Geef Waarde, Verdien Geld en maak het Verschil.

Nu alles anders loopt in de wereld dan gedacht zie ik bepaalde zekerheden kantelen. In feite, oude zekerheden bestaan niet meer. Mogelijk zijn straks banen van 9-5 niet meer aan de orde.

Ik geloof dat het nu gaat om risico nemen. Nee…niet in de zin van voortdurend naar buiten lopen in plaats van thuis blijven.

Wat ik geloof is dat juist nu zelfstandigen hun eigen kracht hebben terug te pakken. De wereld herdefinieert zichzelf. En jij als ondernemer hebt dit nu ook te doen.

Oude ideeën van hoe ondernemen hoort vallen weg. Mensen die dachten dat de 9-5 werkdag ideologie hen zekerheid gaf gaan hier anders over denken.

Juist nu zijn er volop kansen voor zelfstandigen om goed (te blijven) te verdienen. En al dit bizarre gebeuren extra inkomstenstromen kunnen genereren.

Het digitale tijdperk geeft veel opties tot klantbehoud en extra veel inkomsten naast wat je al verdient. Dat wil je leren, voor nu en voor later.

Je wilt loyaal blijven aan je missie en dromen. Dat ga je niet opgeven, ook niet in onzekere tijden.

De vraag is nu: welke rol wil jij spelen in de herstructurering? Zie deze periode als een wedergeboorte.

Keer af van gewoonten en patronen die je niet langer dienen. Evalueer je waarden en prioriteiten.

Herdefinieer de realiteit. Mogelijk is alles waarvan je dacht dat de realiteit is nu niet meer van toepassing. Daarom is het zo belangrijk met flexibiliteit en nieuwsgierigheid naar het nu en de toekomst te kijken.

Je hebt los te laten wat je dacht dat je wist. Het oude loslaten en met totaal andere blik te kijken naar hoe je je bedrijf runde.

Zie 2020 als het jaar waarbij je teruggaat naar de tekentafel. Diep naar binnen kijkt en in lijn komt met je purpose. Zo ontwikkel je jouw innerlijke autoriteit. Je pakt je kracht terug. Je empowert jezelf.

Je hebt 100% verantwoordelijkheid te nemen voor je financiële toekomst. Ben je klaar om jezelf opnieuw uit te vinden?

Het jaar 2020 is in feite een grote open deur naar megaveel nieuwe kansen. Veel zelfstandigen gaan het niet redden omdat ze nog steeds in the box leven en denken. Ze houden vast aan wat ze denken te zijn.

Je bent geen slachtoffer van het feit dat je nu op een kruispunt staat. Ga je links of rechts? Of geen enkele kant meer op?

Je hebt proactief je rol op te pakken en jezelf opnieuw uit te vinden.

Dit is het begin van grote kansen. En is het nooit te laat jezelf opnieuw uit te vinden. Als je dat beseft, besef je ook dat het nooit te laat is om de wereld opnieuw uit te vinden.

Zelf heb ik 10 jaar ervaring met het helpen van zelfstandigen die zichzelf opnieuw hebben uit te vinden zodat ze het inkomen verdienen dat ze willen.

Dat zijn ondernemers als:
👉 Fysiotherapeuten
👉 Personal trainers
👉 Nagelstylisten
👉 Acupuncturisten
👉 Marketeers/consultants/trainers die eerst nog voornamelijk afhankelijk waren van losse offline klussen
👉 Schoonheidsspecialisten/huidtherapeuten
👉 Workshoptrainers
👉 Coaches
👉 Kunstenaars en Creatieven
👉 Spiritual Healers

Juist ja, jouw bedrijf kan doordraaien en floreren als nooit tevoren. De mogelijkheden om je nu bedrijf te laten groeien zijn juist enorm. De digitale revolutie rukt op en jij wilt niet achterblijven.

Daarom organiseer ik op woensdagavond 25 maart om 20:30 uur de gratis Business Masterclass 3 Eenvoudige Stappen Naar Succesvol Online en Recessieproof Ondernemen.

>>>Meld je hier aan

Ik heb 25 jaar ervaring in de marketing opgedaan en inmiddels honderden klanten geholpen als websitebouwers, coaches, creatieven, consultants en business coaches om door hun inkomstenplafond te breken met slimme online verdienmodellen.

Tijdens deze live Business Masterclass leer je:

• 7 Bewezen Slimme Online Verdienmodellen

Hoe je gemakkelijker en sneller online groepen vult waarmee jij een vaste en continue inkomstenstroom krijgt – en waar jij voldoening uit haalt

• De 3 belangrijkste stappen voor jouw succesvolle online marketingcampagne

• Waarom de Cyclus van Vertrouwen & Verbinding™ ervoor zorgt dat je op integere wijze online klanten binnenhaalt en er voortdurend geld in jouw laatje binnenkomt

• Hoe jouw kennis, gaven en talenten te herpositioneren en anders te verpakken voor snel online succes

• Hoe je online binnen 24 uur naar een 6-cijferige business kan groeien

De 5 cruciale stappen om online meer klanten te bereiken zodat je naamsbekendheid, expertstatus en inkomen groeit

• Voorbeelden van andere ondernemers deze slimme online verdienmodellen al succesvol toepassen.

>>>Meld je hier aan

Houd je hoofd koel en in deze tijden, maar je hart open voor vele nieuwe en lucratieve mogelijkheden om je bedrijf de grootste boost ooit te geven.

Hou van jezelf!

XXX Petra

P.S.: Ken jij in je omgeving ondernemers die bang zijn om veel klanten te verliezen in deze tijd? Stuur ze deze link om ze te helpen.

Datum:

22-03-2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

© 2021 The Network Of Purpose - Algemene Voorwaarden & Privacyverklaring

Top

The Network Of Purpose