petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Brekend Nieuws…

De vakantie is voor velen nog in volle gang, maar als ondernemer blijf je verbonden met je bedrijf. Waar je ook zit.
Nog 5 maanden te gaan tot aan Oud en Nieuw…eigenlijk eerder 4 want in December gaan we al snel aan de Kerstborrels. Hoe haal jij jouw droomomzet voor dit jaar binnen? Heb je een plan?
Of doe je dat met ‘een prachtige ‘Word Snel Rijk formule’…of door ‘een prachtig online programma’ te maken?
Ondertussen weet jij wel beter. Omzetdoelen halen doe je niet via de vorm van een formule, de vorm van jouw aanbod, de vorm van jouw Facebook Advertentie, de vorm van jouw weet ik hoeveel Tactische Tools, maar het gaat om de functie…van jouw businessmodel.
In je businessmodel, daar zit alle bouwstenen om te slagen met je bedrijf. Maar ook om te worstelen als ze de bouwstenen niet handig met elkaar verbindt.
Dat je te weinig verdient, tijd tekort komt of geen continue stroom van klanten hebt….het ligt aan je businessmodel.
Velen doen je geloven dat als je maar…online gaat ondernemen, Facebook Ads gaat gebruiken, lekker gaat Periscopen of Instagrammen…het allemaal goedkomt met je bedrijf.
Jij bent daar nou toch wel klaar mee? Het zijn tactische losse puzzelstukjes waarbij jij je rot zoekt hoe alles met elkaar te verbinden. Dat kost jou heel veel tijd. Wat jij wilt is de hele puzzel snel gaan leggen. Jij wilt dat ze in strategisch in elkaar passen.
Welke stap zet je nou eerst om je droombedrijf neer te zetten of uit te bouwen? En welke stap komt erna?
Ik weet niet hoe het met jou is, maar ik heb niet veel tijd. Ik leef nu en wil graag tijd besteden aan mijn partner, mijn familie en vrienden.
Daarom heb ik besloten de puzzel samen met jou te gaan leggen. Hoe we dat gaan doen?
bmbchallenge 2
Op 5 september start de gratis 15-daagse Business Model Boost Challenge. Doe mee en ga in 15 Dagen Naar Jouw Succesvolle Businessplan: Meer Vrijheid, Meer Klanten, Meer Omzet.
De 15-daagse Business Model Boost Challenge geeft je de focus en richting om de volgende belangrijke stap in jouw bedrijf te maken. En dat helemaal op jouw manier. Ga aan de slag met jouw ideale verdienmodel en bouw jouw sterke bedrijf!
Deel waarde, verdien geld en maak het verschil met de strategische inzichten van de gratis Business Model Boost Challenge.
Je kunt je HIER opgeven. Je komt daarna in de besloten Facebook Groep waar je start met jouw en mijn vragen over jouw businessmodel.
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: Ken je andere ondernemers die worstelen met hun tijd, omzet en het krijgen van klanten? Deel deze mail of stuur naar deze link. Het is nooit te laat om slim en strategisch te gaan ondernemen!

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.