Het is tijd voor het bouwen en groeien van het nieuwe online ondernemen.

Neem deel aan het 6 maanden Continu Online Klanten Implementatie en Accountability Programma zodat je meer vrijheid krijgt met stabiele, continue inkomsten.

KLIK HIER EN DOE MEE!

JIJ MERKT DAT HET BOUWEN VAN EEN ONLINE BEDRIJF BEST PITTIG IS, MAAR JE HAD GEHOOPT DAT HET NIET ZO ZWAAR ZOU ZIJN...

Sommige dagen zijn fantastisch. Je krijgt geweldige feedback op je ideeen, coaching, of content en je denkt...ik kan dit! 

Maar veel dagen zijn nog wel een worsteling. Je vraagt je af of al het werk dat je er al in hebt gestopt je ooit resultaten zal leveren. Je bent als de dood dat je waardevolle tijd en veel geld verliest omdat je aan de verkeerde dingen werkt. 

Jij bent slim en ambitieus en bent heus wel in staat veel zaken zelf uit te zoeken, maar er is zo ontzettend veel te doen! Want terwijl jij bezig bent om alle ballen in de lucht te houden om je bedrijf winstgevend te maken, heb je het idee alles in je bedrijf belangrijk is. En voor dat je het weet ben je veel meer tijd kwijt aan iets dan nodig is geweest. 


Je moet echt stoppen met alles te willen doen!


Of je nou net start met je online bedrijf, of al een tijdje bezig bent - als consultant, therapeut, een business of reguliere coach, een fotograaf, een gezondheids/voedingscoach, interieurarchitect/stylist, …- wat je ook doet…wees er alsjeblieft van op de hoogte dat het mogelijk is om de juiste stappen te vinden die het meeste voor jouw specifieke bedrijf opleveren.

Vraag je je af WAAR te beginnen?

WAT je exact nodig hebt om eindelijk resultaten te zien?

En WELKE volgende stappen jouw aandacht nodig hebben zodat je je tijd en geld niet meer verspild?

Dan heb je dit te weten….

Er zijn 2 cruciale dingen die je echt nodig hebt om je bedrijf voor je te laten werken:

1. Een vindingrijke mindset gericht op overvloed, en

2. Consistent actie nemen.

Ik weet dit omdat dat is wat ik de afgelopen jaren heb gedaan om het succes van vandaag te bereiken. Ik heb een meervoudig 6-cijferig online bedrijf gebouwd.

Toen ik mijn bedrijf startte stond ik waar jij nu bent. 

Gedurende mijn eerste jaren, ontving ik continu feedback die ervoor zorgde dat ik wist wat mijn volgende stap is. 

En begrijp me goed, consistent actie nemen betekent niet dat je alles moet doen. Er zijn zoveel manieren om je bedrijf op en verder uit te bouwen maar je kan niet alles tegelijk doen. De sleutel is om strategisch selecteert waaraan stap voor stap te werken. Gek genoeg zal je door meer structuur en duidelijke grenzen aan te brengen jou meer vrijheid geven.

Ik focusde op verschillende momenten op verschillende gebieden en dat zorgde ervoor dat ik mijn bedrijf stap voor stap kon schalen. Natuurlijk heb ik ook tegenslag gehad. Maanden waarbij mijn inkomsten niet hetzelfde waren als de maand ervoor. Wat ik hiervan leerde was dat mijn mindset mij van stabiele groei weerhield.

Maar ik besloot mijzelf te omringen met andere ondernemers die erin slaagden hun bedrijf goed op poten te zetten door aan hun beperkende overtuigingen te werken. Dit heeft mij geholpen hetzelfde te doen. Het is ook voor jou mogelijk mits je je omringt met de juiste mensen en continu actie neemt. 


Je zal in je leven en bedrijf behoorlijk wat resultaten krijgen als je eerst weet waar je staat, wat je wil EN hoe je daar komt. 

Maak de commitment aan jezelf om dingen nu eens anders aan te pakken.


Wat als het bouwen van een winstgevend en succesvol bedrijf niet zo verwarrend, overwhelming en moeilijk hoeft te zijn? 


Wat als het eigenlijk gemakkelijk is om….

 • Een consistente stroom aan inkomsten in je bedrijf te hebben, maakt niet uit of je nu 1 op 1 wil werken, groepsprogramma's of cursussen wil aanbieden
 • Zichtbaar te zijn en fantastische doelklanten aan te trekken die blij zijn om te betalen wat jij waard bent
 • Een prachtig online aanbod te hebben waar je klanten van smullen en je voortdurend vragen om meer
 • Jouw tijd goed te managen en je te focussen op zaken die jou daadwerkelijk resultaten leveren (zonder steeds te moeten raden wat nu weer je volgende stap is)
 • Jezelf goed in de markt te zetten en je aanbod met vertrouwen te verkopen zonder dat het sleazy of verkoperig voelt
 • Exact te weten wat je moet doen sneller en gemakkelijker jouw online aanbod te verkopen
 • Tenslotte dat groeiende en winstgevende online droombedrijf neer te zetten

Klinkt dat te goed om waar te zijn?

