petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Goudkoorts

Het lijkt af en toe wel op een goudkoorts wat ik om mij heen zie op Facebook.
“In slechts 90 dagen ging ik van € 0 – € 100,000!”
“Vanaf morgen naar je eerste miljoen
“Verviervoudig Je omzet In Slechts 2 uur per week!”
Heus, ook jou komen deze kreten bekend voor. Je ogen gingen ervan rollen. En…
…je vroeg jezelf wellicht af of je iets over het hoofd hebt gezien omdat het bij jou nog niet zo ver is.
Heb je de kans op gigantisch business succes gemist? Mogelijk een kostbare misstap gemaakt? Ontbreken bij jou de Get-Rich-Quick genen?
Kijk, het is zo dat degenen die al flink wat jaren bezig zijn, hetzij offline of online, grote successen behaalden zonder dat ze een goed fundament hadden in hun bedrijf.
Ze handelden snel, leerden megaveel, brachten heel veel waarde, verdienden heel veel geld en maakten zich er geen zorgen over dat alle puzzelstukken in hun bedrijf in elkaar pasten.
Dat is het voordeel van pionieren. Je bent als eerste bij het goud.
Maar het goud raakt een keer op. Aan het creëren van waarde daarentegen komt nooit een einde.

Er zijn genoeg kansen voor ondernemers die bereid zijn iets waardevols, origineels en innovatiefs te creëren. Tenminste, als hun bedrijf ontworpen is voor de lange termijn.
Je hoeft je geen zorgen te maken over die anderen die als eerste bij de pot met goud waren als je nu bereid bent ervoor te gaan.
Vandaag de dag heb je een veel steviger fundament onder je bedrijf nodig om te kunnen groeien, prachtige zaken te creëren, problemen op te lossen voor je klanten en goed te verdienen.
Je hebt systemen nodig voor exceptionele klantervaringen. Je hebt plannen nodig voor marketing strategieën die voorbij gaan aan de volgende losse flodder tactiek /shiny object waarmee je binnenkort om je oren wordt geslagen (denk hierbij aan Periscope, funnels, veel Facebook posten etc.).
Je hebt projectmanagementstructuren nodig die je in staat stellen jouw werktempo vol te houden voor de komende 5, 10 of zelfs 15 jaar in plaats van burn-out te raken in de get-rich-quick hustle.
Je hoeft echt niet 80 uur per week te werken en je hoeft bepaalde zaken niet METEEN op te lossen.
Je hebt simpelweg de commitment nodig om jouw bedrijf stukje bij beetje vanaf de bodem naar de top op te bouwen.
Dat is waar ik mijn klanten in de Network Of Purpose mee help. Hierin zitten de meest slimme ondernemers die samenwerken om de topspelers te zijn binnen de Nieuwe Economie.
Je bent bereid de zaken in je bedrijf te prioriteren, een stevig fundament te bouwen en een bedrijf te bouwen dat de tand des tijds weerstaat – en niet simpelweg de goudkoorts hype achterna te lopen.
Als jij daarvoor wilt gaan en bereid bent hierin te investeren qua tijd, geld en energie, kom ik graag met je in gesprek.
Om zelfstandige ondernemers met hun krachtige energie de topspelers te laten zijn binnen de Nieuwe Economie is het belangrijk dat we elkaar opzoeken en de handen ineen slaan.
Op die manier werken we samen aan een meer inclusieve, eerlijke en compassievolle maatschappij.
Ik spreek je snel!
Hou van jezelf,
XXX Petra
P.S.: Als je een verdienmodel scan wil inplannen kan dat via deze link.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.