Bootcamp - The Network Of Purpose Bootcamp - The Network Of Purpose

LIVE Bootcamp Toekomstproof Aanbod Maken

Maak jouw TOEKOMSTPROOF AANBOD in 1 WEEKEND - 8 en 9 mei 2021

Zet jouw onweerstaanbare aanbod in de markt die jouw klanten in deze uitdagende tijden willen kopen. En verkoop het binnen 48 uur.

Meld je aan!

Alleen tot en met 6 mei inschrijven voor € 67 (training t.w.v. € 497)

Je hebt nog

00dagen
00uren
00minuten
00seconden

Meld je aan!

Lijkt het jou een hele klus om goed te verdienen tijdens onzekere economische tijden?

Niets is minder waar!

Wat als je leert:

 • Wat jouw type ideale klant nou eigenlijk echt wil kopen
 • Hoe je je aanbod onweerstaanbaar verpakt voor een goede prijs
 • Welke boodschap jij hebt te communiceren zodat je aanbod als vanzelf verkoopt

En Wat Als Je Je Aanbod De Belangrijkste Boost Ooit Geeft, Leert Jezelf Overeind Te Houden In Onzekere Tijden EN Mensen Helpt Die Jou Nu Hard Nodig Hebben?

Gemakkelijker en sneller je aanbod verkopen zodat jij een vaste en continue omzetstroom krijgt – en waar jij voldoening uit haalt – is geen fantasie. Het is echt mogelijk…

…jij hebt alleen te weten hoe.

Waarom ‘De Toekomstproof Aanbod Bootcamp’?

Simpel: als jij een dienst in handen hebt dat zichzelf verkoopt, ben je in het bezit van grote waarde. Die waarde kan wel eens oplopen naar een paar ton – of mogelijk zelfs een miljoen – over een aantal jaar.

…Alleen heb jij mogelijk een aanbod in handen dat het in onzekere tijden minder goed doet

Je hebt iets anders te doen.

Alhoewel zzpers de potentie, kennis, gaven en talenten hebben om tonnen te verdienen zijn ze niet in het bezit van strategieën en systemen om daadwerkelijk die winst binnen te halen…

Jij bent mogelijk supergoed in het helen, helpen, en transformeren van jouw klanten, maar trek je nu wellicht de haren uit je hoofd om maar jouw waarde helder te communiceren aan potentiële klanten.

Daarom organiseer ik speciaal voor coaches, therapeuten, kennis-experts, consultants en creatieven De  Toekomstproof Aanbod Bootcamp op 8 en 9 mei 2021:

👉 Je klant helder krijgen: Het is belangrijk om het vertrouwen te winnen van je potentiële klanten en ze stap voor stap mee te nemen naar jouw aanbod. Maar dan heb je exact te weten in welke situatie ze zitten. Hoe ze zich voelen, wat ze zeggen en doen.

👉 Je aanbod helder krijgen: Je aanbod helder maken en goed verpakken is het meest lucratieve dat je nu kan leren. Want dan gaan je potentiële klanten jouw waarde zien en betalen ze je de juiste prijs.

👉 Je boodschap helder communiceren: Je hebt mensen in hun hart te raken en hun vertrouwen te winnen. Dat kan alleen als je jezelf krachtig positioneert als de expert.

Met de TOEKOMSTPROOF AANBOD BOOTCAMP Grijp Jij De Kansen In Deze Ongekende Tijden

 

Over Petra

Ik ben Petra Iuliano, de Nr. 1 Verdienmodellen Expert voor ondernemers. Ik heb honderden ondernemers geholpen volgeboekt te worden en een continue stroom aan klanten te krijgen met hun onweerstaanbare online aanbod.

Ik sta op podia als AHOY Rotterdam, het Marketing Insights & Analytics Event, Sprout en TEDx om over online verdienmodellen te spreken. Graag wil ik dat slimme en bijzondere ondernemers met een mooie visie en missie zoals jij recessieproof worden om de groeiuitdagingen van vandaag de dag aan te gaan.

Mijn team en ik hebben ondernemers al op verschillende manieren geholpen zoals:

 • Leven van een mager of te laag inkomen naar zorgen voor voorspelbaar hoog inkomen
 • Succesvol schaalbare lucratieve diensten en producten in de markt zetten
 • In 1 maand van € 750 aan omzet naar € 18.000 gaan
 • Starten als eenpitter en groeien naar een klein bureau
 • De transitie van baan in loondienst naar full-time ondernemer zijn
 • Het succesvol lanceren van een online campagne
 • Het binnenhalen van een traject van € 26.000 bij een onderwijsinstelling
 • Van uurtje factuurtje verdienmodel naar lucratieve pakketten die klanten graag willen kopen

De Toekomstproof Aanbod Bootcamp leert jou de de heldere aanpak om VOLGEBOEKT te worden, zelfs in uitdagende tijden.

Meld je aan!

