petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Van een paar honderd euro vragen, naar klanten van 20.000 euro

Het 2e halfjaar gaat snel: Je hebt nog 118 dagen tot Kerst om je jaardoelen te bereiken.
“If you want to achieve extraordinary results in life, you must begin at the center source of all your decisions: your focus.”
Dat is wat ik 5 jaar geleden van Tony Robbins leerde tijdens zijn Business Mastery in Las Vegas. Ben het nooit meer vergeten.
Klanten vinden en krijgen vergt focus. Je bouwt stap voor stap en ook klant voor klant aan je droom.
Sjira Porcelijn is al 17 jaar docent. De laatste jaren was ze werkzaam als freelance docent in het voortgezet onderwijs en het mbo. Ze hielp jongeren voor de klas en online hun diploma halen. Ze deed huiswerkbegeleiding, gaf bijles.
Heel leuk geweest allemaal. Maar Sjira verlangde naar meer, naar haar eigen Next Level. Met die gedachte deed ze mee met het Abundance Business Design Programma.
Ze ontpopte zich tot een van de nieuwste businesscoaches van deze tijd en zette een Facebook Groep op waar nu meer dan 800 ondernemers aan deelnemen.
Bovendien, ze verdiende meer dan 30.000 euro en stopt met voor de klas staan en gaat full-time ondernemen. Een mega metamorfose!
Hoe kan dat?
Een van de dingen die ik klanten leer is het Sweet Marketing Verdienmodel. Sjira omarmde dit verdienmodel volledig!
Met dit verdienmodel leer je de methode voor verbindend verkopen. Het is geen harde sales, integendeel. Het is connectie maken, verbinden, oprecht en integer.
 
Mariëlle van der Burgt is een begaafd coach voor hoogsensitieven. Juist, van dat soort coaches zijn er al heel veel in Nederland!
Ze brak maar niet door. Kon zich niet onderscheiden. Vroeg veels te lage prijzen, trok de verkeerde klanten aan en positioneerde zichzelf niet sterk in de markt.
Ze deed mee aan Abundance Business Design en heeft het Show Me The Money Verdienmodel toegepast. Dit betekent dat ze tegenwoordig high-end tickets verkoopt voor haar prachtige programma voor hooggevoelige vrouwen. Ze heeft onlangs 4 klanten binnengehaald die haar elk 1297,- euro betalen.
En…er zitten nog een paar potentiële klanten in de pipeline. Daar komt nog bovenop dat Mariëlle nu de smaak te pakken heeft en graag het aanbod gaat doen voor de super high-end klanten die graag 1 op 1 met haar willen werken.
We hebben samen aan haar productpakket gewerkt, herpositionering gedaan, prijzen verhoogd en de emailmarketing aangepast.
Bijzondere verhalen? Jazeker?
Lukt dit voor jou ook? Zeker weten!
Zoveel tijd is er niet meer dit jaar om je doelen te halen. Hoeveel van je tijd ben je niet gefocust op je doelen?
Welke doelen bereik je niet? Hoeveel tijd en geld gaat daarmee verloren?
Welke kansen laat je liggen?
Grijp je kans en boek jouw gratis sessie om 1 op 1 live met mij te werken.
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: Ik heb maandelijks slechts 2 plaatsen voor klanten die 1 op 1 met mij willen werken. Boek je sessie en we bespreken of je hiervoor in aanmerking komt.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.