petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Gratis Toolkit Bij Boek In 10 Stappen Continu Online Klanten!

Ik heb Italiaans bloed, dus ik geef gul. Je ontvangt niet alleen dit boek, maar ook een gratis toolkit met handige gereedschappen om lekker aan je bedrijf te sleutelen. Maar het blijft dan niet bij sleutelen. Je repareert je bedrijf, knapt het op en maakt die klus af. Je implementeert wat je hebt geleerd .

Gratis deelname Network Of Purpose Community
Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. In mijn Network Of Purpose community tref je andere toffe ondernemers, die net als jij graag de vrijheid willen om hun eigen financiële koers bepalen, en niet meer afhankelijk zijn van oude systemen.

Neem deel aan de digitale revolutie en exponentiële groei.

Heel veel succes met het lezen van het boek en het doorlopen van de 10 stappen.

Teveel zzpers werken harder en harder, maand na maand,
en NOG STEEDS lukt het hen niet om aan € 50.000 omzet per jaar te komen.

Downloads bij de stappen van de toolkit

Stap 1

Brandstory Blueprint

Stap 2

Bepaal je doelklant

Stap 2

Bepaal je niche

Stap 5

7 Slimme Verdienmodellen

Stap 7

Salespagina template

Stap 8

Leads groeisysteem

Stap 9

Voorbeeld Trojaanse paarden

Dit is Petra

Petra helpt ondernemers met minder moeite meer winst te maken en hun bedrijf op te schalen via de inzet van slimme verdienmodellen. 

Zij is bedenker en oprichter van de eerste virtuele co-workingspace in Nederland: de Network Of Purpose. Ze is Business Strateeg en de nummer 1-Verdienmodellen Expert voor ondernemers. Ze stond op de podia van TEDx Rotterdam, Ahoy Rotterdam, het Sprout trendevent en op het grootste marketing, insights en analytics event (MIE) van Nederland.

Artikelen van haar hand zijn te vinden op www.marketingonline.nl en www.managementteam.nl. Regelmatig verschijnt Petra in de media, als het gaat over verdienmodellen. Interviews met haar vind je in HP/De Tijd en het Algemeen Dagblad. Ze kwam als verdienmodellen expert aan het woord in het NPO 1- radioprogramma Astrid Out Of The Box. Daarnaast was zij te gast bij een tv-uitzending van RTLZ, over ondernemerschap.

Petra heeft meer dan 20 jaar ervaring opgedaan in de marketing en sales bij internationale gerenommeerde bedrijven en startte haar bedrijf in 2010. In 2009 behaalde zij haar Master Of Marketing bij de Nummer 1-Business School in Nederland: TIAS School For Business And Society.

En in 2011 ontwikkelde zij het marketingvak Business Model Innovator voor de Hogeschool Rotterdam voor de vierdejaarsstudenten Commerciële Economie. Het is officieel geaccrediteerd door het college van bestuur.

Petra host haar podcast The Next Level Live Show waarin zij haarfijn uitlegt hoe business bouwen nu echt werkt: geen hype, geen quick-fixes, geen bullshit en geen valse beloftes. Haar werkwijze heeft affiniteit met Design Thinking en The Lean Startup-methoden.

Naast marketeer is Petra internationaal gecertificeerd NLP-trainer en volgde zij meerdere softskills traningen zoals Evolving From Identity Level via Robert Dilts en Coming To Wholeness via Connirea Andreas. Verder is zij gecertificeerd Purpose Coach waarmee ze klanten empowert tot sterkere en zelfbewuste ondernemers.

Gratis deelname Network of Purpose Community

Je hoeft het niet allemaal alleen te doen. In mijn Network Of Purpose community tref je andere toffe ondernemers, die net als jij graag de vrijheid willen om hun eigen financiële koers bepalen, en niet meer afhankelijk zijn van oude systemen.

Neem deel aan de digitale revolutie en exponentiële groei.

4.5/5

”Ik worstelde te lang met hoe dan anders want ik bleef hangen in uurtje/factuurtje. Ik ben erg blij dat ik jou heb gevonden en uit dat denk kringetje ben gekomen. De doe maar normaal houding en transparantie die jij hebt spreekt me erg aan. Bedankt Petra, ik heb enorm veel van je geleerd! Je hebt me op de rails gezet en het is nu aan mij om te trein te laten rijden zo hard als ik dat wil. Bedankt voor alle inzichten, tools, hulp en gesprekken.”

– Jolanda verdiende € 6000 in 1 week.

Jolanda Damsma

Content Academie

4.5/5

”Ik verkocht behandelingen voor €50 p/u. Nu verkoop ik mijn waarde voor €1000 via een online traject. Ik durfde niet te geloven dat mijn klanten dit zouden betalen. Eindelijk kan ik nu minder werken en meer verdienen.”

– Najat haalde in 1 webinar meteen 3 klanten binnen

Najat Haddouch

Hijama en Cupping Rotterdam

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.