petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

De 4 belangrijkste vragen voor jouw ideale verdienmodel

Vandaag werkte ik met mijn klant aan haar verdienmodel. We hebben bestaande diensten opnieuw verpakt in een mooi en beter te vermarkten stappenplan. En zitten puzzelen en rekenen tot we bij een omzet van Euro 200.000 uitkwamen. Dat is wat zij wil verdienen.
Jouw ideale verdienmodel maken is een heerlijk creatief proces en niet een 1-2-3 kant-en-klaar formule. Het is uniek, past bij het leven dat je wilt leiden en bij het inkomen dat jij wilt.
Ik werkte met haar aan de vertaalslag van haar aanbod naar het aansluiten op het brein van haar klant. Ze zet best aardig om, maar om beter te willen verdienen zit het vaak in de nuances.
Toen ik haar vertelde over de verschillende verdienmodellen die mogelijk zijn voor haar, ging er een wereld voor haar open. Wow, een miljoen is dus echt te doen…mits je bereid bent echt aan je bedrijf te werken i.p.v. in je bedrijf.
Echt ondernemerschap vraagt om schaalbaar en repeteerbaar maken van een product, je website als platform te zien voor communitybuilding, geld teruginvesteren in je bedrijf zodat je kunt uitbesteden en meer waarde toevoegen dan ieder ander in jouw markt.
En terwijl je zo lekker bezig bent met je bedrijf zijn er 4 vragen die mega impact hebben op jouw verdienmodel. Als je hier slim mee omgaat is het heel normaal dat je omzet wel kan verviervoudigen of meer.
De 4 vragen zijn:
1. Wat kan jij elimineren uit jouw product/dienstenaanbod?
Samen met mijn klant ontdekten wij dat er een dienst was die veel tijd kost om te leveren en niet veel omzet oplevert. Hier hebben een streep doorgezet.
2. Welke producten zou je als Do-It-Yourself product/dienst kunnen aanbieden?
Ook zagen een dienst dat gestandariseerd kan worden en omgevormd tot online programma waarbij ze verder geen hulp bij biedt. Heerlijk passief inkomen genereren.
3. Welke producten zou je kunnen creëren of welke bestaande producten kun je anders verpakken alsof ze nieuw zijn?
Een heerlijke puzzel waren de diensten die opnieuw verpakt moeten worden. Ander naamgebruik helpt hierbij al enorm. De taal die je gebruikt voor je dienst of product is cruciaal. Verder ga je na welke waarde je nog kan toevoegen in tijd of op een andere manier.
En we kregen ideeën voor lucratieve diensten die ze kan toevoegen aan haar huidige aanbod. Ze stuitterde daarna door heel de kamer 😉
4. Aan welke producten/diensten ga jij meer waarde toevoegen dan ieder ander in jouw markt?
Nu kan het zijn dat wat jij doet al door heel veel andere ondernemers wordt gedaan. Dat is niet erg. Dan is er blijkbaar een markt.
Ga jezelf dan afvragen wat jij ANDERS kan doen via het toevoegen van waarde vergeleken met jouw concurrenten.
Graag vertel ik je er vrijdagochtend 27 mei om 09:30 uur meer over in de Gratis Online Training ’15 Verdienmodel Geheimen Waarmee Jij Jouw Bedrijf Verdubbelt’.
Daarin ik geef megaveel waarde om de omzet in 2016 te halen waar jij naar verlangt en voldoening uithaalt. Geen geploeter en gedoe, maar direct aan de slag met de informatie die ik deel.
Uiteraard bied ik je ruim de gelegenheid om live vragen aan mij te stellen.
Deze online training is niet voor ondernemers die hun bedrijf als de baan zien, maar voor ondernemers die ECHT business willen bouwen. Ben jij de ondernemer die serieus aan de slag wil met de omzet van je bedrijf?

Je ontdekt de 15 Verdienmodel Geheimen Waarmee Jij Jouw Bedrijf Verdubbelt.
Wat ik voor elkaar heb gekregen, dat kan jij ook. Echt waar!
Ontdek hoe jij jouw bedrijf laat groeien en doe mee met de gratis live training die ik vrijdag 27 mei om 09:30 uur geef.
In deze live training leer je:
-Wat ik klanten leer om dag in dag uit hun omzet te VERDUBBELEN
-Welke keuzes je moet maken om grote IMPACT te hebben op de hoogte van jouw INKOMEN
-De belangrijkste beslissingen die je kunt nemen voor DUURZAME GROEI van je bedrijf
-Waarom je bijdraagt aan een betere wereld als je in MINDER TIJD MEER WILT VERDIENEN
-Wat je kunt doen om de voor jouw PERFECTE LIFESTYLE en VRIJHEID in je bedrijf te creeren
-Hoe jij op korte termijn naar jouw NEXT LEVEL kan gaan
+++Plus ontvang je als live deelnemer van deze training gratis een hoofdstuk uit het boek 50 Verdienmodellen
met prachtige rekenvoorbeelden voor jouw ideale verdienmodel.
Als jij je bedrijf serieus neemt ben je erbij. Ik spreek je dan!
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: Ken jij andere ondernemers die klaar zijn met ploeteren? Stuur ze dit blog door om aan te melden voor de gratis live training.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.