Als je denkt dat “gemakkelijk” betekent dat je nooit voor uitdagingen komt te staan of dat je geen actie hoeft te nemen en ervoor hebt te werken, dan heb je helemaal gelijk. Want dat is niet wat ik je beloof.

Maar als je denkt dat “gemakkelijk” betekent dat je met een heldere, bewezen structuur aan de slag gaat zodat je niet hoeft te raden wat je moet doen. En dat je de support en accountability ontvangt die je nodig hebt om die resultaten te bereiken, dan heb je geen gelijk. Omdat het zo gemakkelijk KAN zijn...

En dat is precies de reden dat ik CONTINU ONLINE KLANTEN voor jou heb opgezet.


"Petra helpt jou in klare taal stap-voor-stap met het opzetten van een goede online business én het aantrekken van de juiste klanten, met wie het fijn samenwerken is. Zodat je straks continu volgeboekte programma's krijgt met meer gemak.!"

- Anita Hubner, Psycholoog, Stigmareduction & Mental Health Consultancy

"Door met Petra te werken is mij jaren aan worstelen en ploeteren bespaard! Ik droomde van een locatie onafhankelijk bedrijf dat mij continu online klanten zou leveren. Die droom is uitgekomen.

Ik woon nu in Zweden heb in 1x mijn huis van € 150.000 afbetaald. Ben hypotheekvrij op mijn 30ste! Zonder Petra had ik dit nooit bereikt."

- Ernst-Jan Buijs, Salesfunnel Expert

Hier is voor jou CONTINU ONLINE KLANTEN

Het enige allesomvattende 6 maanden programma dat jou de ongeëvenaarde ondersteuning geeft die je nodig hebt om je online bedrijf te bouwen en op te schalen.

Met CONTINU ONLINE KLANTEN ontvang je 6 maanden ondersteuning waar je stap voor stap met een bewezen structuur implementeert zodat je het leven creëert waar je naar verlangt.


Hi, Ik ben Petra

In 2009 verliet ik als marketeer de corporate wereld. Ik was werkeloos. En ik besloot dat ik meer vrijheid en creativiteit wilde in mijn leven. De hoogste tijd om mijn droom van een lifestyle business waar te maken.

Ik wilde een bedrijf met flexibele werktijden waarbij ik zelf bepaal waar en wanneer ik werk. Zodat ik meer tijd heb voor mijn partner, familie en vrienden. Daarnaast ben ik gek op reizen en leek het mij tof om af en toe 1 maand ergens anders te wonen en werken. En gezien mijn Italiaanse roots, doe ik dat het liefst in Italië.

Met een hele goede carrière als internationaal marketeer in het bedrijfsleven was een eigen bedrijf beginnen niet het eerste dat bij mij opkwam. Ik wist niet beter dan dat je in loondienst moest werken.

Maar na het volgen van de Executive Master Of Marketing opleiding aan de universiteit van Tilburg in 2009 ontstond het idee van een eigen bedrijf. Maar net als zoveel andere kennisondernemers en -experts was ik goed in mijn vak, maar ondernemen was echt een ander ding.

Ik heb jaren aan ploeteren en worstelen verspild. Ik had het druk met de verkeerde dingen. Probeerde ook zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Dit was echt killing voor mijn bedrijf.

Ik was heel eigenwijs en verspilde heel veel tijd aan het verzamelen van allerlei gratis weggevers, hypes en shiny objects. Ik kreeg door dat ik behoorlijk wat ondersteuning en begeleiding nodig had wilde ik mijn online droombedrijf neerzetten.

Heb zeker minimaal 3 jaar weggegooid. Dat heeft mij veel geld gekost. Maar gelukkig greep ik daarna mijn kans en bouwde gestructureerd, stap voor stap mijn bedrijf op.

Na 14 jaar ondernemen kan je wel verzekeren dat ik ondertussen weet waar Abraham de mosterd haalt, Ik heb inmiddels een meervoudig 6-cijferig bedrijf opgebouwd. Maar tot dit succes ben ik gekomen omdat ik besloot in mijzelf te investeren en ik aan mijzelf beloofde mijzelf en mijn bedrijf serieus te nemen. Ik geen bedrijf wat ik zo half half erbij doe, ik wilde een echt bedrijf bouwen, serieus geld verdienen en daadwerkelijk impact maken. 

Ik heb met honderden kennisondernemers gewerkt en hen geholpen hun online bedrijf op te schalen. Ik put gelukkig ook uit mijn 20 jaar ervaring als marketeer in het bedrijfsleven waar ik voor internationale bedrijven off- en online campagnes bedacht en lanceerde. Zij hebben miljoenen verdiend met mijn ideeen. Wat ik doe voor kennisondernemers is gewoonweg mijn vak en bakken aan ervaring.