Juist nu kan je grote kansen pakken!

Als het idee van de aankomende recessie jou gestresst maakt en jij je bezorgd voelt…
Als je jezelf machteloos voelt en het lijkt of je niets kunt doen…
Of als je bang bent dat deze crisis het einde van je bedrijf betekent…

Laten we dit dan anders bekijken. Zelf was ik ooit marketeer in de corporate wereld heb ik vele crisissen doorstaan en daarom weet ik zeker:

Dat in staat zijn om een aanbod in elkaar te zetten die jouw klanten nu willen een geweldige kans is en de beste manier is om je bedrijf overeind te houden in tijden van een recessie.
Dat proactief zijn, en echt gaan zien en voelen wat jouw type klant nodig een vaardigheid is die je kan leren en heel snel heel goed in kan worden.
Dat als je jezelf als leider van je bedrijf neerzet, jij een enorme voorsprong hebt op je concurrentie.

Ben je er klaar voor om te leren hoe dit werkt?

 

Het is tijd dat jij jouw kansen pakt en jij jezelf krachtig in de markt zet.

"Afgelopen week kreeg ik er weer een klant bij voor mijn programma. Ik had maar 5 minuutjes voor haar en binnen die 5 minuutjes zei ze dus JA! Ik kon wel janken."

Lisette Goes
ColourBusiness

"Ik verkocht massagebehandelingen voor €50 p/u. Na de training van Petra verkoop ik mijn kennis en waarde nu in een online programma voor € 1000. In 1 webinar haalde ik meteen 3 klanten binnen! Ik durfde niet te geloven dat mijn klanten dit zouden betalen."

Najat Haddouch
Hijama en Cupping Rotterdam

"Ik heb de prijs van mijn online 1 op 1 traject binnen 1 maand verdubbeld van € 3000 naar € 6000 en hier klanten mee binnen gehaald! Ik startte met € 750 aan omzet en binnen 1 maand naar € 18.000 gegroeid."

Bibianne Bouwmans

"Ik worstelde te lang met hoe dan anders want ik bleef hangen in uurtje/factuurtje. Ik ben erg blij dat ik jou heb gevonden en uit dat denk kringetje ben gekomen. De doe maar normaal houding en transparantie die jij hebt spreekt me erg aan. Bedankt Petra, ik heb enorm veel van je geleerd! Je hebt me op de rails gezet en het is nu aan mij om te trein te laten rijden zo hard als ik dat wil. Ik verdiende € 6000 in 1 week! Bedankt voor alle inzichten, tools, hulp en gesprekken."

Jolanda Damsma
Content Academie

"Toen ik met Petra startte zat ik op € 40.000 als omzet per jaar. Nu ga ik dit jaar naar naar de € 90.000. Dat is 125% groei alleen al door het aanpassen van de salespagina!"

Aster Maaskant
Visum Specialist USA

"Ik verkocht workshops van 200-500 euro. Nu verkoop ik VIP-dagen van 1500 euro. In totaal is mijn omzet met 50% gestegen. In 1 kwartaal net zoveel verdiend als in 1 jaar."

Jeanine Van Varik
High Class Branding Coach

Eindelijk de training in handen om in 48 uur de omslag of doorstart voor je bedrijf te maken!

Ernst-Jan Buijs werkte bij een administratiekantoor. Niet echt een baan die hem boeide. Hij rommelde wat met ondernemen en maakte WordPress sites voor klanten. Hier werd hij ook niet erg blij van. Het stimuleerde zijn creativiteit niet en het werd routinewerk.

Toen hij bij ons kwam moest de boel om. Hij begreep dat hij een ander soort business moest opzetten. Nu heeft hij zijn baan in loondienst verlaten, is hij een van de upcoming online salesfunnel experts van Nederland en heeft hij een prachtige camper gekocht om met zijn vriendin door Europa te reizen.

‘Werken met jou heeft mij zeker jaren van ploeteren en worstelen bespaard’ – Ernst-Jan Buijs, Prowinst.nl

Met de Toekomstproof Aanbod Bootcamp krijg je in 48 uur het volgende in handen:

• Wie je in deze uitdagende tijden het beste kunt bedienen en hoe dit het beste aan te pakken

• Kom tevoorschijn met jouw onweerstaanbare aanbod en ga echt begrijpen wat je klanten nu nodig hebben

• Ontdek de belangrijkste stappen om je aanbod in elkaar te zetten zodat je bedrijf blijft bestaan (zonder dat je misbruikt maakt van potentiële klanten in de huidige situatie)

• Leer hoe je je aanbod slim verpakt zodat je het meteen kan verkopen

• Ga aan de slag met jouw marketingboodschap en zorg dat deze zinvol en ook krachtig overkomt

• Frame je aanbod op een manier dat het zichzelf verkoopt en je potentiële klanten hier gemakkelijk in investeren

• Toon je leiderschap en positioneer jezelf als het betrouwbare merk in jouw expertise

• En nog veel meer…

 

👉 LIVE TOEKOMSTPROOF AANBOD BOOTCAMP AGENDA:

De Toekomstproof Aanbod Bootcamp bestaat uit 6 sessies verdeeld over 2 dagen. Elke sessie start met een training van Petra, en daarna tijd voor jou om samen met anderen te werken in breakout sessies.

