petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Laat jouw inkomen zich niet meer raden, maar ga je het verdienen!

Voor ondernemers, en dan heb ik het over de ambiteuze serieuze types die een duurzaam winstgevend bedrijf bouwen, zijn een aantal zaken mega belangrijk:
• Grip krijgen op de goedbetalende klant
• Grip krijgen op het in de markt zetten van hun aanbod en zorgen dat het aanslaat
• Grip krijgen op vaste inkomensstroom
• Grip krijgen op schaalbaar inkomen
Ondernemers die hier niet mee bezig zijn als een jong katje. Ze vinden het blijkbaar leuk voortdurend hun staart achterna te rennen en te blijven spelen.
Ze hebben geen idee waarop te focussen om de juiste klanten aan te trekken, hoe hun bedrijf winstgevend in te richten, hoe meer vrijheid in hun bedrijf te creëren en blijven, soms jaren, in de start-up fase rondhangen.
Een kat mag dan 9 levens hebben, maar jouw bedrijf niet.
Start-up fase
Geen idee hebben hoe je bedrijf van de grond te krijgen, hoe een nieuw idee in de markt te zetten of hoe je bedrijf verder op te bouwen kost heel veel tijd, energie en geld.
En wat kost het meeste geld?
Dat is blijven hangen in (gratis) netwerken van andere niet ambitieuze of niet succesvolle ondernemers die net zo veel of minder weten dan jij.
Deze ondernemers blijven in de start-up fase hangen, ook al ondernemen ze soms jaren, omdat ze niet weten hoe hun oplossing aansluiting kan krijgen op het probleem van hun klanten.
Eenmaal je aanbod goed verpakt krijg je grip op de juiste klanten en kan je daardoor de markt veroveren en opschalen.
Maar het probleem van deze jonge katjes van ondernemers is dat ze denken dat het gaat om hun dienst of product. Ze hebben een geweldig idee, maar onderzoeken niet goed genoeg of het gaat aanslaan.
Omdat ze die onderzoeksfase niet goed aanpakken, of helemaal niet aanpakken, blijven ze in hun eigen gedachten hangen…of rennen voortdurend hun staart achterna.
Ze komen niet tot een doorbraak. Blijven op een bepaald inkomen hangen of verdienen te weinig.
Meestal zitten ze in een markt die overvol is…er zijn al heel veel trainers, coaches, therapeuten, webdesigners, tekstschrijvers, businesscoaches, communicatie adviseurs, administratiekantoren etc.
Wil jij door je inkomstenplafond breken en winstgevend duurzaam bedrijf bouwen?
Financieel Onafhankelijk
Op 24 mei a.s. geef ik eenmalig de PowerToProfit Masterclass in Amerongen. We werken die dag van 09:00-17:00 uur. De investering is € 147.
Het gaat nooit over jouw geweldige idee of dienst/product, maar om wat jouw idee/product exact oplost voor je klant. Het gaat erom in welke behoefte je voorziet waarvoor jouw idee/product/dienst een tool is om dat te bereiken.
De relatie tussen jouw oplossing en het probleem van je klant bepaalt of je toegang krijgt tot en grip krijgt op een grote en lucratieve markt.
Hiermee valt of staat jouw bedrijf. Zolang je dit niet oplost kan het jaren duren voordat je echt goed kan leven van je bedrijf, echt voor je eigen inkomen kan zorgen, eindelijk financieel onafhankelijk te zijn.
Het goede nieuws is als je weet hoe die relatie voor elkaar te krijgen dit een geweldig kans is om jouw idee/product in de markt te zetten.
Ga met potentiële klanten in gesprek. Ga het dan niet hebben over allerlei kenmerken van je aanbod. Wat je wilt begrijpen is hoe hun dagelijkse leven nu is en hoe het anders zal zijn in vergelijking met het in handen krijgen van jouw aanbod.
Oftewel wat is de transformatie/verandering die ze doormaken? Hoe gaat hun wereld veranderen nadat ze met je hebben gewerkt?
Inkomstenplafond
Ik zie je graag 24 mei tijdens de PowerToProfit Masterclass zodat je voor eens en altijd grip krijgt op jouw inkomen. Het laat zich niet meer raden. Jouw prijs zal geen punt van discussie meer zijn.
En blijven hangen in de start-up fase is er niet meer bij, jij gaat naar de Next Level.
Graag help ik jou door je inkomstenplafond breken samen met andere ambitieuze ondernemers die net als jij serieus hun bedrijf willen aanpakken en klaar zijn met hun staart achterna rennen.
>>>Boek hier je ticket
Er zijn nog 5 kaarten. Op 18 mei sluit ik de inschrijving.
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: PowerToProfit is niet zomaar een training…het is uniek en eenmalig. Het is de meest simpele en gemakkelijke manier om focus te krijgen op winst maken in jouw bedrijf en meer te gaan verdienen.
Je kunt je nu nog aanmelden…

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.