Ik heb de afgelopen jaren heel veel 1 op 1 gewerkt. Daarnaast ontwikkelde ik ook mijn groepsprogramma dat nu mijn signature programma is geworden. Ik heb het programma neergezet waarvan ik had gewild dat het bestond toen ik mijn eigen online bedrijf startte. Een programma dat alles heeft wat je wilt weten over online ondernemen inclusief 6 maanden begeleiding. 

Het idee voor CONTINU ONLINE KLANTEN is gestart in 2015, toen nog onder een andere naam. En sindsdien hebben honderden kennisondernemers het programma doorlopen om hun versie van droombedrijf te bouwen. Ik ben heel trots op wat mijn klanten met CONTINU ONLINE KLANTEN hebben bereikt.

Wat ik heb geleerd door met honderden kennisondernemers te werken is dat we elkaars gezelschap nodig hebben en het belangrijk is een positieve community te vormen. Dat we in elkaar mogen geloven en elkaars rolmodel zijn. 

Daarom heb ik CONTINU ONLINE KLANTEN opgezet.

Het is het programma waarvan ik had gewild dat het bestond toen ik mijn bedrijf startte. Het eerste online 6 maanden programma met topkwaliteit aan inhoud, community EN buitengewone ondersteuning gedurende de gehele 6 maanden


Het duurt echt wel meer dan 6, 8 of 12 weken om een winstgevend, schaalbaar bedrijf te bouwen. 

Mogelijk helpen kortere programma's je te starten, maar ze helpen je niet om te groeien. Daarom geeft CONTINU ONLINE KLANTEN jou ALLEBEI:

 • Want het leuke Kick-Off Je Online Business Programma geeft jou de vliegende start om je online cursus te maken en een consistent inkomen te genereren plus

Lieve verdiende haar investering 33x terug.

'Petra ik heb een fantastische, alle verwachtingen overtreffende lancering gehad. Echt waaw!

Mijn doel was € 100.000 omzet, en daar zit ik zelfs aan. Ik ben helemaal door het dolle heen, en ben zo blij dat ik deze investering in jouw programma gemaakt heb.

Wat jij deelt is zo waardevol, ik moest het zien om te kunnen geloven. Je bent echt een top in je vak!’

Ze was gewend alleen offline te ondernemen. En ze vond het heel erg spannend om dit naar een online bedrijf te vertalen. Bovendien verdiende ze nog maar € 50.000 per jaar.

Ze twijfelde nog wel even toen ze het aanbod van CONTINU ONLINE KLANTEN zag. Want ze had totaal geen ervaring met online ondernemen. Zou het haar gaan lukken? Zou het te ingewikkeld zijn?

Ze besloot haar gevoel te volgen en kwam erachter dat CONTINU ONLINE KLANTEN exact was wat ze nodig had in had in haar bedrijf toen ze het nodig had.

Ze besloot mee te doen aan CONTINU ONLINE KLANTEN. Ze bekeek de eerste module en belangrijker nog... ze ging direct in de startblokken en nam actie.

Ze wilde een online jaarprogramma lanceren, dus ze gaf zich op voor de Hot Seat en stelde haar vragen.

Door die actie te nemen ontving Lieve alle hulp die ze nodig had. Binnen 2 maanden lanceerde ze haar online programma en was uitverkocht. Ze verdiende er meer dan € 100.000 mee.

Lieve verdiende haar investering in CONTINU ONLINE KLANTEN 33x terug. En het gaat haar voor de wind!

KLIK HIER EN START VANDAAG!

Maar Hoe Weet Je of CONTINU ONLINE KLANTEN Voor Jou Geschikt Is?

Mocht een van situaties die ik hieronder beschrijf op jou van toepassing zijn, dan helpt CONTINU ONLINE KLANTEN jou van eenzaam het wiel opnieuw uitvinden en niet vooruit te branden zijn naar focus, helderheid en vertrouwen om het succes voor je bedrijf te creëren waar je naar verlangt.

Je wil een online bedrijf starten.

Jij hebt nog geen online bedrijf, maar wel een business idee dat mogelijk zou kunnen werken (of mogelijk heb je nog helemaal geen business idee). Jij weet dat je met de juiste begeleiding en accountability jij jouw idee omzet naar een bloeiend online bedrijf om het leven te leven waar je al jaren van droomt

Van 1 op 1 werken, groeien naar high-end coaching programma's.

Je hebt een aantal 1 op 1 klanten maar je uren ruilen voor euro's, ben je helemaal klaar mee. Je wil in plaats van je tijd jouw waarde verkopen. En nu ben je erachter gekomen dat high-end online programma's de beste optie is. Maar je weet niet hoe je je bedrijf naar de next level brengt of hoe überhaupt te starten.

