petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Opgeruimd staat netjes

Zoals sommigen weten ben ik in december 14 dagen op een Carribean Cruise geweest.
Alle tijd dus om na te denken over mijn plannen voor 2017.
Maar heb meer gelezen over het maken van plannen, dan het zelf gedaan. Eigenlijk komen ze nu pas naar boven borrelen. Ze hadden tijd nodig om te pruttelen en te sudderen.
Tegelijkertijd is mijn vriend Jeroen, ook bezig met plannen. Voor ons huis met name.
Gordijnen in de huiskamer gaan weg, er komen zogenaamde shutters. En hij heeft ideeën om de vele DVD’s en CD’s die we hebben, en die nu op elkaar gestapeld in de huiskamer liggen, op te gaan ruimen.
Het is nog lang geen voorjaar, de winter moet nog beginnen, maar ik ben in de opruimmodus. Naast heel veel DVD’s en CD’s stikt ons huis van boeken en LP’s (ja die dingen van vinyl weet je nog wel).
Ons huis raakt steeds meer opgeruimd en ik maak ruimte voor nieuwe plannen en initiatieven.
Je bent vast weer lekker aan de slag en ik hoop ook opgeruimd van start gegaan.
Hoe zit het met je plannen? Met wie toets je die?
Wie kan jou goede feedback geven op wat jij nodig hebt in jouw bedrijf? Dat zijn andere mensen nietwaar?
Natuurlijk kan je het ontkennen dat jij je vaak alleen voelt in wat jij doet.
Maar als het tijd is om in jouw grote idee te duiken, jij het verlangen hebt hier feedback op te krijgen, ondersteuning, medewerking…zie je niet veel mensen om je heen die jou echt begrijpen.
Binnen jouw gezin of familie begrijpen ze maar half waar jij mee bezig bent. En jouw vrienden snappen het ook niet altijd.
Als je op jezelf bent aangewezen – of als je met een klein team werkt – ben je toch meestal op jezelf aangewezen. Je voelt je soms afgesneden van de wereld.
Ondernemers zoals jij hebben behoefte aan mensen…die jou snappen…
…mensen die jou helpen focus te krijgen, je tijd goed in te delen, je aangeven wat voor jou kan werken en jou snel de juiste kant opsturen….
…mensen die op een andere manier naar jouw bedrijf kunnen kijken en jou op kansen wijzen waar je het bestaan niet van wist…
…mensen die jouw overtuigingen uitdagen en je een duwtje in de rug geven om actie te nemen.
En, ondernemers als jou hebben mensen nodig die hun verlangens delen het verschil te willen maken in de maatschappij, hun gezin, en bij henzelf – want jouw purpose en intentie zijn een aantal zeer belangrijke waarden voor jou.
Als jij weer naar jouw kantoor gaat, ook al is dat thuis aan de keukentafel, weet je dat de doelen die jij in 2017 wilt halen behoorlijk afhankelijk zijn van een sterk en slim netwerk. Daarom heb ik deze uitnodiging voor jou:
Doe mee met Groei Hackers Community
In deze community vind jij vast de mensen om jouzelf mee te verbinden en die jou helpen jou bedrijf te laten groeien.
Je kan het 11 dagen gratis uitproberen.
Je kan met iedereen uit de community connecten, vragen stellen, mij het hemd van het lijf vragen en er informatie vandaan halen om jouw bedrijf vandaag nog te laten groeien – geheel gratis.
Klik hier om en start jouw lidmaatschap.
Hou van jezelf!
XXX Petra

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.