petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Mijn eerste baan was in de sales…ik vond het verschrikkelijk!

Op 16 april ben ik jarig en daarom ga ik jou trakteren. Jij kunt Euro 100,- besparen op mijn online programma Super Sales Spirit In 5 Stappen.
Wil jij graag in 2017 fris en vrolijk de lente in? Dan is april een mooie maand om daar mee te beginnen.
Sales is het hart van jouw bedrijf. Niets levert zo snel meer omzet op als sales.
En sales kan op heel veel manieren….en met name Op Jouw Manier!
Niet lang na mijn universitaire studie kwam ik in het bedrijfsleven terecht. Mijn eerste baan was…in de sales!
Ik werkte in de transportwereld en moest daar koud bellen. Dat ik dat ooit een jaar heb volgehouden…
Ik vond het verschrikkelijk!
Gelukkig kan sales ook heel anders. Weet je, ik geloof niet eens in verkoop.
Wat ik wel geloof is dat jouw klanten bij jouw kopen omdat ze connectie maken met hun hartverlangens.
Die hartverlangens van jouw klanten verwerk je in jouw gesprek, op jouw website, op jouw salespagina en…in jouw emails.
Stel je eens voor dat je een email aan jouw lijst zou sturen met de kennis dat ieder persoon reageert door jouw aanbod te kopen.
Stel je eens voor dat jij zulke emails schrijft waardoor de mensen op jouw lijst niet kunnen wachten om bij jouw te kopen.
Stel je eens voor dat jij het ultieme zelfvertrouwen hebt dat jij kan verkopen wanneer jij maar wilt puur door te laten zien hoe jij hen kan helpen in plaats van te pushen.
Klinkt dit als een droom? Nee, dat is het niet.
Het is een sales systeem.
…en het is precies dat wat Super Sales Spirit jou in 5 modules gaat brengen. En niet alleen met video, maar ook met oefeningen op werksheets.
Ik weet dat een van jouw grootste uitdagingen zit in het connecten met meer van de juiste mensen en hen tot klant te maken – sales.
Ik heb sales – zoals je hebt kunnen lezen – op een harde manier moeten leren.
Misschien weet je dit nog niet maar ik heb van origine talen gestudeerd. Ik hield mij bezig met literatuur en poëzie. Ik was echt niet bezig met commerciële zaken.
Maar ik kwam in het bedrijfsleven terecht en ben nu 8 jaar ondernemer. Ik heb mijn 10.000 uur gestopt in leren hoe sales werkt…offline en online. En nog steeds blijf ik leren om mijn verkoopvaardigheden te verbeteren.
Ik heb het tot mijn missie gemaakt om uit te zoeken waarom jij nou zo’n moeite hebt om jouw geweldige ideeën, talenten en gaven om te zetten naar:
1) iets dat mensen willen kopen
2) een campagne die ervoor zorgt dat je geld verdient met jouw aanbod
Daarom wil ik jou persoonlijk uitnodigen deel te nemen aan Super Sales Spirit in 5 Stappen. Als jij je uiterlijk 16 april aanmeldt ontvang je ook de uitnodiging voor de 2 gratis Mastermind Calls (18 mei en 7 juni 20:30) over Sales waarin jij mij alles kunt vragen over sales en het bouwen van een sterk bedrijf.
Bovendien ontvang je ook de checklist hoe jij via excellente emailmarketing integer en vanuit jouw verhaal jouw aanbod als grote waarde verkoopt.
In het online programma neem ik je mee naar mijn fel begeerde Sales Met Compassie Systeem. Klanten weten daarna winst te maken met hun bedrijf.
Ze leren de beste prijs voor hun waarde te vragen. Zo vraagt stemcoach Karin Michaëla Kolijn tegenwoordig Euro 2500,- voor een 1 op 1 dag.

”Ik voelde mij moedeloos. Ik had al in twee businesscoaches geïnvesteerd, maar nog geen euro verdiend. Ik had al zoveel materiaal, maar had nog niet de sleutel om klanten binnen te halen.
Tijdens het programma heb ik een aantal klanten binnengehaald voor goede prijzen binnengehaald. Ik weet wat ik de komende maanden moet doen om sales te genereren.”
 
 
Klinkt dit goed? Zou jij dat ook willen?
Klik hier en meld je aan voor Super Sales Spirit voor slechts Euro 197,-
Ik spreek je tijdens de live Mastermind Calls!
XXX Petra
P.S. Ik weet dat meer verdienen in 2017 voor jouw topprioriteit heeft. Sales is de tactiek die jou het snelst NU het geld oplevert om te kunnen besteden aan de marketing van jouw product of dienst, of aan die leuke fotoshoot jij die altijd al hebt willen doen.
Het creëren van een integer, betrouwbaar en repliceerbaar salesproces dat jij op ieder moment snel, kostenefficiënt en consistent in kan zetten is goud waard.
Super Sales Spirit In 5 Stappen is perfect voor jou omdat:
• Jij weet dat een bewezen sales systeem ervoor zorgt dat jouw gaven, talenten en kennis bij meer van de juiste klanten terechtkomt
• Jij gelooft in wat jij verkoopt en zou graag anderen de waarde ervan willen laten inzien
• Jij bent er helemaal klaar voor om meer klanten, meer geld en meer impact te verkrijgen via integere sales systemen.
• Jij bent bereid in jouw bedrijf te investeren en vertrouwt erop dat jij daar het beste van maakt
• Jij voelt dat sales dat ding is dat jouw bedrijf en het leven van jouw klanten een totale transformatie gaat geven
Klik hier en ontvang Super Sales Spirit In 5 Stappen!

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.