Je bent er klaar voor om je eerste of volgende online cursus in de markt te zetten.

Je wil een online cursus maken en idealiter wil je hier al klanten mee krijgen voordat je het hebt gecreeerd. Ondertussen ben je maar blijven uitstellen om dit voor elkaar te krijgen, want je hebt geen idee waar te beginnen en hoe hier tijd voor te maken. En je weet dat je hulp nodig hebt van mensen die je ondersteunen, jou accountable houden en je niet laten zwemmen. 

Je wil je online bedrijf opschalen naar 100K per jaar of hoger.

Je hebt al online programma's of online cursussen verkocht maar de resultaten vielen je tegen. Je zou willen weten aan welke knop je hebt te draaien om een bewezen aanpak te vinden zodat het een succes wordt. Een aanpak die je exact leert hoe je succesvol je online aanbod positioneert, verpakt en aan de lopen de band verkoopt. Zonder harder te moeten werken dan je nu al doet of afgeleid wordt door miljoen andere dingen. 


De waarheid is 

ALLES IS MOGELIJK

En je met CONTINU ONLINE KLANTEN kan bereiken wordt alleen beperkt door jouw voorstellingsvermogen. 

Het is aan jou - en alleen aan jou - om je droom werkelijkheid te laten worden. 

" Zit nu op 30K per maand, eerste full timer en kantoorruimte gehuurd."

Thomas is een Facebook marketing expert in België en werd in 2023 mijn klant. Interessant genoeg had ik 3 jaar eerder al een gesprek met hem. Toen zei hij nee tegen het programma. Hij koos voor een andere business coach, maar dat hielp hem niet. Hij besloot dus 3 jaar later terug te keren.

Zelf vertelt hij:

"Petra geeft van A tot Z begeleiding. Het is op hoger niveau dan anderen in de markt. Ik wou dat ik 3 jaar eeder was ingestapt.

Ik heb geen angst meer om betere prijzen te vragen en haal nu 400% meer omzet uit klanten.

Deze maand zelfs de 30K aantikt. Ik ga een kantoor huren in Gent en wil een full timer in dienst nemen.''

Thomas vroeg eerst 500 euro per maand voor zijn kennis. Tijdens Continu Online Klanten hebben we zijn kennis, gaven en talenten verpakt tot een aanbod van 3 maanden voor 6000 euro.

Waar hij dus eerst 500 euro per maand per klant verdiende is dat nu 6000/3 = 2000 euro. Dat is 400% meer omzet. 

Laatst rekende ik nog eens uit welk omzetverlies hij had geleden omdat hij besloot 3 jaar later bij mij in te stappen. Kijk als hij eerst 10 klanten had gehad van 500 euro, kon hij 5000 euro per maand verdienen.

Nu verdient hij dus met 10 klanten 20.000 per maand. Dat is een verschil in omzet van 15.000 euro!!

Later bij mij instappen kostte hem dus 3 jaar 15.000 euro per maand aan omzet. Dat is 15.000 x 36 maanden = 540.000 euro aan omzet verloren in 3 jaar.

-Thomas Bryssinck, Facebook Marketing Expert


“19.000 euro omzet in 1 maand”

Cathy is een topper van een online marketing expert. Alleen had ze een totaal verkeerd verdienmodel waardoor ze veel te hard voor klanten werkte en voor veel te weinig. Ze overwerkte zich zo erg dat ze in het ziekenhuis belandde.

Ze begreep dit moet stoppen, maar ze wist totaal niet hoe het aan te pakken. Er was geen structuur in het bedrijf, geen pasklare online marketingstrategie om continu klanten te krijgen en ze durfde aanvankelijk haar prijzen niet te verhogen. In 2022 kwam ze bij CONTINU ONLINE KLANTEN. 

“Petra heeft mij geholpen om mijn bedrijf te finetunen, te vereenvoudigen en bovenal te leren verkopen op een manier waar ik me goed bij voel. Ze is een life/business changer!”

- Cathy Tavenier, Online Marketing Expert"Binnen een paar weken verdiende ik net zoveel als normaal gesproken in 1 jaar."

"Al jaren verdiende ik niet meer dan € 20.000 per jaar. Nu binnen paar weken met behulp van Petra € 18.000 verdiend met totaal nieuw programma. Daarom was 2022 mijn beste jaar tot nu toe want ik groeide naar € 80.000.

En nu in 2023 zit ik over de € 100.000!’’

-Idelma Del Mar, Video & Youtube StrategistDIT IMPLEMENTEER JE MET CONTINU ONLINE KLANTEN:

Module 1

POSITIONING POWER - Activeer Jouw Geldstroom

De 7 POSITIONING POWERPIJLERS Voor De Onweerstaanbaar Onderscheidende Boodschap zodat je doelklant gemakkelijker de keuze voor jou maakt. Claim direct je expertstatus (zelfs als je net gestart bent) en activeer jouw geldstroom. Met jouw heldere boodschap laat je jezelf zien en horen in een overvolle markt en je bedrijf groeien.


