petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Valentijnsdag…the day after….Start Verdienverdubbelaars!

Liefde betekent veel in mijn leven. Ik heb mijn liefde al op de middelbare school ontmoet. We zijn 31,5 jaar samen.

Liefde start uiteindelijk met liefde voor jezelf. Met echt geloven in jouw waarde. Met name vrouwelijke ondernemers hebben daar wat meer moeite mee.
Jij hebt unieke inzichten, kennis, ervaringen en gaven. Niemand kan zo naar het leven kijken als jij. Niemand heeft exact hetzelfde ervaren.
Vraag jezelf af: Wat doe jij anders dan anderen in jouw vakgebied?
En…hoe heb jij Valentijnsdag beleefd? Heb jij er wel iets mee?
Iedere dag is Valentijnsdag nietwaar?
Liefde wil je vasthouden, koesteren en laten groeien tot iets dat groter is dan jijzelf. Je kunt dronken worden van de liefde, maar je wilt er geen kater aan overhouden.
Zo is het ook met de liefde voor jouw bedrijf. Je bedrijf zou niet je hart mogen breken of je een kater mogen opleveren.
Terwijl jij zo aan je bedrijf bouwt komt er veel op je af. De uitdagingen vliegen je om de oren.
Vanuit de liefde voor je bedrijf put je de kracht om maar door en door te gaan. Helemaal op jouw manier.
Ik hou niet zo van routine, en jij vast ook niet. Je wilt iets groots neerzetten. Het bubbelt in je hoofd. Je ziet al de contouren voor je.
Maar waar ga je nou mee beginnen? Hoe krijg je het voor elkaar dat jij jouw bedrijf met alle liefde kan omarmen omdat het stroomt?
Liefde heeft te maken met connectie. Als je een goedlopend bedrijf wilt, heb je connectie te maken met het brein van je klant, maar zeker ook met het hart.
Echt in zijn of haar taal de klant stap voor stap meenemen in de wereld waar jij hem of haar naartoe wilt leiden. Dit is een wereld waar jij al jouw kennis, gaven en talenten kwijt kunt en jouw klant de grootste waarde ontvangt.
Daar is zelfliefde voor nodig en het leren van het vak marketing. Ik heb het vele ondernemers al geleerd. Sommigen maken ondertussen ook op internationaal vlak enorme sprongen.
En ik heb een klant die nu richting de 1.000.000 euro gaat. Het is allemaal mogelijk, maar altijd vanuit jouw voorwaarden. Het moet kloppen.

 
‘’Via het programma leerde ik meer focus te krijgen, kreeg ik zicht op hoe ik geld kan verdienen met mijn droom en hoe je kunt groeien door te werken aan je bedrijf. Het programma is zeer geschikt voor ondernemers die twijfelen over hoe ze geld kunnen verdienen met hun droom.’’Irene van Gent, oprichtster van Dream your life, live your dream (bekend van boek: Geluk in 8 koppen thee)
 
 
De droom van Irene kwam uit. Zou jij dat ook willen?
Op 6 maart start het nr. 1 Business Programma Verdienverdubbelaars.
Het is uniek in Nederland. Het leidt jou naar daadwerkelijke implementatie van al jouw ideeën. Het brengt je zelfs verder dan dat je ooit had kunnen dromen.

“Petra denkt out of the box met je mee en laat je groter denken dan waartoe je oorspronkelijk geneigd zou zijn.’’– Jacqueline Bakker, eigenaar HR support bedrijf
 
 
 
 
 
