petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

One night stand of duurzame relatie?

Vier jaar geleden was ik rond deze tijd in Las Vegas om een 2 daags business event bij te wonen.
Ik leerde er vele interessante ondernemers kennen en raakte met hen in gesprek. Kan mij 1 van de gesprekken nog goed herinneren. Het was met een knappe jongeman.
Hij vertelde mij hoe hij andere mannen leert vrouwen te versieren, gewoon om in het bed te krijgen. Hoeft geen langdurige relatie te worden.
Nu heb ik niets tegen one night stands, zolang er van twee kanten toestemming is en niet met verleidingstruukjes wordt gewerkt.
Maar wat ik uit zijn verhaal begreep is dat die kerels puur worden opgeleid voor de korte kick. Zo zien ze er ook vaak uit. Je ruikt en ziet ze al van een grote afstand.
Skinny jeans, korte rechtopstaande kapsels en ze dragen gladde laarzen met puntige neuzen of sneakers met gekleurde veters.
Zo’n outfit dat schreeuwt: ‘’Ik ga vanavond flink even wat chickies scoren.’’
Pick-Up Artists, zo heten ze in de USA.
De godfather van de Pick-Up cultuur in Amerika is Ross Jeffries. Zijn garantie op succes zit hem in de uitspraak: “You don’t get laid, I don’t get paid.”
Ik ga het even niet vertalen ????
Deze Pick-Up cultuur heeft vaak een overlap met hoe ondernemers hongerig zijn naar korte termijn succes.
Nu denken sommige ondernemers hun bedrijf te bouwen zoals Pick-Up Artists vrouwen najagen. Dat leren ze van zogenaamde business guru’s die hen kunstjes en gouden formules voorhouden.
Je kan een bedrijf bouwen op basis van de Pick-Up cultuur.
OF je bouwt een duurzaam bedrijf voor de lange termijn.
Hetzelfde geldt dat je even een vrouw kan oppikken en er hete seks mee hebt OF je bouwt een diepe en langdurige relatie met haar.
Allebei tegelijk gaat niet.
En de voortdurende verleiding van de quick fix saboteert jouw kansen op het bouwen van je duurzame winstgevende bedrijf.
Mijn mentor vertelde mij laatst “Petra, veel ondernemers hebben minstens TWEE nare ervaringen achter de rug als het gaat om business bouwen.’’
Ik vroeg wat zij hiermee bedoelde.
“De eerste poging was wellicht iets dat veel startende ondernemers doen. Ze vielen als een blok voor Multi Level Marketing. Helaas gingen ze voor de bijl en bleven berooid achter.’’
‘’Daarna deden ze een tweede poging, maar die mislukte ook. Ze leefden nog steeds in een fantasiewereld.’’
Ze vielen voor een andere Pick-Up Artist.
Ze raapten zich bij elkaar.
En NU zijn ze klaar om te leren hoe business bouwen ECHT werkt.
Nu zijn ze serieus en er echt klaar voor.
Niet dat ze daarvoor niet serieus waren. Dat waren ze heus wel. Maar nu hebben ze de moed om de WAARHEID te horen hoe business bouwen werkt. In plaats van te luisteren naar het succes in 1 dag sprookje.
Als je 24 mei naar mijn PowerToProfit Masterclass komt is het geen flutbijeenkomst. Het is een masterclass waar mensen luisteren en aantekeningen maken.
Daar zitten echte ondernemers. Geen wannabees.
Deze ondernemers zijn behoorlijk klaar met de informatie die ze van wannabee businesscoaches ontvangen die nog nooit een seconde werkervaring hebben opgedaan in de marketing of sales.
Als jij er echt voor wil gaan en snapt dat een business bouwen niet gaat over ebooks, funnels, Facebook Advertenties, tripwires etc. dan ben je van harte welkom!
>>>Boek hier je ticket.
Je kunt nog tot en met 18 mei 23:59 uur je kaart kopen.
P.S. Een tijdje geleden vroeg zo’n business guru mij of ik een presentatie wilde geven aan zijn klanten over verdienmodellen. Ik weigerde.
Hij vroeg waarom.
Ik zei: ’’Omdat ik om mensen geef. En ik zie het als mijn taak mijn klanten te weerhouden van alle one-size-fits-all tricks die jij jouw klanten leert.’’
Ik vind het heel kwalijk als ik hoor en zie hoe ondernemers hierin trappen.
Weet je, als je een ondernemer zo behandelt, als je hen cynisch maakt, als je niet eerlijk vertelt wat er bij komt kijken hoe een bedrijf te bouwen, dan help je…
• banen
• dromen
• plannen
• ideeën
• innovaties
• uitvindingen
• toekomstige bedrijven
• hoop
…om zeep.
Ik leer je graag op 24 mei a.s. in Amerongen welke 5 krachten van impact zijn op jouw winst. De investering is € 147.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.