Module 2

ONWEERSTAANBAAR AANBOD - Ga Voorspelbaar Goed Verdienen

Ontvang de bewezen 9 STAPPEN om jouw kennis, gaven en talenten slim en waardeverhogend te verpakken en minimaal 10X met jouw inkomsten te gaan.

Module 3

JOUW WEBSITE ALS SALESMACHINE 

Vertaal jouw kennis, gaven en talenten in heldere taal naar jouw website waardoor je klanten in no-time jouw waarde inzien.

Module 4

VERLEIDELIJKE EMAIL, COPYWRITING, SOCIAL MEDIA (met AI)

Implementeer het krachtige, unieke 4 KLEUREN COPY SYSTEEM in al je online uitingen zodat je opvalt tussen al het online geweld en klanten naar je toe trekt. Hiermee veelvoudig je je conversie en sales zonder verkoperig over te komen.


Module 5

SALESFUNNEL

Zet meerdere passieve inkomsten funnels neer en ontvang betalingen op de automatische piloot.

Module 6

SOULFUL SELLING

Selecteer zelf de beste klanten, leer de 7 LEVELS van verkopen en omzeil hun grootste bezwaren.

Module 7

PROMOTIE

Ontdek hoe die eindeloze stroom aan originele content te maken en leer organisch scoren op sociale media.


Module 8

WINSTGEVENDE WEBINARS

Met deze unieke BLAUWDRUK in handen haal jij continu zeer goedbetalende klanten binnen en weet je hoe je o.a. high-end klanten krijgt.

Module 9

PRODUCTIVITEIT EN PLANNING

Met de 3 A’s FORMULE weet je wat je prioriteiten zijn, hoe je focus houdt en meer gedaan krijgt met dan je ooit had gedacht (zelfs als je gemakkelijk afgeleid bent). Implementeer het SYSTEEM van Vrijheid van Tijd en Geld.

Module 10

BINNEN 24 UUR KLANTEN KRIJGEN ZONDER ADS, SEO OF WEBSITE

Krijg deze 10 WEINIG BEKENDE MANIEREN in handen om binnen 24 uur goedbetalende klanten binnen te halen.

Module 11

MINDSET

Pas de BESLISSINGSMATRIX toe op jouw overtuigingen en onderneem vanuit vertrouwen en overvloed.

Module 12

BRANDING

De Unique Selling Point is echt een achterhaalde term en niet meer van deze tijd. In 2024 werk je met de UNIQUE STORY PURPOSE zodat je onderneemt in lijn met wie jij bent. Onderscheid je krachtig van je concurrentie met de MAAK HET VERSCHIL MAP en de BRAND VOOR SUCCES FORMULE.


Dit is wat je in CONTINU ONLINE KLANTEN ontvangt:

Jij vertelt ons waar je staat en wat je doelen zijn:
Zodra je toegang krijgt tot CONTINU ONLINE KLANTEN, vul je een questionnaire in zodat ik exact weet aan welke droom jij wilt werken.

Je komt erachter waar jij nu staat en waar je heen wilt:
Iedere deelnemer ontvangt een 1 op 1 kick-off call. Zo bepalen we waar je nu staat en waar je de komende 6 maanden heen wilt groeien.

Start met implementeren:
Afhankelijk waar jij nu in je bedrijf staat, zul je eerst specifieke modules doorlopen zodat je sneller succes bereikt.

Daarna kan je op je eigen tempo verder met behoorlijk veel structuur, ondersteuning, ondersteuning en begeleiding. Dit is het exacte recept dat je nodig hebt om een duurzaam winstgevend bedrijf neer te zetten zonder verloren, verward of overwhelmed te raken gedurende het proces!

TOPKWALITEIT TRAINING VOOR JOUW ONLINE BEDRIJF

 • Alles wat je nodig hebt voor waar je nu staat (of je nu starter bent of al op weg bent naar het bouwen van een 6-cijferig bedrijf)
 • 12 zeer exclusieve modules
 •  Onmiddellijke 24/7 toegang tot onze bibliotheek
 • HOT SEATS

Vraag de “Hot Seat” aan om al je vragen direct live door mij te laten beantwoorden, en ik zorg ervoor dat de acties kent die elk probleem in je bedrijf oplossen.

Ontvang antwoorden en waardevolle input en feedback van anderen in de groep, zodat je exact weet waarop te focussen voor je volgende stap, zonder te moeten gokken.

