petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Gratis 5-daagse challenge – Word Volgeboekt!

Iedere ondernemer heeft een verhaal. Het probleem is alleen dat het verhaal dat wordt verteld vaak anders is dan het echte verhaal.

Vanaf dat we 4 jaar oud zijn we overgeleverd aan een systeem dat ons vertelt hoe we moeten denken en wat we moeten doen. En eenmaal ondernemer zijn er weer heel veel mensen die jou vertellen hoe je bedrijf te runnen en hoe jij je marketing hebt te doen.

Ze doen ons geloven dat er een goede en een slechte manier is. Maar wat waar is, is dat je gewoonweg jezelf mag zijn.

Een van mijn oudste herinneringen is dat ik op 2-jarige leeftijd op de schouders zit van mijn vader en we naar de Italiaanse ijssalon gaan in Rotterdam. Daar zaten zijn vrienden, daar kon hij zijn taal, gewoonten en cultuur kwijt.

Voor het geval je het niet weet, mijn vader is Italiaan.

Hij is van arme komaf en zocht werk in Nederland. Hij heeft 3 jaar lagere school gehad.
Hij is intens en puur. Hij is echt.

En zo wil ik ook mijn bedrijf leiden. Op mijn voorwaarden.

En als ik het soms even tot mijzelf wil komen, omdat ik over de kook raak van al die hypes, de zogenaamde laatste get-rich-quick formules of heilige gralen naar het grote goud, keer ik terug naar puurheid, naar mijn Italiaanse roots, het dorp van mijn vader.

Dit jaar bleef ik er week om na te denken. Ik verblijf dan bij mijn oudste nicht. Ze woont in het huis dat ooit van mijn opa en oma was.

Er was geen stromend water toen ik daar als kind was. Alleen een put. En de rest van het water haalde je verderop bij de waterpomp.

Als ik daar ben realiseer ik me weer van alles. Dat ik zo blij ben dat ik niet alle regels volg die je zogenaamd moet volgen om succesvol te zijn. Dat ik het op mijn manier mag en kan doen.

En die manier werkt prima. Ik ontwikkelde een bewezen systeem om integer en authentiek klanten mee binnen te halen. Continu klanten.

Ik neem je graag mee in dit systeem om volgeboekt te worden. Ik nodig je hierbij uit voor de gratis 5-daagse challenge. Op 28 oktober om 12:00 uur is de kick-off.

Ik neem je 24 uur lang mee naar 24 topitems om volgeboekt te worden en constant klanten te krijgen.

Het is GEHEEL GRATIS. ALLES voor JOUW bedrijf – beste gratis training die er online te vinden is!

Wat je leert is:
👉 5 Manieren Hoe Een Constante Stroom Aan Goedbetalende Klanten Te Vinden
👉 De 6 Fasen Om Meer Aan De Juiste Klanten Te Verkopen
👉 De 7 Geheimen Om Meer Goedbetalende Klanten Aan Je Te Binden

>>>Meld je hier aan

Log in de Network Of Purpose (mijn eigen business platform) met jouw naam en emailadres en ik zorg dat ik je toelaat.

Jaren en jaren zijn we als mens bezig ons te conformeren en ons te gedragen hoe het zogenaamd zou moeten. Terwijl het juist zo heerlijk is om jezelf te zijn.

Vaak hoor je dat de grootste angst van mensen is dat ze bang zijn om te falen. Maar ik denk dat onze grootste angst is dat we bang zijn niet het verschil te kunnen maken en niet het leven gaan leiden waar we toe in staat zijn.

We willen als mens echt iets bijzonders van onszelf neerzetten. Iets voor anderen achterlaten.

Stiekem houden we die fantasieën over impact maken en succes vaak voor onszelf. Maar ze zijn er wel.

Soms hou ik mezelf echt voor de gek en vertel ik mijzelf dat mijn dromen niet haalbaar zijn. Dat het leven aan elkaar hangt van compromissen.

En ja af en toe zijn compromissen nodig. Maar mijn dromen, die zijn echt. Mijn vader zou er ook geen compromis van maken.

Hij leeft nog en is altijd vol verhalen. Ja eens overlijdt hij en kan je logischerwijs ervan uit gaan dat hij eindigt als skelet.

Maar daar ben ik het niet mee eens. Ik denk dat ieder mens eindigt als verhaal. En dat verhaal ben je nu al aan het schrijven.

Dus de vraag is, geeft het verhaal dat je aan het schrijven bent de waarde aan die je echt bent?

Mijn missie is ondernemers mee te nemen naar een leven waarin ze betaald worden naar wat ze waard zijn. Anderen zijn je al voorgegaan. Ze zitten in de Network Of Purpose.

Geef je hier op voor de gratis 5-daaagse challenge om volgeboekt te worden zodat jij gaat verdienen wat je waard bent.

Hou van jezelf!

XXX Petra

P.S.: Ken je andere ondernemers die graag volgeboekt willen worden en verlangen naar een stabiel inkomen? Stuur ze deze link zodat ze met challenge mee kunnen doen.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.