petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

De beste manier om jouw omzetdoel voor de komende 90 dagen te halen…EN nog meer omzet voor 2017!

Het is al minder dan 100 dagen tot Kerst, 96 om precies te zijn. En je kan er 14 vanaf trekken waarvan je weet dat er niet veel meer gebeurt bij jouw potentiele klanten.
Aha…eigenlijk nog maar 82 dagen dus.
Vertel mij eens, wat zou jij de komende 82 dagen met jouw bedrijf willen bereiken?
Komt dit jou bekend voor?
• ‘’Ik denk best goed na over mijn bedrijf, maar hoe krijg ik het in een goede structuur gestopt? Waarmee te beginnen?’’
• ‘’Ik ben nog erg van de hak op de tak en tactisch bezig met mijn bedrijf. Ik zoek een strategische aanpak die voor mijn bedrijf werkt.’’
• ‘’Ik loop elke zijstraat in die ik zie, heb moeite om me echt op 1 ding te focussen.’’
• ‘’Ik blijf hangen op overleven met mijn bedrijf. Ik voel mij een werknemer.’’
• ‘’Ik ga een product/dienst lanceren maar hoe dichter ik kom tot het lanceren hoe meer ik twijfel of het wel goed is en hoe meer ik moeite heb om een doelgroep te kiezen. Is het goed genoeg? Wat mag ik hiervoor vragen? Zou dat wel betaald worden? Wat als het de klanten tegenvalt?
• ‘’Ik wil meer naar buiten treden, mijzelf laten zien, horen en voelen. Echt mijzelf gaan onderhouden met mijn bedrijf. Maar ik blijf in cirkels denken. Hoe moet ik het aanpakken? Ik durf geen keuze te maken.’’
• ‘’Ik heb al een paar (online) trainingen gevolgd, maar het blijven losse puzzelstukken voor mij. Hoe krijg je die bij elkaar? Wat werkt nou wel en wat niet? Welke stappen moet ik doen en in welke volgorde? Hoe organiseer je die stappen? Waar begin ik in hemelsnaam?”
Als dit zo is, je bent niet de enige.
Je raakt soms zo vast in de waan van de dag dat je af en toe je dromen op een zijspoor zet en in de overleefstand gaat.
Dat is ook precies de reden waarom je allerlei (online) programma’s aangrijpt die gratis zijn of die klinken als: ALS-JE-MAAR-DIE-FORMULE-VOLGT-KOMT-HET-VANZELF-GOED-MET-JOUW-BEDRIJF.
En hierdoor blijf je worstelen en kom je niet tot de unieke en sterke structuur en de geliefde omzet voor jouw bedrijf. Want jij hebt een uniek bedrijf.
Jij hebt unieke waarden, wensen, behoeften, vragen…en een unieke missie. En dat geldt ook voor jouw klanten.
Hey, ik weet het….je hebt al een paar pogingen ondernomen en vast ook een paar keer financieel ge nvesteerd.
Misschien zat je wel bij een mastermind groep samen met een buddy en die ander kostte je meer tijd dan je dacht.
En dan was er die training of dat programma om jouw business de komende maanden te boosten, en het boek dat beloofde dat jij een topondernemer zou worden dit jaar! Geweldige informatie … maar jij bent nog steeds niet waar jij wilt zijn.
Het probleem is dat deze zogenaamde oplossingen of 13-in-een-dozijn formules jou alleen maar nog meer afleiding bezorgen en je verder van je doel afbrengen. Ze leren je tactische losse eindjes. Het is allemaal te oppervlakkig terwijl jouw bedrijf diepgang en een strategische aanpak nodig heeft.
En jij maar zoeken hoe jij die puzzel in elkaar moet zetten. Wat een gedoe!
Daar ben je nu wel klaar mee.
Wat jij liever wilt is:
• Een goede basis, structuur en focus krijgen die noodzakelijk is om financieel succesvol te zijn met jouw bedrijf
• Meer uitdaging, voldoening en tevredenheid halen uit jouw unieke bedrijf
• Flexibeler met je tijd omgaan zodat je in minder tijd meer gaat verdienen
• Extra financiële armslag creëren via het binnenhalen van goedbetalende klanten en constante stroom van inkomsten
• Jouw onderscheidend vermogen uitstralen en je wilt hiervoor de juiste vragen gesteld krijgen met de juiste diepgang zodat je meer omzet haalt uit wat je al hebt neergezet
• Naamsbekendheid krijgen zodat wat jij doet voor zich gaat spreken en je gemakkelijk klanten aantrekt
• Vanuit jouw unieke onweerstaanbare aanbod een slim verdienmodel creëren dat echt bij jouw bedrijf past
Daarom open ik vandaag de deuren om jou te helpen de doelen te halen die jij voor ogen hebt met jouw bedrijf.
Niet met een 13-in-een-dozijn formule maar met vragen die jouw bedrijf unieker maken zodat jij jouw waarde gemakkelijker verkoopt.
Geen tijdverdrijf met tactische losse eindjes en puzzelstukken waarvan jij merkt dat ze voor jouw bedrijf niet in elkaar passen. Echt voor jouw doorbraak gaan en resultaten halen die jij nooit eerder hebt gehaald…
….zonder veel tijdsverlies, afgeleid te worden of jezelf overrompeld te voelen hoeveel je te doen hebt. Jij gaat voortaan betere en slimmere beslissingen nemen over jouw bedrijf.
Het heet Verdienverdubbelaars, en hieronder kun je er alles over lezen:
>>Klik hier voor informatie over Verdienverdubbelaars<<
Het maakt niet uit wat je doel is – je emaillijst vergroten, meer naamsbekendheid krijgen, meer focus en structuur krijgen, meer inkomen genereren met een ander verdienmodel, voorspelbaar hoog inkomen verkrijgen, meer balans en vrijheid in jouw bedrijf – je hebt actie te ondernemen en jouw unieke bedrijf te bouwen of verder uit te bouwen.
Dat hoeft helemaal geen gedoe te zijn; het kan met 6 uitgekiende didactische modules met korte lessen en to-the-point acties die je meteen inzet voor jouw bedrijf.
Lees er hier meer over:
http://iuliano.nl/ja
Hou van jezelf!
XXX Petra

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.