 • MAANDELIJKSE MASTERCLASSES

We behandelen relevante onderwerpen die een grote impact hebben op jouw bedrijf

Laat je concurrentie ver achter je met de ideeën die je direct implementeert

Krijg onderwerpen onder de knie als hoe meer klanten te krijgen, hoe je prijs te verhogen, webinars doen en heel veel meer

 • WEKELIJKSE Q&A en CO-WORKING

Elke week live mij al jouw vragen stellen

Geen enkel onderwerp is verboden terrein

Ik werk met jou en de anderen samen aan je doelen

Daarnaast beantwoorden wij elke dag al je vragen in de Facebookgroep

 • ACCOUNTABILITY + 24/7 ONDERSTEUNING

VIP toegang tot een besloten community van andere online kennisondernemers en -experts

Krijg de kans om samen met je buddy te werken die je ook accountable houdt, zodat je je doelen bereikt en mooie en sterke verbinding met elkaar maakt

Krijg 24/7 antwoorden, advies en ondersteuning

Plus, Als Je Nu Deelneemt, zit de AI-training doelklant, salespagina, emails en social media content erbij

EN

24/7 Passief Inkomen Verdienmodel Training

EN

Ontvang Je GRATIS onze 10-Weken Cursus

Kick-Off Je Online Business

Weet wat je klant wil kopen vóórdat hij jouw online cursus koopt en implementeer direct hoe je jouw online cursus in de markt zet en hier geld mee verdient.

TER WAARDE VAN € 1997

DOE VANDAAG MEE AAN CONTINU ONLINE KLANTEN

6 MAANDELIJKSE TERMIJNEN

750

EURO

Bespaar 500 EURO - Investeer In 1 Keer

KLIK HIER EN DOE NU MEE

CONTINU ONLINE KLANTEN
Brengt Jou Resultaten

"We verkochten eerst een 6 maanden afslankpakket van 12 live consults voor € 500. Met Petra hebben we deze kennis omgebouwd naar een traject van € 5997 met veel minder consults en deze ook verkocht!.

Het traject van 4 maanden loopt als zoete broodjes! Het resultaat mag er zijn.’’


- Veronique Lecluyse, eigenaar afslankinstituut

‘’Prijzen met 50% verhoogd en ik zit tot eind van jaar vol met klanten.’’


- Dagmar Liekens, Perfectionisme Coach

‘’Petra is no bullshit, ze prikt er gelijk doorheen. Ze is heel eerlijk en praat er niet omheen. What you see is what you get! Ze heeft ongekend veel kennis en ervaring in huis. Dit zou iedere ondernemer moeten weten!

Ik dacht dat ik het ondernemerschap wel onder de knie had, maar Petra daagde mij uit meer zakelijk naar mijn bedrijf te kijken zodat ik naar het volgende level groei. Ik raad zeker aan met Petra te werken als jij echt een succes wilt maken van je bedrijf en weet waar jij voor staat.‘’


- Silvana Lekatompessij, Business Mentor


Twijfel je nog of CONTINU ONLINE KLANTEN iets voor je is? 


Als je er niet zeker over bent of je er nu klaar voor bent, of ver genoeg in je ondernemersreis bent…

Wil ik je wijzen op een uitspraak van Hugh Laurie:  

“It’s a terrible thing I think in life, to wait until you are ready. There is almost no such thing as ready. There is only now. And you may as well do it now. Generally speaking, now is as good a time as any.”

 Als ondernemers zeggen dat ze “er nog niet klaar voor zijn” - heeft het vaak met angst en perfectionisme te maken. Angst om te falen, bang om niet goed genoeg te zijn, bang om be- of veroordeeld te worden of dat je overwhelmed raakt. Maar er is iets heel spannends om een echte grote stap voorwaarts te maken. Het gaat erom dat jij in jezelf gelooft.

Als je logisch nadenkt weet je dat je ondersteuning krijgt en toegang tot een rijke bibliotheek aan middelen en mensen om je heen die weten waar je staat omdat ze daar ook ooit waren. Hierdoor ben je verzekerd van het neerzetten van een zeer sterk fundament.  

CONTINU ONLINE KLANTEN is de perfecte plek voor online kennisondernemers die net met hun bedrijf starten. 

Mocht je denken ''Oh, ik raak overwhelmed, of ik heb niet genoeg tijd''...

Ja, je kan veel vinden in CONTINU ONLINE KLANTEN, maar je wordt in de juiste richting gewezen zodra je binnenkomt.  

Er is de 1 op 1 onboarding call om met je door te nemen hoe alles werkt en waar jij op hebt te focussen om alles eruit te halen.  

En mocht je vast komen te zitten, kun je elke dag je vraag stellen of je doet dat in onze wekelijkse Q&A. We zijn er om jou 24/7 te helpen.

 En onthoud: er bestaat bij CONTINU ONLINE KLANTEN niet zoiets als wel of niet slagen. Je doet het namelijk op jouw tempo. Jij bepaalt hoeveel uren per dag of week je eraan wilt werken. Je streeft jouw dromen na en niet een diploma.