De Verdienverdubbelaar deelnemer is creatief, weet dat hij of zij veel meer uit zijn of haar bedrijf kan halen en durft en wil anders zijn dan de rest. De concurrentie krijgt het nakijken.
Ze zijn of worden de pionier in hun vak via de business ideeën en inzichten die in het programma worden aangereikt.
Ze snappen dat je een bedrijf op- en uitbouwt vanuit strategie en innovatie als je echt het verschil wil maken.
Het zijn ondernemers die goed voor zichzelf en de maatschappij willen zorgen en daarom willen groeien naar een grote omzet.
Ze willen echt de fijne kneepjes van het ondernemerschap en marketing in hun bedrijf halen en enorm veel professionaliteit uitstralen.
Ze gaan niet naar de bakker om groenten te halen of naar de visboer om brood te kopen. Ze gaan dus ook niet ergens marketing en business leren bouwen bij iemand die hier geen gedegen commerciële achtergrond in heeft in het bedrijfsleven.
Bij Verdienverdubbelaars ontvang je 6 Modules met ieder 3 lessen (18 video’s). Ze zitten slim en didactisch in elkaar. Alle puzzelstukken in jouw bedrijf vallen in elkaar en versterken elkaar.
In 2011 ontwikkelde ik het marketingvak Business Model Innovator bij de Hogeschool Rotterdam. Ik weet hoe de verschillende leerstijlen zijn en breng jou daarmee naar een hogere en slimmere manier van denken. Dit geeft je een enorme voorsprong in de markt en maakt jou onderscheidend.
In 6 Modules (18 lessen) leer ik jou:
• Snel en helder over te brengen wat jij waard bent terwijl jij dicht bij jezelf blijft.
• Focus te krijgen zodat jij de juiste prioriteiten stelt voor de groei van jouw bedrijf.
• Met minder moeite meer te verdienen in minder tijd.
• Strategisch de juiste en beste keuzes te maken om met de kennis, gaven en talenten die jij al hebt een winstgevend bedrijf te bouwen.
Het resultaat is dat jouw bedrijf werkt als een geoliede marketingmachine: Met meer focus en gemak in een constante stroom de juiste klanten aantrekken.
Tegen de tijd dat jij Verdienverdubbelaars hebt afgerond word je niet meer afgeleid door losse tactische eindjes. Jij bent in staat alle puzzelstukken en onderdelen van jouw bedrijf strategisch met elkaar te verbinden, zodat jij meer van de juiste klanten aantrekt, gemakkelijker en meer integer jouw aanbod verkoopt en weet jij wat jij te doen hebt om jouw Next Level te bereiken.
Verdienverdubbelaars heeft 3 levels:
1) Basis
– Je ontvangt alle modules en bonussen
2) Meest populaire keuze
– Je ontvangt alle modules en bonussen
– 9 maanden begeleiding via de superpopulaire Mastermind calls
– Facebook Groep ondersteuning
3) VIP-only (max. 8 personen => nog plaats voor 6 personen)
– Je ontvangt alle modules en bonussen
– 12 maanden begeleiding via de superpopulaire Mastermind calls
– Facebook Groep ondersteuning
– 4x 1 op 1 calls
– 3 Live VIP-dagen
– Toegang tot mijn zakelijke email
– Whatsapp Groep
Bonussen? Welke dan?
– Sales Met Compassie Systeem => leer integer en op jouw manier omgaan met verkoop en trek goedbetalende klanten aan.
– Speedy Smart Business Strategie => Zonder website of emaillijst op authentieke en bijzondere manier klanten krijgen en bouw hiermee een 6-cijferige business op.
– Masterclasses => Facebook Advertising, Verdienmodellen
– Business Spirit Academy met ebooks, checklists, templates en nog veel meer
Ik werk met kleine groepen. Aandacht en resultaat zijn belangrijke waarden voor mij.
Als jij je vandaag inschrijft (tot 23:59 uur) voor Verdienverdubbelaars (ongeacht het level) ontvang jij een live dagdeel 1 op 1 met mij als bonus.
N.B.: De wachttijd om 1 op 1 met mij te werken is tegenwoordig 2 maanden. Je begrijpt, dit is een zeer bijzondere bonus.
>>> Je kunt je hier aanmelden.
Waarschuwing: Aanmelding kan leiden tot het uitkomen van grote dromen!
Afgelopen vrijdag sprak ik mijn klant Malti Poetai, een zeer bijzondere transformatiecoach.
1) Ze vraagt 1000,- meer voor dezelfde dienst die ze al had
2) Ze is groepsprogramma’s gestart
3) Ze gaat ook online programma’s inzetten
4) Ze gaat internationaal en wellicht emigreren naar Dubai

”Voordat ik met het programma van start ging was ik nauwelijks op de hoogte hoe marketing zich in deze tijd afspeelt. Na het programma heb de waarde van mijn dienst verhoogd en nieuwe klanten op deze waarde binnen kunnen krijgen.”Malti Poetai, bedenkster Pattern Release Program en oprichtster PARELprogram training & coaching.
 
 
 
Ik wens je heel veel liefde toe en zoals gebruikelijk…
Hou van jezelf!
XXX Petra
P.S.: Ondernemen doe je niet alleen, maar met elkaar en met de besten uit de markt. Verdienverdubbelaars maakt dit mogelijk.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.