petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Hoe te weten wat je klant wil kopen vóórdat hij koopt

Hoe zorg je ervoor dat de dienst of het product dat je hebt aanslaat in de markt? Wat maakt dat jouw dienst of product zich als vanzelf verkoopt?
Ik bedoel…jij wilt best tijd en moeite steken in Sociale Media en jezelf online zichtbaar maken…maar het moet wel leiden tot meer klanten.
Ja toch?
Ik neem je de komende tijd stap voor stap mee in de wereld van online lanceren. Daarbij geef ik je het exacte stappenplan dat jou helpt succesvol online te lanceren.
Ik leg je exact uit wat er voor nodig is om succesvolle campagnes te lanceren of je groepen vol te krijgen.
Daar is een systeem voor. Dat systeem levert je een constante stroom aan klanten en een voorspelbaar hoog inkomen op. Ik leer dit al jaren met succes aan mijn klanten.
Maar hoe begin je dan…met online zichtbaar zijn? Gekke bekken trekken en video van maken? Dansje doen voor de camera en op Instagram zetten?
Jaaaaaaaaa…ik zie je glimlachen. Je ziet ze voorbijkomen hè?
Laat die roeptoeters maar even links liggen. We gaan het niet hebben over schreeuwen, maar over luisteren.
Juist, stap 1 voor superveel online succes is LUISTEREN. En nu snel met je oor tegen je plakkerige mobiel aan zitten…
…om te luisteren naar de doelen van jouw potentiële klanten
…om te luisteren naar de vragen van jouw potentiële klanten
…om te luisteren naar de frustraties, problemen en pijn van jouw potentiële klanten
…om te luisteren naar de verlangens en dromen van jouw potentiële klanten
Des te beter je elke conversatie begrijpt, des te beter je weet waar ze tegenaan lopen. Dus in plaats van roeptoeteren is steeds de vraag als je op Social Media bent: wat is de conversatie die hier gaande is?
Ik zeg wel eens, je potentiële klanten hebben jeuk en willen krabben. Dan is de vraag voor jouw: welke jeuk willen ze weg hebben, waar zitten ze op te krabben?
Kortom die online conversaties (hun vragen, doelen, frustraties…etc.) zijn een goudmijn aan informatie. Schrijf ze eens op en je komt tot een geweldig idee voor je aanbod.
Hou van jezelf!
XXX Petra
#1 Verdienmodel Expert voor ondernemers, Business Strateeg, TEDx spreker en auteur van 3 boeken over hoe meer te verdienen met je kennis, gaven en talenten vanuit jouw waarden en principes.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.