petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Is de Paashaas of de Angsthaas bij jou op bezoek gekomen?

Zag van de week een inspirerende video van Oprah Winfrey. Ze gaf hierin aan wat ik al heel vaak zeg:
‘’Je hebt een beperkte tijd om jouw droom in je leven neer te zetten. Verspil je tijd niet!
Wat is nou de echte waarheid achter al je excuses om uit te stellen? Vind jouw echte waarheid.
Neem vandaag nog de beslissing (dat is waar het om gaat) om in jouw echte waarheid van jouw leven te stappen. En jij weet echt wel wat dat is…jouw waarheid is jouw droom, het leven dat jij ECHT wil leiden.’’
Al maanden geef ik nu mijn gratis online training over 15 Verdienmodel Geheimen. Ook donderdag 31 maart weer om 15:00 uur.
En ik heb een boek geschreven over 50 Verdienmodellen. Het ene is gratis en het andere laag geprijsd.
Je kan natuurlijk volgen en lezen wat jij wil, maar het leven leiden en het bedrijf bouwen dat jij wilt, zit hem in de beslissing hier hulp voor in te roepen.
Toch heb je dat wellicht nog niet gedaan en blijft het worstelen. De Angsthaas is bij je op bezoek gekomen in plaats van de Paashaas.
Stel je eens voor…je leven is ten einde, je ligt op je sterfbed, je bent zo’n jaar of 90. Waar denk je dan aan? Waar heb je spijt van?
Uit onderzoek blijkt dat veel mensen niet spijt hebben van wat ze WEL hebben gedaan maar van wat ze NIET hebben gedaan in hun leven om hun dromen te verwezenlijken.
Met name hebben ze spijt van de risico’s die ze niet hebben genomen. Hoe triest is het dan als je tegen het einde van je leven je realiseert dat je niet ECHT hebt geleefd?
Het is jouw leven en van niemand anders. Hoe anderen ook vinden dat jij zou moeten leven, jij bent de regisseur van jouw leven.
Wat zou jouw toekomstige zelf zeggen over de ideeën die je nooit hebt uitgevoerd? Over je huidige dromen die nooit zijn uitgekomen? Over de boeken die je nooit hebt geschreven? Over de woorden die je nooit hebt uitgesproken? Over het bedrijf dat je niet hebt gebouwd zoals jij dat wilde?
Misschien dacht je te weinig tijd of geld te hebben…was het twijfel of angst?
Ach ja, je wilt een sprintje trekken, easy money…snel jouw droom bereiken voor weinig investering…is dat jouw idee? Trap je daar wel eens in en koop je goedkope stukjes van de puzzel en heb je die puzzel nog steeds niet af?
Als het allemaal zo gemakkelijk zou zijn dan zou je heel veel succesvolle ondernemers om je heen zien. Zelfstandigen die minimaal rond de 10.000 euro per maand verdienen. Maar die ken jij niet of je ziet ze niet.
Wat jij ziet zijn Angsthazen, de mensen die jou afraden te investeren in jezelf, vaak hebben ze geen ervaring met ondernemerschap, ECHT ondernemerschap.
Hun zogenaamde ‘’Je moet wel realistisch blijven’’ is een excuus voor pessimisme, geen doorzettingsvermogen hebben en niet bereid zijn ECHT voor je droom te gaan en hierin te investeren.
Maar ik denk dat jij een grote visie hebt en echt het verschil wilt maken.
Laat eens onder dit blog weten, wat is jouw droom? Wat wil je neerzetten?
Hou van jezelf!
XXX Petra

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.