petra@networkofpurpose.nl | 06 1500 29 07

Blog
Blog

Zijn vrienden elektrisch?

En weer luister ik vandaag naar de song ‘Are Friends Electric?’ van Gary Numan met Tubeway Army. Hij was een groot artiest in de jaren 70 en begin 80’er jaren.
Daarna raakte hij in de vergetelheid en aan lager wal. Nu is hij terug van weggeweest. Heeft een fantastisch album uitgebracht.
Hij treedt weer op: live.
In een wereld die steeds digitaler wordt, zullen live bijeenkomsten waardevoller worden.
Ik ben gek op live.
Zelf zit ik sinds eind jaren 90 al in de online business. Helemaal vanaf het begin. Ik vond het internet een fantastische uitvinding.
Ik zag de opkomst van Twitter en Facebook. Hey, ineens had ik virtuele vrienden van over heel de wereld. Elektrische vrienden!
De kennis die ik bij het grote concern America Online heb opgedaan eind jaren 90 heeft mij heel veel gebracht. Ik kan gemakkelijk met techniek omgaan. En ik heb als ondernemer naast mijn live 1 op 1 coaching ook succesvol een online business opgezet.
En toch…
Net als Gary Numan geniet ik van live optreden. Het persoonlijke contact is fantastisch. Je bouwt aan een ander soort relatie.
Een idee hebben hoe jij de relatie aan wil gaan met jouw klant, is van impact op je verdienmodel.
Ik bedoel daarmee, des te meer persoonlijke live aandacht je geeft, des te hoger het tarief dat je kan vragen. Zo werkt het normaal gesproken.
Maar veel ondernemers vinden het al een ding om:
• Genoeg klanten te vinden en te krijgen
• Meer omzet per maand te genereren
Laatst staan dat ze nadenken over de relatie met hun klant.
Het idee dat je klanten vindt en krijgt staat voor hen als een paal boven water als het gaat om de relatie met hun klant. Ze geloven dat dat hun nummer 1 uitdaging is waar ze mee worstelen.
En toch is dat de verkeerde start om een duurzaam winstgevend bedrijf te bouwen.
Het is vele malen slimmer en lucratiever eerst na te denken over welke soort relatie je wilt met je klant dan nadenken over hoe ze te vinden en te krijgen.
De crux is: Ga eerst uitvogelen welk type klant bij jouw aanbod past en welke relatie je aan wilt gaan.
Bepaal daarna hoe je ze vindt en hoe je meer omzet per maand ermee gaat genereren. Die omzet en de hoogte ervan is zelfs voorspelbaar. Daar is een systeem voor.
Graag vertel ik je daar meer over het systeem om een voorspelbaar hoog inkomen te krijgen. Ik doe dat op 25 januari tijdens de Verdienmodellen Winter School in Nieuwegein. Ik zie je graag live.
Bovendien leer ik je 3 manieren om met welk soort bedrijf dan ook exponentieel te groeien vanuit betekenisvol ondernemen.
Na de Verdienmodellen Winter School…
• Ervaar je meer vrijheid, tijd en balans. Je hoeft minder tijd in je bedrijf door te brengen en je kan er meer uithalen. Hierdoor bedien je je klanten beter en kan je meer het verschil maken in hun leven.
• Krijg je meer zelfvertrouwen, meer erkenning en een grotere expertstatus.
• Ga je gemakkelijker de juiste klanten in een continue stroom aantrekken.
• Ontwerp je het juiste verdienmodel om de lifestyle te leven die jij jezelf gunt.
De investering is € 97 tot 15 januari. Daarna gaat het omhoog naar € 197.
>>>Geef je hier op en ontmoet andere betekenisvolle ondernemers
Hou van jezelf,
Petra
P.S.: Op 15 januari gaat de ticketprijs omhoog naar € 197. Wees er dus snel bij.

Delen:

Gratis hoofdstuk
50 verdienmodellen

Na het invullen krijg je gratis het hoofdstuk over slimme verdienmodellen die succesvolle ondernemers dagelijks toepassen in hun bedrijf.

Heel veel succes!

Petra Iuliano

Aan SPAM doe ik niet. Jouw gegevens zijn veilig.