesvol bedrijf ontwerpt zoals jij dat wilt.

Ben je een gevorderde ondernemer? Dan brengt het programma jou meer focus en structuur voor verdere groei. Jij leert met meer gemak meer te verdienen met je huidige diensten en producten. Je gaat je bedrijf ontwerpen om het droomleven te creëren dat jij wilt.

Is de Network Of Purpose meer geschikt voor de offline of voor de online ondernemer?

Deelnemen aan de Network Of Purpose betekent meer goedbetalende klanten krijgen of meer uit je huidige klanten halen. Het maakt niet uit of dat nu offline of online is.

Er is ook aandacht voor hoe je via Social Media concreet en praktisch klanten haalt. Die kennis heb je heel hard in deze digitale wereld nodig. Ook al werk je alleen maar live 1 op 1 of met groepen.

Hoeveel tijd kost de Network Of Purpose mij?

De Network Of Purpose is een professioneel business platform waar je niet constant wordt afgeleid door allerlei privézaken en advertenties. Hierdoor is er geen versnippering van aandacht en verspil je minder tijd.

Petra begeleidt jou live met het behalen van jouw doelen door deze om te zetten naar projecten, acties en het strategische actieplan waarmee jij echt de stap naar Next Level kan maken.

Dus je gaat geen voorgekauwde modules volgen. Het is geen regulier programma, maar een persoonlijke ondersteuning om dat wat je leert te gaan implementeren.

De live sessies zijn on demand, dus jij bepaalt zelf hoeveel tijd je hieraan wilt besteden. Aangezien alle sessies het hele jaar doorlopen, kun je zelf je tijd hiervoor indelen en alles volgen wanneer het jou uitkomt.

In iedere live sessie zit meteen de actie, een opdracht tot implementeren. Doe je vanaf het begin enthousiast mee? Reken dan op 1 uur per week. Binnen 1 uur ga je meteen in de actie.

Hoe lang duurt de Network Of Purpose?

Jij ontvangt 1 jaar persoonlijke ondersteuning en begeleiding om je doelen voor dat jaar te behalen.

 

Wanneer start de Network Of Purpose?

Je start meteen. Zodra jij je aanmeldt kom je in de online omgeving van de community.

Hier maak je kennis met andere ambitieuze ondernemers. Hier kun je direct met verbinden en sparren.

Is de Network Of Purpose voor bepaalde type ondernemers?

Heb je veel kennis in huis en verkoop je die kennis als oplossing? Dan is deze begeleiding en ondersteuning het meest geschikt voor jou. Denk hierbij aan ondernemers uit de dienstverlening zoals consultants, trainers, coaches, therapeuten, juristen, en andere kennis-experts.

Maar aan het programma nemen ook creatieven en ondernemers deel die tastbare producten verkopen. Zij weten daarna veel beter hun waarde te verkopen en daardoor verdienen ze meer.

Waarin onderscheidt de Network Of Purpose zich?

De Network Of Purpose is de plek om te sparren, te verbinden, te ontmoeten en te co-creëren. Het is de eerste virtuele co-working space in Nederland.

Er is continu hulp en je ontvangt antwoorden gebaseerd op jouw unieke bedrijf en specifieke groeifase.

De Network Of Purpose is geen regulier en standaard programma. Het is een on-demand persoonlijk ondersteunings- en begeleidingstraject van 1 jaar waarin jij jouw bedrijf omvormt tot een geoliede marketingmachine.

Het is de Netflix voor ondernemers.

De begeleiding sluit meteen aan bij waar jij nu staat met je bedrijf, precies wat je nu nodig hebt.

Petra heeft heel veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van resultaatgerichte, praktische lessen als freelancer bij de Hogeschool Rotterdam. Daar bedacht en ontwierp zij in 2011 het marketingvak over verdienmodellen. Ze deed dit voor de 4e jaars studenten Commerciële Economie.

Door deze ervaring werkt Petra vanuit didactisch oogpunt. Veel business programma’s zitten slechts op het niveau van kennis delen. Daarom slagen veel ondernemers niet, ze gaan niet implementeren en haken af.

Voor het bouwen van een duurzaam onderscheidend en winstgevend bedrijf is meer voor nodig dan alleen kennis tot je nemen. Met de Network Of Purpose breng je jouw creatie- en denkkracht naar een hoger niveau.

Om meer te verdienen heb je jezelf vragen van een ander niveau te stellen. Net zoals grote succesvolle bedrijven dat doen. De Network Of Purpose brengt jou hogere denkniveaus zodat je bedrijf boven het maaiveld uitstijgt, jij je concurrentie het nakijken geeft en een sterk merk bouwt.

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.