CONTINU ONLINE KLANTEN is voor jou als...

 • ​Jij een een online bedrijf wil starten met jouw kennis, gaven en talenten
 • ​Jij levert een online aanbod en je wil van 1 op 1 naar werken met groepen 
 • ​Jij hebt al een online bedrijf maar je wil verder doorgroeien en het naar het volgende niveau tillen met meer klanten, online cursussen en groepsprogramma's.

CONTINU ONLINE KLANTEN Is niet voor jou als...

 • ​Je aan multi-level marketing doet of op zoek bent naar een community om jouw diensten aan te verkopen
 • ​Je een locale business hebt en niet van plan bent om een online locatie onafhankelijk bedrijf te hebben 
 • Je hebt een online bedrijf waarmee je de producten van anderen verkoopt en bent niet van plan die van jezelf te verkopen

START VANDAAG MET CONTINU ONLINE KLANTEN

1 op 1 Onboarding Call

Met iedere deelnemen hebben wij een persoonlijke 1 op 1 strategie call waarin we jou de weg wijzen hoe exact jouw route naar 100K of hoger eruit ziet voor jouw specifieke bedrijf

12 Modules

Exclusieve, praktische en resultaatgerichte videotrainingen

6 Maanden toegang tot de Community

24/7 begeleiding en ondersteuning bij implementatie via besloten CONTINU ONLINE KLANTEN groep 

24 Maandelijkse Hot Seat Calls

Calls waar je laser-focused advies van Petra ontvangt 

6 Maandelijkse Masterclasses

De belangrijkste topics om te leren leven van het internet

Wekelijkse Implementatie Q&A Calls en Co-working Sessies

Stel al jouw vragen aan Petra en werk samen

10-Weken Kick-Off Je Online Business

Stap-voor-stap hoe je jouw online bedrijf start met een aanbod dat klanten echt willen kopen

AI-training doelklant, salespagina, emails en social media content

Cursus Online Verdienmodellen

Leer de 3 FASEN hoe je van start (20-50K per jaar) naar opschaalfase (250K+ per jaar) groeit

Online Business Bibliotheek

Honderden voorbeelden, templates, handouts, werkboeken van sales follow-up mails, funnels en persuasieve storytelling

Krijg klanten zonder Ads, SEO, Website of Emaillijst - 10 Manieren

Ontdek hoe met deze weinig bekende manieren binnen 24 uur online klanten krijgt

Ticket voor ONLINE MASTERY DAY

Lekker veel inspiratie krijgen en ontmoet de andere CONTINU ONLINE KLANTEN deelnemers 


6 TERMIJN INVESTERINGEN VAN

750

EURO

Welke Garantie Ik Jou Geef.

Ik zou je 100% garantie willen geven dat jij jouw doelen behaalt.

En tegelijkertijd is dit de garantie voor als jij echt actie neemt. Als je met je armen over elkaar blijft zitten en je afvraagt waarom er nou niets verandert...dan geldt deze garantie niet. 

Als jij zo'n type bent, dan zit je hier verkeerd, en ik wens je het allerbeste.

Want...

CONTINU ONLINE KLANTEN zit boordevol aan waarde, jij hebt je inzet te tonen en te profiteren van alles wat je ontvangt.

Dus, met dit in gedachten geef ik je hierbij mijn CONTINU ONLINE KLANTEN garantie...

Ik garandeer dat CONTINU ONLINE KLANTEN jou alles levert wat je nodig hebt om je online droombedrijf te bouwen, als je op komt dagen, vragen stelt in de community, profiteert van de wekelijkse Q&A en je opgeeft voor de hot seat gedurende onze Hot Seat calls.  

Ik garandeer je dat je alle ondersteuning, structuur, richting, accountability, en advies ontvangt die jij nodig hebt om je uitdagingen te overwinnen en je doelen te bereiken.  

Alles wat je hebt te doen is aanwezig zijn, meedoen, en openstaan voor het proces. Als je dat kan, bereik je alles wat jij wilt — wat dat ook voor jou betekentVEELGESTELDE VRAGEN

Is CONTINU ONLINE KLANTEN alleen geschikt voor cursus- of programmaleiders?

CONTINU ONLINE KLANTEN is ontworpen voor online kennisondernemers. Als jij een idee, boodschap of dienst hebt die je met de wereld wil delen, dan is CONTINU ONLINE KLANTEN voor jou. Ik heb het over cursussen, maar je kan dit ook vervangen door ander soort aanbod dat je wilt doen waarbij je met meerdere mensen tegelijk werkt. Samen werken we eraan wat dat aanbod exact zou kunnen zijn.

Ik heb nog geen online bedrijf, is CONTINU ONLINE KLANTEN iets voor mij?

