petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

De grote kans op toekomstproof ondernemen die nu heel goed werkt

Veel ondernemers vragen zich nu af waar we op zouden moeten focussen in hun bedrijf nu er dagelijks zoveel verandering en onzekerheid heerst.
En daar komt nog bij, veel ondernemers hebben geld verloren en hebben dit te vervangen.
Maar als er disruptie is komen er ook kansen.
Het is mij de afgelopen weken in de gesprekken met mijn klanten duidelijk geworden dat het geven van online programma’s nu in de categorie ‘’grote kansen’’ vallen.
Ik zal je zo vertellen waarom. Eerst wil ik het helder hebben dat ik niet degene ben die jou de ‘’dit is het ding dat je absoluut nu moet doen omdat het het enige is voor jou’’ gedachte inpepert.
Nu ik dit heb gezegd, hieronder 6 redenen waarom dit het perfecte moment is om je eerste (of volgende) online programma of training neer te zetten.
1) Online Leren Nu Enorme Kans
Gedurende de quarantaine hebben zich veel mensen zich tot het internet gewend om dingen te leren. Ze hadden meer tijd over dus gingen ze nieuwe vaardigheden leren, nieuwe ideeën opdoen en ook lol trappen tijdens Zoomparty’s. Maar hoe dan ook, ze zijn zich aan het voorbereiden voor de toekomst.
Ik heb een klant die nagelstyliste is. Ze moest haar deuren sluiten, maar in de quarantaine tijd ontwikkelde ze een online programma. Ze creëert zo extra inkomsten, ook voor later. Ze ontdekt een hele nieuwe wereld, een wereld van meer bereiken, meer klanten en veel meer inkomsten.
Mensen zijn zich behoorlijk meer bewust geworden over digitaal leren. En de shift biedt een kans die ook na het einde van de pandemie zal voortduren.
2) Verdien Snel Cash
Een aantal van mijn klant verloor zo’n 40-60% van hun inkomsten toen het coronavirus in Nederland arriveerde. Dat bracht veel onzekerheid en stress met zich mee.
Maar Simone ging in slechts 3 weken van gestrest naar haar rekeningen weer kunnen betalen door snel online programma’s te lanceren. Het was de eerste keer dat ze dit deed.
Ook jij kan een online cursus de wereld ingooien, gewoon als test zodat je in een paar weken snel cash hebt. Het hoeft niet meteen perfect te zijn om snel te verdienen en van grote waarde voor andermans leven te zijn. Je kan een pilot doen.
En daarnaast, ik leer klanten methoden waarmee je binnen een paar dagen cash genereert en eenvoudig online aan de slag gaat. Zo paste Iris de marktonderzoek methode toe en kreeg ze binnen no-time klanten.
3) Jouw Online Programma: De Hefboom Voor Zekere Toekomst
Terwijl zoveel ondernemers vasthouden aan hun denkpatroon van onzekerheid in deze tijd, kan jij je beter voorbereiden op de toekomst. Een online cursus in de markt zetten brengt niet alleen snel cash met zich mee. Het is een dienst dat in waarde zal groeien en jouw merk de komende jaren zal versterken.
Het is een hefboom. Het is schaalbaar. Eenmaal neergezet laat je hiermee je inkomen structureel groeien.
4) Bescherm Je Bedrijf Tegen Recessies
Ik heb 2 vrienden die goed geld verdienen met public speaking. Toen COVID eraan kwam verloren ze beiden in een oogwenk tienduizenden aan inkomsten.
Voor een van hen betekende dit 95% verlies aan inkomsten…foetsie. Hij verdiende een paar ton en zit nu in rats want hij heeft geen idee hoe zijn huur te betalen. De andere vriend heeft genoeg inkomen om de quarantaine tijd door te komen. Het verschil is dat deze tweede vriend al online cursussen en programma’s verkocht.
Met online maak je je bedrijf weerbaar in tijden van economische neergang. Want je hebt verschillende inkomstenbronnen in handen.
5) Er Wacht Een Geheel Nieuwe Klant Op Jou
Ik heb een klant die door de quarantaine haar deuren moest sluiten en haar workshops online moest geven. Tot haar grote verbazing trekt ze nu flink wat klanten aan die ze nooit eerder kende. Er zijn nu geen grenzen meer en ze groeit op dit moment internationaal uit.
En met deze betalende klanten op haar lijst kan ze hen in de toekomst meerdere online diensten verkopen, ook als de pandemie voorbij is.
6) Een Gevoel Van Purpose Gedurende Deze Uitdagende Tijden
Zoals een van mijn klanten zegt: ‘’Als ik me even wat down voel naar aanleiding van wat er gaande is, vraag ik me af hoe ik waarde kan delen. Ik merk dat het neerzetten van online cursussen mij een purpose geeft. Daarnaast zie ik het als een kans om anderen goed te helpen.’’
Mogelijk word je gek van woorden als funnels, emailmarketing, business automation…maar mogelijk niet van de term continue klantenstroom.
En dat is precies wat mij online ondernemen heeft gebracht toen ik 5 jaar geleden dat deel in mijn bedrijf opzette. Vele waardevolle lessen later deel ik deze kennis van het online ondernemen met mijn klanten.
Graag doe ik dat ook met jou.
Ik heb 25 jaar ervaring in de marketing opgedaan en inmiddels honderden klanten geholpen als websitebouwers, coaches, creatieven, consultants en business coaches om door hun inkomstenplafond te breken met slimme online verdienmodellen.
Ik schreef het boek 50 Verdienmodellen en dit is inmiddels een bestseller. Graag deel ik mijn grootste waarde op 9 juni met jou.
Je gaat dinsdagavond 9 juni om 20:30 uur heel veel leren over 3 Eenvoudige Stappen Naar Succesvol Online en Toekomstproof Ondernemen
Tijdens deze live Business Masterclass leer je:
👉 Bewezen Toekomstproof Verdienmodellen
👉 Hoe je gemakkelijker en sneller goede relaties opbouwt met potentiele klanten via het Leads Groei Systeem
👉 De 3 belangrijkste stappen voor jouw Succesvolle Online Marketingcampagne
👉 Waarom de Cyclus van Vertrouwen & Verbinding™ ervoor zorgt dat je op integere wijze online klanten binnenhaalt en er voortdurend geld in jouw laatje binnenkomt
👉 Hoe jouw kennis, gaven en talenten te herpositioneren en anders te verpakken voor snel online succes
👉 Hoe je binnen 24 uur naar een 6-cijferige (online) business kan groeien
👉 Waarom in de 21ste eeuw klanten binnenhalen werkt als de stappen in (online) daten
Voorbeelden van andere ondernemers die slimme online verdienmodellen al succesvol toepassen.

>>> Reserveer Hier Je Plek
Houd je hoofd koel en in deze tijden, maar je hart open voor vele nieuwe en lucratieve mogelijkheden om je bedrijf de grootste boost ooit te geven.
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: Ken jij in je omgeving ondernemers die bang zijn om veel klanten te verliezen in deze tijd? Stuur ze deze link om ze te helpen.

 

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.