petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Slim online lanceren? Werk van achter naar voren!

De grootste fout die zelfstandigen maken als ze online willen lanceren is beginnen met posten op social media. Ze hebben dan vaak hun salespagina niet in orde.

Een goede salespagina is stap 3 van de 6 stappen om succesvol online te lanceren.

Salespagina? Nooit van gehoord?

Dat is die pagina waar je onweerstaanbare aanbod op staat. Zoals je online programma, workshop of training.

Als je slim en succesvol online wilt lanceren, zorg dan eerst voor een goede salespagina! Daarna werk je met je marketing naar die salespagina toe.

Marketing wordt zoveel gemakkelijker als je van achter naar voren werkt 😉

Maar goed, die salespagina schrijven. Voortvarend open je je Wordfile of pak je een blanco vel papier erbij.

Maar dan ineens merk je het…een writersblock overvalt je als een slag bij heldere hemel. Je zit verstijfd op je stoel, het zweet breekt je uit.

Een blackout! Je hebt totaal geen idee meer hoe je onweerstaanbare aanbod op papier te krijgen.

Laat ik je dit vertellen: goede markteers en copywriters starten nooit met een blanco pagina. Ze starten met een template. En dat is wat jij ook hebt te doen!

Mijn klanten werken met handige 9 plug & play bouwstenen om de meeste geweldige en goed converterende salespagina ooit te schrijven. De online successen vliegen hen daarna om de oren.

Zo is Aster Maaskant Visum Specialist Amerika. Via haar website vraag je je visum aan voor de USA.

Nu liep haar bedrijf redelijk, maar ze had veel last van concurrentie. Via de 9 bouwstenen herschreef ze haar salespagina.

Gevolg: haar jaaromzet van € 40.000 groeide naar € 90.000. Dat is pure groei van 125%. En dat alleen door het aanpassen van haar salespagina.

Succesvolle online campagnes en lanceringen start je niet met een lege pagina voor je neus. Ga aan de slag met de inventieve en handige 9 plug & play bouwstenen om je salespagina sneller en gemakkelijker te schrijven.

Zo breng je snel, creatief en onderscheidend jouw boodschap betrouwbaar over. Je leidt jouw klanten stap voor stap, geheel integer en authentiek naar jouw dienst of product.

En wat zo mooi is…

…Als je eenmaal weet hoe jouw 9 bouwstenen inzet voor je salespagina, kan je ze ook op heel veel andere middelen toepassen zoals je blog, geautomatiseerde emails, webinar, podcast, salesgesprek, presentatie…het maakt niet uit.

Kortom, je legt de fundering voor de meest succesvolle online campagne en salesfunnel ooit. Met deze fundering omzeil en weerleg je voortaan met gemak de bezwaren en haal je potentiële klanten sneller over de streep.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.