Business Breakthrough - The Network Of Purpose Business Breakthrough - The Network Of Purpose
Business Breakthrough programma helpt je een sterk bedrijf te bouwen met de beste en nieuwste kennis op het gebied van marketing, social media en sales

Ben jij een ondernemer of zelfstandige die een kenniswerker is zoals een trainer, coach of ben je zelfstandig werkzaam als adviseur op het gebied van IT, finance, communicatie/PR, sales of marketing?

Herken je het volgende?

 • Verdien je nog te weinig met je eigen bedrijf of het gaat best prima maar je wilt naar een next level in omzet en mindset?
 • Ben je op zoek naar slim combineren van off- en online marketing?
 • Wil je weten hoe Social Media echt werkt zodat je er klanten mee aantrekt?
 • Wil je sales inzetten met compassie en vanuit je hart?
 • Wil je meer balans tussen je bedrijf en je vrije tijd, je gezin, je partner en je familie?
Je niet meer gedragen als werknemer binnen je bedrijf,
je ondernemerschap volop ontplooien met een goed inkomen.

Je bedrijf start je vanuit je passie en het willen bijdragen aan een betere wereld. Het is jouw plek voor voldoening, plezier en focus op je zakelijke en persoonlijke (spirituele) groei. Je hebt daarvoor een goedwerkend marketingsysteem nodig. In het Business Breakthrough Programma leer je dit systeem stap voor stap. Je gaat aan de slag met een uiterst lucratief verdienmodel. Dit levert je veel geld op. En – nog belangrijker – het geeft je meer vrijheid bij het kiezen van activiteiten en klanten die bij jou passen en je leven in balans brengen en houden.

Business Breakthrough Programma levert je het volgende op:

 • Je leert het speciaal door drs. Petra Iuliano MM ontwikkelde Business S.P.I.R.I.T. Blueprint© eigen maken
 • Je ontdekt jouw X-Factor waarmee je je bedrijf krachtig in de markt neerzet met groot onderscheidend vermogen
 • Je overwint angsten en belemmeringen, je pakt door, niets gaat je nog tegenhouden. Jouw mindset heeft alleen nog focus op succes.
 • Je wordt onafhankelijk van uurtje/factuurtje en laat zo je inkomen groeien naar een zeer hoog niveau
 • Je zet een bijzonder productenpakket op waar je goedbetalende klanten mee aantrekt
 • Je maakt je de beste marketing (off- en online) en saleskennis eigen waarmee je een sterk bedrijf bouwt voor nu en ver in de toekomst
 • Je acties en campagnes voor het vullen van je trainingen en workshops zullen voortaan succesvol gaan verlopen

In het Business Breakthrough Programma ga je meteen aan de slag met praktische stappen en een helder actieplan. Er is persoonlijke begeleiding en je komt in een groep waarin je elkaar ondersteunt. De focus ligt op snel meer omzet maken en het bouwen van een sterk bedrijf.

Het Business Breakthrough Programma bespaart je de tijd en kosten van zelf het wiel willen uitvinden. Je worsteling met te weinig inkomen, ‘ongeschikte’ klanten en het uitblijven van een aantrekkelijk aanbod komt ten einde. Je profiteert van mijn enorme ervaring in marketing en sales. Naast jouw expertise ga je deze kennis meteen inzetten om je bedrijf te laten groeien.

Persoonlijke Begeleiding
Wie al hulp hebben gehad

Business Breakthrough Programma is een initiatief van drs. Petra Iuliano MM. Zij is een ware kennisbron als het om marketing en sales gaat.

Ervaren professionele hulp

Persoonlijke hulp wordt gegeven door mij, Petra Iuliano Marketing Mentor en Profit4Purpose Agent. Ik help hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen die werken vanuit hoofd, hart en spirit. Ik help hen hun omzet binnen 12 maanden te verdubbelen met slimme verdienmodellen.

Sinds januari 2010 ben ik zelfstandig ondernemer. Tijdens mijn MBA Marketing studie aan de TiasNimbas Business School ontstond de interesse in het starten van een eigen bedrijf. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in klantgerichte commerciële functies (customer service, sales en marketing) bij multinationals als Eastman Kodak, AOL Time Warner en Konica Minolta Printing Solutions. Bij de bedrijven waar ik werkte was ik verantwoordelijk voor budgetten van meer dan 1 miljoen euro. Hier heb ik geleerd wat nodig is om de inzet van marketing tot een succes te maken!