Ja, CONTINU ONLINE KLANTEN is ontworpen voor alle kennisondernemers in welke fase ze ook zitten. Dus ook als je net start met je bedrijf en jouw idee in de markt wil testen. Mocht je nog geen business idee hebben, dan maakt dat ook niet uit: het betekent dat je stap voor stap de middelen zal inzetten terwijl je bedrijf groeit. Het enige dat belangrijk is om aan CONTINU ONLINE KLANTEN deel te nemen is dat je serieus bent en echt een een succesvol en winstgevend online bedrijf wil bouwen. Voor de rest zorgen wij.

Werk jij in CONTINU ONLINE KLANTEN alleen met vrouwen?

Nee, mijn eerste klant was een man ;-) en ik heb altijd ook mannen als klant gehad binnen CONTINU ONLINE KLANTEN. Ik denk dat het een prima en gezonde mix is dat zowel mannen als vrouwen deelnemen.

Ik verdien al meer dan 100K, is CONTINU ONLINE KLANTEN dan wel iets voor mij?

We hebben behoorlijk wat klanten in CONTINU ONLINE KLANTEN gehad en ze zijn super dankbaar voor alle waarde die ze uit het programma en de andere deelnemers halen. Neemt niet weg dat ik nog andere programma's heb die mogelijk beter passen. Afhankelijk uiteraard waar je staat en wat je wilt bereiken. Email support@networkofpurpose.nl voor nadere informatie over die programma's.

Hoe haal ik het meeste uit CONTINU ONLINE KLANTEN?

Terwijl je heel veel haalt uit CONTINU ONLINE KLANTEN door simpelweg alles te bekijken en door te lezen, zit de echte waarde in het nemen van actie. Stel wekelijks je vragen bij de Q+A , zorg dat je de Masterclasses volgt en stel je actief op in de Facebookgroep.

Hoeveel tijd per dag besteed ik aan CONTINU ONLINE KLANTEN?

CONTINU ONLINE KLANTEN gaat over het bouwen van je bedrijf, dus het is 90% actie en 10% inspiratie en content. Idealiter zou je er ongeveer 30 minuten per dag aan de content van CONTINU ONLINE KLANTEN kunnen besteden.

Hoe snel zie ik de veranderingen in mijn bedrijf?

Dat is afhankelijk van jouw commitment. Ik heb deelnemers gehad die al binnen enkele dagen een enorme doorbraak kregen en direct hun winst aanzienlijk tegen het einde van de eerste week zagen stijgen.

En natuurlijk zijn er ook andere veranderingen die snel gebeuren, zoals minder stress en overwhelm (dankzij mijn bewezen stappenplan en megaveel ondersteuning van mij en de andere deelnemers) en de toename aan zelfvertrouwen.

Wat valt een deelnemer op als ze net een paar weken in het programma zitten?

"Ik vind het programma heel waardevol. Het is tot in de puntjes uitgewerkt. Alles wordt goed in de videolessen uitgelegd. Daarnaast wordt het huiswerk nagekeken en dan nog de Q+A. Echt een heel totaal pakket. Ik heb al zoveel geleerd!'' - Sandra Breevaart, Powervrouw Coach

''Petra geeft me de structuur en het fundament dat mijn bedrijf nodig heeft om helder zichtbaar te worden naar buiten. Ben nu mijn aanbod aan het doornemen en merk hierdoor dat het dadelijk alleen nog maar krachtiger wordt en duidelijker.

Het voelde altijd aan als losse flodders en durfde eigenlijk daardoor niet echt te benoemen wat ik doe en voor wie. Het krijgt nu body (ben al 10 jaar ondernemer!).

Ik weet 10000% zeker als ik achter de woorden kan staan die naar buiten gebracht worden, ik ook echt blogs, social, video's ga maken en durf naar buiten te treden, omdat ik helder naar buiten toe kan verwoorden ;-) Ik VOEL de mogelijkheden.'' - Ingrid Huskens-Hermens, Leef Je Passie1 jaar vanaf vandaag, sta je mogelijk nog steeds waar je nu staat. Of, kies voor het vrije leven waar je naar verlangt.

De kans om je online bedrijf te starten en op te schalen is hier. Er is geen beter moment dan nu. Deze kans blijft niet eeuwig bestaan. 

Dit is jouw moment. Het is nu tijd om actie te nemen.

Stel je voor...je wordt morgenochtend wakker met een duidelijke richting, en je zet vol vertrouwen stappen vooruit naar waar jij heen wilt gaan. Je weet dat je jouw grote dromen echt werkelijkheid worden, omdat je ervoor koos erin te investeren. 

Ik geloof dat alles mogelijk is. En als we eenmaal samen zes maanden hebben doorgebracht, dan geloof jij dat ook.

Ik zie je in het programma,

Petra

START VANDAAG MET CONTINU ONLINE KLANTEN

6 TERMIJN INVESTERINGEN VAN

750

EURO

Bespaar 500 EURO - Investeer Het Bedrag in 1 Keer