petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

de ‘’magic’’ van online ondernemen

Van de week was het weer zover. Ik sprak een onderneemster die ‘’overal’ al was geweest.

Flink geïnvesteerd in een guru die nu hij binnen is en duizenden ondernemers heeft ‘’geholpen’’, relaxed de zomerbries door zijn haren laat wapperen op een heerlijk Spaans eiland.
​​‘’Ja, ik heb al zijn cursussen gekocht!’’, zei ze. ‘’Daar ben ik mee begonnen.’’

Als een speer zette ze daarna online programma’s op. Want ja, zo zeiden ze, dan heb je passief inkomen. Zo ontstond een machtige mengelmoes van checklists, weggevers, mini-cursussen etc.

Ok en wat gebeurde daarna?

‘’Allerlei zaken geleerd bij anderen over presentaties geven, Facebook Advertising, Google Adwords, Youtube cursus en hoe je een automatische funnel maakt.’’

Voortvarend is ze een jaar geleden deze kennis gaan opslurpen alsof het heerlijke slierten spaghetti bolognese waren.

‘’Super interessant! En wat is het resultaat?’’, vroeg ik.

• 1 jaar website live
• 3 verkopen gehad (1x 49 euro en 2x 99 euro)
• 35-100 views per dag op mijn site

Ik was met stomheid geslagen. Al dat geld door de plee gespoeld???

Ok, en nu?
​​ ‘’Op dit moment zit ik letterlijk aan de grond… Ik zoek hulp om me vooruit te helpen, wil mijn steentje bijdragen.​ Ik maak mij zorgen om mijn toekomst, kan mij daardoor niet echt goed focussen. Hoe ga ik de puzzel ook echt in elkaar laten passen?’’

Tja, duidelijk weer een voorbeeld van iemand die de ‘’magic’’ van online ondernemen en passief inkomen als zoete koek slikte.

Kijk, er niets mis met online ondernemen. Alleen is er weinig magic en passief aan.

Zelf zit in de beste Amerikaanse en andere internationale masterminds met top online ondernemers. Ze zetten miljoenen om.

Maar ik hoor ze nooit over de magic en passief inkomen. Sprookjes bestaan namelijk niet.

Word wakker!

Allerlei tactieken zoals Facebook Advertising, Google Adwords en Youtube aan elkaar plakken gaat je niet helpen als de lijm ontbreekt.

Je mist een essentieel onderdeel: de strategie die alles met elkaar verbindt. Dat leren ze je niet in de markt. Kost ze teveel tijd en moeite.

Ook jij hebt een droom. Mogelijk is dat online ondernemen. Of heb je stiekem nog het geloof in de hype van passief inkomen, het zogenaamde ‘’virtueel vastgoed’’.

Prima, draai je lekker nog een keer om in La La land. Morgen word je wakker en blijkt dat de dag nog net zo is als die van daarvoor.

Laat eens weten, wat heb jij allemaal al geprobeerd om vrijheid van tijd en geld in je leven te creëren?
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: Op 27 august om 20:30 uur tijdens de gratis Business Masterclass vertel je meer over welke lijm je nodig hebt om alles in je bedrijf aan elkaar te plakken zodat je vrijheid van tijd en geld krijgt.

Niet de hype. Maar echt!

>>>Geef je hier op

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.