De sessies zijn als volgt over 8 en 9 mei verdeeld:

> SESSIE 1: 10-12 uur

> BREAK/LUNCH: 12 – 1 uur

> SESSIE 2: 13-15 uur

> BREAK: 15-16 uur

> SESSIE 3: 16 – 18 uur

 

Waarom zou je nu deelnemen aan het Live Toekomstproof Aanbod Bootcamp Weekend?

Gedurende deze ongekende en onzekere tijden heb je snel te handelen.

Ware leiders en de zelfstandigen die het goed doen tijdens recessies zijn degenen die niet twijfelen en nu actie nemen. Nu alles zo snel verandert, wil jij de eerste zijn die stappen neemt en jouw klanten op de allerbeste manier met hun uitdagingen helpen.

Dus als je er klaar voor bent en je bedrijf tegelijkertijd toekomstproof maakt, klikt dan op de knop hieronder en reserveer nu jouw plek voor het Live Toekomstproof Aanbod Bootcamp.

Meld je aan!

Veelgestelde vragen

Dit BESPAART jou heel veel tijd.

Laten we er geen doekjes om winden. Als je ‘de zelf-probeer-route’ bewandelt verlies je hoe dan ook heel veel tijd. De kans bestaat dat je doodlopende paden ingaat of krijgt te maken met vragen die je niet zelf kan beantwoorden.
Als je een ervaren mentor in de arm neemt zul je sneller en gemakkelijker resultaten bereiken. Ik heb met ondernemers gewerkt die 2 jaar bezig waren om een goed aanbod in elkaar te zetten. Maar eenmaal het besluit genomen om met mij aan de slag te gaan zetten ze hun onweerstaanbare aanbod in no-time neer.

Ik help je er dan een te vinden. Tijdens de live sessie begeleid ik je met veel ideeën en voldoende inspiratie om jouw perfecte onweerstaanbare aanbod te maken.

Ik doe dit al 11 jaar en weet ondertussen dat we allemaal waarde hebben te delen met anderen. Ik help je stap voor stap om jou idee te vinden waar anderen graag voor betalen.

Ik zal persoonlijk jouw ideeën bespreken en mijn jarenlange ervaring inzetten om tot de essentie van je aanbod te komen en te checken of het verkoopt. Alleen dit al zal je helpen veel geldverslindende misstappen te voorkomen.

Alle live sessies worden opgenomen, dus je mist niets. Je hebt 1 jaar lang toegang tot alle opnamen. Dit betekent dat je heel veel tijd hebt om het op je gemak en in je eigen tempo te volgen.

Maakt niet uit of je nu een emaillijst hebt. Je hebt niets aan een emaillijst als je aanbod nog niet goed in elkaar steekt. Als je nog niet weet of het in de markt aanslaat.
Ik heb ondertussen duizenden ondernemers begeleid en vaak is het niet goed in elkaar zetten van het aanbod het GROOTSTE PROBLEEM dat ze niet verkopen voor een goede prijs. Het is wel belangrijk dat je daarna je emaillijst opbouwt zodat jouw expertstatus meer mensen bereikt en je bedrijf groeit.

Over het algemeen zijn het aanbieden van producten, diensten in combinatie met mails die verkopen, copywriting en sales verantwoordelijk voor miljoenen euro’s met betrekking tot informatie producten, abonnementen op je community, online diensten, offline diensten, fysieke producten van winkels die online worden verkocht.
In het weekend leer je ook hoe je veel extra inkomstenstromen opbouwt via een slim verdienmodel. En dat is in deze tijd een handige bijkomstigheid.
Deze extra inkomsten gelden voor ondernemers als:
👉 Fysiotherapeuten
👉 Personal trainers
👉 Nagelstylisten
👉 Acupuncturisten
👉 Marketeers/consultants/trainers die eerst nog voornamelijk afhankelijk waren van losse offline klussen
👉 Schoonheidsspecialisten/huidtherapeuten
👉 Workshoptrainers
👉 Coaches
👉 Kunstenaars en Creatieven
👉 Spiritual Healers
In feite werkt het Toekomstproof Aanbod Weekend voor IEDERE soort zelfstandige die hier serieus mee aan de slag gaat…uitzonderingen zijn bedrijven die hebben te reageren op urgentie zoals loodgieters, slotenmakers etc.

Je hebt een andere vraag die hier niet wordt beantwoord?
Stuur je bericht naar petra@networkofpurpose.nl en je ontvangt zo snel mogelijk antwoord.

The Network Of Purpose