Mijn klanten zijn met name kenniswerkers zoals consultants/adviseurs, coaches, trainers, tekstschrijvers, websitebouwers en ondernemers met een achtergrond in de PR/communicatie, sales en marketing. Om hen de nodige resultaten te laten bereiken zet ik mijn grondige state-of-the-art marketing- en saleskennis in.
Naast mijn trainingen aan ondernemers en zelfstandigen houd ik mij bezig met sociale innovatie. Zo heb ik mijn marketingexpertise ingezet voor onderwijsvernieuwing omdat ik grote waarde hecht aan de praktische aansluiting van het onderwijs op het bedrijfsleven. Voor de Hogeschool Rotterdam heb ik in 2011 voor de 4e jaars studenten Commerciële Economie de minor Business Model Innovator ontwikkeld. De praktische toepasbaarheid en het innovatieve karakter van dit marketingvak hebben geleid tot een officiële accreditatie van het College van Bestuur.

Ik geloof dat mens, bedrijf en maatschappij één netwerk moeten vormen. Ik zie deze drie krachten als één netwerk waarbinnen ze elkaar continue waarde leveren. Ik noem dit The Network of Purpose.

Het Business Breakthrough Programma is alleen voor de meest
ambitieuze hoogopgeleide ondernemers en zelfstandigen toegankelijk!

Om jou en andere hoogopgeleide ondernemers te helpen, heb ik een 5-stappen groeiplan ontwikkeld om de beste en duurzame resultaten te behalen.

Dit 5-stappen groeiplan is de Business S.P.I.R.I.T. Blueprint©

Dit plan geeft jou houvast en leidt je naar de blauwdruk voor een succesvol bedrijf. Het bestaat uit de volgende onderdelen:
S.P.I.R.I.T. = STORY, POSITIONING, INFLUENCE, RESULTS, INCOME INNOVATION en TAKE OFF

 • STAP 1:
  Why
 • STAP 2:
  Who + what
 • STAP 3:
  How
 • STAP 4:
  When
 • STAP 5:
  Next level
Take Off

Je leert je business horizon verbreden en grootser denken. Je krijgt de juiste instelling en mindset en je doorbreekt belemmerende overtuigingen. Jij toont de juiste leiderschap om je expertstatus uit te dragen en veel impact te hebben op jouw klanten.

 • Verdubbel je omzet en meer dan dat met de Business Model Breakthrough Boost©

Goed verdienen met je bedrijf ga je doen als je je kennis weet om te zetten naar high-end producten. Die producten vertaal je naar een onweerstaanbaar aanbod. Een ware boost ga je met je omzet maken als je je aanbod ook als groepsprogramma in de markt zet. Wat komt daar allemaal bij kijken? In het Business Breakthrough Programma word je stap voor stap begeleid naar krachtig ondernemerschap en groei in omzet en persoonlijke ontwikkeling.

 • Boek concrete resultaten met je Daily M.A.P. (Massive Action Plan)

Doe je mee aan het Business Breakthrough Programma?

Dit is wat je krijgt:

 • 5 live seminars
 • 6-12 individuele consults (1 uur)
 • 3 speciale Q+A sessies (2 uur)
 • 6 webinars (Verdienmodel, Eigen Aanbod Maken en Vermarkten, Social Media, Online Marketing, Acquisitie etc.)
 • Deelname aan besloten Facebook Groep om elkaar vragen te stellen en te ondersteunen

Alle deelnemers ontvangen heldere en praktische stap-voor-stap informatie over het bouwen van je bedrijf via de inzet van marketing/sales/social media in de vorm van mp3’s van de Q+A’s, opnamen van de webinars, handige checklists, werksheets, Emailmarketing handboek en templates.

+ GRATIS BONUSSEN ter waarde van ruim € 2000,-

 • Persoonlijke coaching Salesdriven webteksten en Blogging/Copywriting t.w.v. € 1997,-
 • 2 Business Energy Calls met coach Arjen Luijendijk van 30 minuten. Laat je mentaal sterker maken in het bouwen van een succesvol bedrijf t.w.v. 2x € 197,-

Locatie: De live trainingen vinden plaats op een mooie locatie in en rond Rotterdam met heerlijke lunches. Ik werk 1 op 1 zodat jij veel individuele aandacht ontvangt. Kom in actie!

Start: Meteen

Business- Breakthrough-Garantie

Ik ben er van overtuigd dat tijdens het Business Breakthrough Programma je bedrijf sneller groeit. Daarom geef ik je een unieke Business-Breakthrough-Garantie. Als je na het eerste middagseminar niet tevreden bent, dan meld je dat binnen 24 klokuren aan mij via de email. Je krijgt vervolgens het inschrijfbedrag retour minus een bedrag van € 497,- voor de gemaakte kosten. Daarnaast geef je de door mij uitgereikte materialen retour. Ik ga er vanuit dat het Business Breakthrough Programma voor jou en je bedrijf veel meerwaarde biedt. Daarom kan ik je deze garantie geven.

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat...

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat...

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat...

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat...

Consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat...

The Network Of Purpose